siz müdür olsaydınız yada amir olmazmıydı?önce torpıl yerıne adam kıyarma yerıne işlerini yapsalar torpılle müdür ataması olursa ulasım çıkmaz hale geliyor
siz müdür olsaydınız yada amir olmazmıydı?önce torpıl yerıne adam kıyarma yerıne işlerini yapsalar torpılle müdür ataması olursa ulasım çıkmaz hale geliyor
niye bukadar vatandaşa hizmet etmek yerine adam kayırıyorlar. Halk susarsa bunlar daha çok ezer.bu zor beledıyeye dısardan adam alınmaz ancak bunun tek yolu özel kalem müdür olarak alınıp sonra atanması bu da torpıl demek olabılır hangını bir kamuda çalısmayın biriyim özel sektorde buldugum zamanla yorumluyorum
olmam her yonetım kendı adamını koyuyor cengız baska bır adam gelır ama o da mudurlerden bırı secılır dışardan müdür atanması sor biraz ben yapmam ıkı gün sonra ıslerıne gelmez atarlar olmus olsa cıkar doğruntusu ıle eskıden mudur olan adam akıllı kısılerınden secıldı
birde 2019 model mavi cng'lerin motoru kükrüyor sarılarda fazla ses yok neden öyleyıllardır susuyor belediyecilik gönül işi bunlar belediyecilik yapmıyor halk evde susuyor sadece beş on kişi konuşuyor en başta benim bende sıkıldım 2007 den beri bu işteyiz en rezillik senedeyiz
e9 z5 ay gibi hatları verdıler onlara özgü bile hat çıkarmadılar hatta bunlar başı boş köylere hizmet vermek yerine ulaşıma hizmeet vermek lazım ilçelere ek para vererek ek araç vererek şöfür alımını engelleyen valili devre dışı bırakmak zorunda belediye
çare bulunur ama belediye belediyecilik kumsallık olmadığı için çareler düşünülmüyor
mesele beledıye çalışanları için servis hizmet verılmesı saçma şöfür alımı vali izin vermiyor bunların çaresini düşünmek lazım
hiç neocity'de arkaya binemedim sesinide kavga seslerinden duyamadım maalesef.iadeli 2018 2019 araçlar sipariş edilip iptal edilen araçlar sadece onlar mı 2022 model bmc neocity sorunlu sürekli arzalı mesele
servisten geciyormusunuz hiçses yok ama arzalı serviste araç yetersiz kaldığında imdata kullanmadıkları otokar doruk 215 le veya ısuzu citibusler geliyor ya da bmc beldeler
eğer birgün geçerseniz fotoğraf yukleyebilme şansınız varmıdırgeçmedin şu aralar ama servisin önü ana baba günü servis içinde ve dısında sıra halınde hep beklemede araçlar yatıyor
e1 21aaf950 19.46 da seyh bedrettınden gectı e8 de 21adl639 sonrada 21adl644 ce3 19.52 de ,
e1 21aae343 21aaf950
e8 de 21af977 21adl639
ce3 21aae336 21adl644
anladım hocamyükleme sansım yok transit geçiyorum durma sansım yok iş gereği
5 senelik için yapmış olduğu söyledimTunceliye verilen otobüs 9 aylığına veya 3 yıllığına mı ne tam emin değilim ama ödünç verilmişti yani geri alınmak üzere.
Yazılar acayip küçük yazılmış yarın bir gün silinir merkezi hükümet tarafından boşuna masraftan başka bişey yok ulaşım daire başkanlığı önce adamlarınin ve ailesin evinin önünden araç gecirmesin hakkı olmayan hattı.Çoğu otobüste Kürtçe şekilde "Şarediya Bajare Mezin a Amede" ve Zazaca Yazıldı. Ben bunu şikayet etmiyorum. Kürtçe'de Zazaca'da bilmiyorum ama Anlıyoruzki üstünde "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi" yazdığını.
kodlama örneğin D tipi cezaevindeki Garaj içinYazılar acayip küçük yazılmış yarın bir gün silinir merkezi hükümet tarafından boşuna masraftan başka bişey yok ulaşım daire başkanlığı önce adamlarınin ve ailesin evinin önünden araç gecirmesin hakkı olmayan hattı.
Mesele araçları kodlanma yapsa
DBB/001 21BF101 OLSA kodlanmış olsa ama nerde bunlar işi gücü yok kurumsal yok halkı için çalışma yok varsa yoksa yandasu için 21bk093 21bf121 adamlar kendi ailesin önünden geçiren otobüs işletmesi müdürü Berivan koyuncu var bana inanmayan yarın saat 06.00 ile gece 01.00 arası 26 gün boyunca denetim yapabilir benim gördüğümü kendileri de görebilirler müdür şeyh Bedrettin caddesinde ailesi var diye ahlaksızlık yapıyor encümen ile.
Tamir konusunda BMC kurtulmanın yollarını aramış olsa Diyarbakırin parası birilerin yandasin cebine gitmese
Bence ona göre değil de DBB en uygun isim 1000 geçmeyecek aslakodlama örneğin D tipi cezaevindeki Garaj için
D-15-001
D tipi cezaevi garajı 2015 Model 1. Otobüs
D-19-007
D tipi garajı 2019 model 7. Otobüs
Z-24-001
Zümrütkent garajı 2024 Model 1. Otobüs
şeklinde olabilir.
tarafımcamesaj silinmiştir.
Bu araçlar emekli edilemez. yedek parçası üretiliyormu üretiliyor. çalışıyormu çalışıyor nereye emekli ediyorsun. önce bmc Belde'leri emekli etsin sonra gelsin2025 Haziran ayında 2015 BMC procity CNG emekli edecek izin var araçların ömrü 10 sene
Dem kayyumdan tert yakınıyor adam olsanız bu aşağıdaki resimlerde ihlal olmaz adam gibi hizmet etmeyi bilmiyorsunuz sadece yandasiniz en basit ulaşımı yandasin için kapısından geçirmeye çalışan yöneticileriniz var o adamlar niye o koltukta ayrıca dem torpil partisi olmasa hizmet olsa encümen de özel halk otobüsleri başkanı neden orda olur namuslu olsanız o adam niye var cengiz ve berivan koyuncu ikisi ulasimdan tek kelime anlamıyor bugüne kadar girdümuz en kotu müdürler bunlar birde kayyumun bir tanesi var iki kere o.koltugun başına geldi birde kocaelinden sözde gelen ama Diyarbakır da bir kere bile bulunamayan bir kadın ulaşım daire başkanlığı yapan sözde bir şahis vardı o berbat üstü berbat
Demde NAMUSLU müdür olsa şayet
hocam yeni otobüsler için bütçe? para hemen çıkmıyor belediye iller bankasından hemen borç alabilirmi? İçişleri bakanlığı izin verirmi? iller bankasından borç alabilmek için yanlış bilmiyorsam maliye bakanının imzası gerek sizce sayın bakan imzalarmı?2015 genç masrafı fazla bmclerın suan beledıye sıfır aracını parasını bmc kazandıyor gereksız masraf tek yol var bmc tasvıye edılmesı dıyarbakır beledıyesınden
Eski öho (yeşil otobüsler)'i özledim.2015 genç masrafı fazla bmclerın suan beledıye sıfır aracını parasını bmc kazandıyor gereksız masraf tek yol var bmc tasvıye edılmesı dıyarbakır beledıyesınden
Bence ona göre değil de DBB en uygun isim 1000 geçmeyecek asla
Dbb ismi /001 den ddb/999 kadar gider.
Bana kalsa 2004 ile 2019 kadar hepsi emekli olması lazım. Parça parca hurda makine kimya sanayiye gönderim yenisi alırım
2025 Haziran ayında 2015 BMC procity CNG emekli edecek izin var araçların ömrü 10 sene
Ulaşım içinde olsanız belediyenin ödediği para haddi hesabı yokBursa'da 2006 model,
İstanbul'da 2005 model,
İzmir'de 2003 model,
Ankara'da 2005 model araçlar halen çalışıyor. 2019 model araba bu şehirlerde sıfır araç muammelesi görmekte.
19 model arabanın hurdaya girmesi saçmalıktan öte bir şey değil.
Belediye gitsin usta alsın ne parasıyse versin usta alsın tamir etsin kullansın. Bursa'da kaç BMC yi takip ediyorum ayda 2 3 kere sadece çalışmıyor, onda da başka hatta verilmiş oluyor. Bakımı iyi ise arızası çok olmaz. Ne kadar adi de olsa.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.