Ben diyor ki hocam kazma vurulmadan inanma sadeceniye öyle diyorsunuz bu 2026'da ihaleye çıkacak bence.
Konu dışı huzur evleri dilekçe verip hizmet alamıyor belediye apt al ah maklar biz size araç vereceğiz demesi gibi bir şey şuan
Ben diyor ki hocam kazma vurulmadan inanma sadeceniye öyle diyorsunuz bu 2026'da ihaleye çıkacak bence.
neredeyse tüm hatlar huzurevlerinden geçiyor zatenBen diyor ki hocam kazma vurulmadan inanma sadece
Konu dışı huzur evleri dilekçe verip hizmet alamıyor belediye apt al ah maklar biz size araç vereceğiz demesi gibi bir şey şuan
Hangi hat geçiyor kineredeyse tüm hatlar huzurevlerinden geçiyor zaten
Huzurevleri Diclekent Bulvarı Kısmını demiyormusunuz?Hangi hat geçiyor ki
Huzur evleri veren apt al kesin sormak lazımHuzurevleri Diclekent Bulvarı Kısmını demiyormusunuz?
Ben eskiden bbasi Şehitlik ALİPİNAR CEMİL OGLU BAGLAR DÖRTYOL SAGLİK OCAGİ KİZİLAY POLİS OKULU CEZAEVİ MGROS TESİSLER diclekent metropol tekel iplik köy yolu 876 sokak üç kuyu araştırmaE3 Hattının Güzergahı Nasıldı Hocam. @fatıh kara
Benim kast ettiğim hat E3 ilk hatE3 Hattının Güzergahı Nasıldı Hocam. @fatıh kara
eski hatları tekrar açmaları şuanda iyi olmaz. Yeniden düzenlenen hatlar gerekiyor.Benim kast ettiğim hat E3 ilk hat
E3 ilk resmi olan hattı belediyenin üç kuyu da resmide olmaya bilir sonradan degistirdiler not yani
E3 Mardin kapı balıkçılar başı Melik Ahmet eski hal DSİ TRT Sümer Park istasyon Ayhan durağı ofis (GEVRAN CADDESİ) askerlik şubesi Elazığ yolu General Galip Deniz Kışlası (Orduevi) Seyran tepe eski otogar 1 sanayi 2 sanayi sağlık bakanlığı ambulans merkezi öğretmen evi torpilci hasiy eti olm ayan ulaşım daire başkanlığı şilbe Süleyman Demirel kampüsü Forum AVM iplik OPET köy yolu (876 Sokak ) üç kuyu eğitim araştırma
F3 yanlış olanı düşmeyen diye söylüyorum f3 de
F3 Mardin kapı balıkçılar başı Melik Ahmet eski hal DSİ TRT Sümer Park istasyon Ayhan durağı ofis (GEVRAN CADDESİ) askerlik şubesi Elazığ yolu General Galip Deniz Kışlası (Orduevi) Seyran tepe eski otogar 1 sanayi eski toplu konut s plus seyranplus age ekinciler Öztaş Fida sitesi Koç oğlu migros
E3 son hali değil ilk hali lazım Süleyman Demirel kampüsü ve üç kuyu için lazımeski hatları tekrar açmaları şuanda iyi olmaz. Yeniden düzenlenen hatlar gerekiyor.
E'lerin hepsi üçkuyudan Araştırmaya gidiyor.E3 son hali değil ilk hali lazım Süleyman Demirel kampüsü ve üç kuyu için lazım
İsim benim mantığına uymuyorMesela 40A Diye hat açılamazmı?
Bugün Serra ailesinden biri konustum.Ona sordun o da E8 meselesi sormuş bu hattı sadece halk istedigi için degil amirler şeyh Bedrettinde oturanlara 3 hattına karışma E8 değiştirelim köy yolu sevdalıları susturuz belki bir daha konuşmazlar hem ilerde E1 ve e10 aynı şekil hatları çekeriz adamlarımız önüneİsim benim mantığına uymuyor
Üç kuyu da balıkçılar başı yok
Eski toplu konut yok
450 evler yok
Minibüs veya belediye yok
@Rime
Bir kaç tane minibüs verir sorun biter ya da belediye gitmek zorunda geçmişte vardı belediye
Şeref yoksunu olan başkanlar halk ne iste yaparsaniz ya hizmet niye yapmıyorsunuz art niyetli demiş kız hatun Doğan namus varsa E8 gerçeğini anlat hasiyet varsa
Artniyet şoför oturduğu mahalle karismamaktir namussuz budur 3 hattı ek araç vermektir
PKK ya para kazandırmak icjn adamin oturduğu mahalleye araç vermek için para el altından almaktır
Barış sürecinden fırsatçılık yapmaktır o koltuklari fırsata cevirmektir
Qpo kendini kurtarma derdinde
Kürtler Selahattin Demirtaş PKK dem torpil ulaşımda yapan partisi ihanet etmeyi bilirsimiz ancak
Hatun Doğan adam satmayı iyi bilen sizsiniz kulagima geldi adam olsan bir kere adamın olduğu başı boş caddeden araç al.adam yap da görelim
Hatun Doğan bana belediye de hakaret edecegine adamsan önce adamın önünden geçen araçları hak ediyor mu şöyle.serefin varsa hasiyet sahibi isen
Onurlu isen bugün E1 gostersene kendi adamının önünden geciyir bir tane tutanak yok hasiyet satılık değilseniz
09.04 sonra gelen araç 09.35 geldi 3 araç nerde kız hatun Doğan adam olsan araç nerde namusun varsa araç nerde E1 özel halk otobüslerinde şerefim satılık değilse nerde
Üç kuruşluk adam değilsen şayet yıllardır huzur evleri hat yok belediyenin
Dağkapı vilayet minibüsleri ver baba niye vermiyorsun
Belediye hizmet etmiyor
Bana soylese hasiyet bozuk belediye dekilerin araç verdik binmiyorlar yürü git ordan sen bbasi vermissin adam niye binsin Dağkapı yok burda hafta sonu tek araç yaşlı bile beklemez bunu o kadar kalitesiz olduğunux için biz veririz d3 kimse binmez sonra alıp çekeriz kimse de hesap sormaz mantığı buydu de3 vardı millet iyi kotu binerdi
Sırp de3 köy yolundan 876 sokak gecmesin diye cikarmadiniz namusun varsa acikla kız hatun Doğan namus yeterli ise
ne caddeymiş bu şeyh bedrettindeBugün Serra ailesinden biri konustum.Ona sordun o da E8 meselesi sormuş bu hattı sadece halk istedigi için degil amirler şeyh Bedrettinde oturanlara 3 hattına karışma E8 değiştirelim köy yolu sevdalıları susturuz belki bir daha konuşmazlar hem ilerde E1 ve e10 aynı şekil hatları çekeriz adamlarımız önüne
Demişler
Hatun sende namus varsa A4 değiştir
E9 değiştir
E7 değiştir
Adamlarik için korkaklık yapma hasiyeti koltuk için satma
Adam olan çıkar efendi gibi gerçeği anlatır yalancılık yapmaz dansöz yapmaz
Sadece onu kast etmiyoruz önemli olan şey şoförlerin kendi adamına kıyak çekecek gücü var amirlerin yapacak gücü varne caddeymiş bu şeyh bedrettinde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.