Tema düzenleyici

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Bazı otobüslerin önünde mor flama ile Kürtçe Türkçe Zazaca birşeyler yazıyor Bana Kürtçeleri denk geldi. @sg21

Galiba kadınlar ile alakalı gene.

kazaya karıştıda hocam ondan sordum
Yanan bile geri yapıyorlar

Torpil devam ediyorlar 21bf725 plakalli araç E8 neden hat dışı sorun belediyedeki hasiyetsiz insanlara asis var adam ihlal etmek için kapatıyor
E1 minibüslerinden 9 niye hat disj Berivan koyun yaptiyor belediye olarak

Son düzenleme:
Konu sahibi
@sg21

aa

Bu asfaltlanan arazi D tipi Cezaevi CNG Dolum istasyonu garajının devamımı olacak?

Yakinda
Cevap belli kaç gündür tarayicim sıkıntılı siteye girerken
Bilinçli agirlasma.var diye düşünüyorum
Bu arada cevap genişletiyorlar
Yakında paylaşırım inceleme yapmam lazım

Araçları kontrol ettikten sonra paylaşırım
10 tane Otokar centro geldi Diyarbakır a

Milleti üst üste bindirmeyi iyi biliyorlar.
Millet sesini 2017 den sonra cikarsaydi çıkarmadılar
Hatları 2014.den sonra azaltmaya başlandı
Yeni hat adam gibi açılmadi

Belediye yeniden harflendirme kisa guzergah acmasi şart
Huzur evleri eksiği var
Eski toplu konut eksiği var
Bunlar eskiden cezaevi ve Bayındırlıgi rahatlatan hatlardi mesele
Git gide balikcilar başı kapanması bir kısım özellikle yaşlı kesim hatlari çünkü Dağkapı giden yaşlılar bu hatlara binerdi ve gece de bu hatlardan çıkar araçlar direk nöbetçi olarak görev alırdı ortalama bozdular

Şehir icinin denge profili söktüler
Alay için C1 B1 dengesi vardı alipinarda H2 vardı bunlar dengeliyordu buraları
Bir kısım b4 A1 C5 gibi hatlara binerdi böylece hem oraların hizmet kalitesi vardı hemde yoğunu tek bir hatta toplama olmazdı bağlar Dörtyol da genel olarak

Ama bunlar denge profili bilmedikleri için hatları kapatmak ile başı boş köylere kaydırdı

Biz bine diyoruz boş araçları ilçe ver ilçedeki belediyelere bakım ve taşıması için ek para ver onlar ilçeye taşısın ordan merkeze gelmek isteyen kişiler belediyedeki ilçe otobüslerine binsin gelsin onun dengesini gerekli sayısı araç ona göre planlama ile hal etsin

Yeniden burda hatları yazalim onlarda hat açması lazım denge profili yapsınlar bunu anlamiyorlar işlerine gelmiyor birilerinin

Geri