Para yokki.Umarım inşallah yeni otobüs alımı olur
Para yokki.Umarım inşallah yeni otobüs alımı olur
Eski otobüsler hurdaya çıkarsa ne kadar olur zatenPara yokki.![]()
bakanlık bırakmıyor belediye otobüs alsın. 150 otobüs alınacaktı kamu tasarruf tedbirleri gerekçesiyle iptal ettirdiler. en son 14 dediler isuzuEski otobüsler hurdaya çıkarsa ne kadar olur zaten
şuan çoğu hepsi sahada. 2008 2009 model araçlar bile sahada çalışıyor. ama Belediye şuan Raylı sistemlere odaklanmış.Eski modeller kullanılmayan otobüslere yarısı hurdaya gider diğer yarısı da hibe ye gider
öho'larda hepsi yeni.Bi de validatörler yenilemeyle ilgili var mı öho belediye otobüslerle ilgili artık teknoloji çağındayız o yıldayız yenileme oluyor mu
Bi de minibüsler de katılacak mı m plakalar danöho'larda hepsi yeni.
belediye araçlarındada çoğu %90-%95'i yenilendi.
şehiriçi minibüsler hepsi zaten m plakalıBi de minibüsler de katılacak mı m plakalar dan
Öhoyla ilgili diyordum zaten katıldığı zaman ise validatörle ilgili soruyorumşehiriçi minibüsler hepsi zaten m plakalı
Belediyenin minibüslerede validatör takma gibi saçma projesi var.Öhoyla ilgili diyordum zaten katıldığı zaman ise validatörle ilgili soruyorum
Saçma değil zaten elden ele para verme zaten sıkılıyor hep tabiki de olmasın bir kere de kart olsun nakit para olsun zatenBelediyenin minibüslerede validatör takma gibi saçma projesi var.
ÖHO'lar H Plaka
Ergani ÖHO'lar HO Plaka.
Diyarbakır içi Minibüsler M
Bmc tamir ederKazadaki Otobüs şöförü Kadın Şöförmüş. 2025 Model araba çöp oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 100556
Ekli dosyayı görüntüle 100557
Ekli dosyayı görüntüle 100558
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.