Belediye 2024 araç sayısı bu yani burda 321 bile diyor
Biz daha fazla dediğimizde gördüm araçları yazdık belediye problem var
Bir ulaşım daire başkanı araç sayısını bilmez mi Allah için dbb adam mı kalmadı temelsiz ulasimdan bir şey anlamayan torpil bilen temel cengiz
Aynısı otobüs işletme müdürü söyledi ama iç işleri bakanlığı yaptığı raporlarda 323 çıktı
Belediye kendi kaynağıni yalanliyor
Dem pkk PKK nasıl yardım ederiz derdinde daha kendileri için en önemli şehrin. Araç sayısını bilmiyor
Hatun Doğan aynısı söyledi kız hatun Doğan biyiklisi var
Serra Bucak geçen aynısı söyledi o arada araç alınmadı 2024 sonra son gelen Parti'nin sayısında dahil ona
Ama torpil yapar halk istedi için der unutma olur E8 adamları için alan allahsız şerefini PKK'ya satmış kişiler başkan ve dbb personel
Ekli dosyayı görüntüle 83204
İhalelere giren varsa belediye ait ihaleleri incelesin orda baktirdik bir sigorta şirketleri olan arkadaşa sağolsun bizi her sene giriyor bilgi..veriyor Allah ondan razı olsun
Otobusleri sayıları gizliyorlar öyle bir belediye sayısıni.yukseltmeye çalışmış mi bilgisizlik mi ? Onlardan birşey anlamadım
Belediye başkanı el alti özel halk otobüsleri başkanlari anlaşıyor ihlaller e1 üstünden gerceklesiyor
Bir insan bir kere hattı bilmez öğrenir
Ben sana geçmişten günümüze olan bütün e1 çizerim hatta bir çok hattı iyi bilirim geçmişi
Belediye sözde ilk yaptığı açıklamada şeffaf yönetim dedi ihalelere Kayyum hiç neyse millete ihaleleri izledi ve ne ne ihalesi açıkladı saat bilgileri paylasirdi bunlar Şeref siz olduğu için otobüs saatleri guncellemiyor hatları adama göre dizayn ediyor hasiyeti varsa çıksın adamlar gibi açıklasın ama bunlarda Şeref denilen şey kelime
Harita gösterdiğim yer var
Hangi kapıyı çalar saniz dertli ulaşım yok gibi gibi
Ama onlar yandaşları için E8 çekmeye çalışıyorlar hasiyet leri yok PKK para gelecek para
Gdiin deneyin hangi kapıyı calin ulasimi konusun bakın neler çıkıyor bunlar devlete yok bize şoför Alımı izin vermiyor ama banka Matik soforler ortalık geziyor 125 araç yatıyor hizmet alakaları yok 378 araç 125 yatması ne kadar mantıklı 12 servisi araç zaten birde
Ekli dosyayı görüntüle 83207
Yıllardır şu kutudaki yer var bağlarda hizmet sıfır bir tane araç vermedi dempkk ama belediye gidip PKK'ya kar payı veren şeyh Bedrettin caddesinden araçları geçirme numarası yapıyor ama PKK oy veren hizmet vermiyor çıksınlar desinler su şu araç var hodri meydan adamlarsa aciklasinlar disliyorlar kendine oy veren yerleri
Ekli dosyayı görüntüle 83209
Şöyle bir yer örneklerin başka yeri bir tane araç vermiyor hizmet hiç yok en çok oy aldığı caddelerin en başında geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 83213
Şöyle bir cadde var mesele eskiden para basma makinesi denirdi çünkü kısa hat yolcu bol olan yerdi
Bugujn bir tane hat yok minibüsler belli saatlerde TİKA basa
Dempkk en yüksek oy aldığı yer ama hizmet yok belediye Sırp hizmet vermemek için dumenden d3 çıkardı sonra yolcu yok bahanesi ile aldı
Siz 50 dk bir aracı bekler misin yaşlı bile beklemez bbasi önemli nokta değil üniversite hattı değil adamlar çıkardı bahaneleri hazırdı kapattı
Ekli dosyayı görüntüle 83215
Şimdi yazmaya kalsam yazardım
Böyle önemli nokta olup hizmet almayan yerler çok ama sen kalk vatandaş istiyormus diye bahane bulacak kadar asalik olma adamsa adam gibi çik soyle
Bizim araclaro birileri zorladı bizde adamımıza verdik oy veren adam bize köle gibi aşık veriyor kimse sizi yargilamaz bizden hariç