Tema düzenleyici

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neredeyse tüm hatlar huzurevlerinden geçiyor zaten
Hangi hat geçiyor ki
Adam minibüs kapısında iner biner belediye mantığı değil
Belediye her yere eşit davranmali
Nüfus oranı fazla olan yere hat verilmeli
OPET şeyh Bedrettin caddesi gibi nüfus olmadığı yere 3 hat 14 15 minibüs 15 otobüs ring olarak 2 otobüs hileli belirsiz derece alması gibi birşey mi ?

Orta noktalar eskiden Diyarbakır'ın yoğunluğunu alan hatlardi bugün yok
Geçmişi iyi bilir okumak lazım @Rime
Geçmişte 450 evler b.basi vardı bugün olmalı mı olmalı mesele
450 evler büyüdü ama bunu görmüyorlar
Ama ise yaramaz üzümlü Dicle hattını gören beyin aramam ben
Torpilli şoförlere hat açmak için yapılan birileri AKP'li olduğu için açılan hatlara kapanması lazım
H3 h6 K2 K4 HD P3 P6 p7 S1 bunlara.gerek yok
P olan hatlarda imar ciksinda arazalari satalim diye gün bekliyorlar

Allahin karşında vicdana ne diyeceksin bunlar hak ediyor mu ulaşımı yoksa yıllar vergi verip bu ülkeye ulaşım hizmet almayanlara mi ne diyeceksin belediye köylere gereksiz ulaşım vermemesi lazım
Şehir içi cozmezseniz sorunu bitirmeden gelip köylere verirseniz Allah hesap veremezsiniz

Son düzenleme:
Huzurevleri Diclekent Bulvarı Kısmını demiyormusunuz?
Huzur evleri veren apt al kesin sormak lazım
Bayram OĞLU ile Hatboyu aynı mı ikisi farklı hizmet alıyor güzergahları aynı mı
İsimleri istedikleri halk aynı desin sonuçta farklılar
Aynı mahalle muhtari bile bakmadığı nokta aynı bile olamaz

Başkan kız hatun Doğan bıyıklı hasiyetin varsa 21bu402 göster adam ihlal edip senin köle olduğun caddeden geçiyor şerefim yok mu işlem yapmaya hasiyeti olmayan sesleniyoruz

Son düzenleme:
21bu402 her gün asis kapatıyor bu saatte OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçti gitti yapıyor

Belediye namus unla adamına vermesin ama hile verirsin

Her gün yapıyor bir şoförü yapıyor bunu sürekli yapıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20250916_100634.jpg
    IMG_20250916_100634.jpg
    110.2 KB · Görüntüleme: 12
E1 E8 e10 ihlal sayısı
Minibüsler
21ho1016 8 kez OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçti kabul edilir
21ho1082 4 geliş 4 ihlal
21ho1182 8 kez ihlal etti
21ho1113 2 ihlal 6 geliş
21ho1165 4 ihlal 4 geliş
21ho1041 3 ihlal 5 geliş
21ho1027 asis kapat 5 ihlal 3 geliş
21ho1039 5 ihlal 3 geliş asis yok var
21ho1098 2 ihlal 7 geliş
21ho1057 3 ihlal 5 geliş
21ho1120 2 ihlal 7 geliş
21ho1124 4 ihlal 5 geliş
21ho1033 3 ihlal 5 geliş
21ho1045 4 ihlal 5 geliş
E8
21bs754 7 ihlal
21bf739 7 ihlal
21aap014 7 ihlal
21aap004 7 ihlal
21ahe269 7 ihlal
21bk099 7 ihlal
21bk090 7 ihlal
21bs831 7 ihlal
E1 belediye
21aap269 3 geliş 3 ihlal
21bf116 4 ihlal asis kapat görünme Gelme 2 geliş
21aap003 4 geliş 2 ihlal
21bf738 1 ihlal 5 geliş
E10
21bf102 5 geliş 2 ihlal
21bf108 4 geliş 3 ihlal asis kapatmak moda mi ?
21bf115 6 geliş 1 ihlal
21bi402 7 ihlal opetci
21bu408 2 ihlal 5 geliş
21ahe266 2 ihlal 5 geliş
Ring
yarım dönmek İHLALDİR
21bk100 3 sefer
21aek113 2 sefer
Fe1 OPET geçiş sayısı
21aap002 8 seferde 3 sefer
21bs756 opetci öğle koymuşlar 6 ihlal
Ce2 OPET geçiş sayısı 3 araç
Belediye ait servis sayısı 13 sefer geçti

E9 BELEDİYE 36 seferde 40 sefer ( o zaman oldu tersten dönüş
E9 özel halk otobüsleri 116+ 9 / 125 tersten dönüşte dahildir
E7 9 seferde 7. Sefer (Sırp E8 E1 e10 girmesin diye yaptıkları oyun )
A4 36 + 3 / 39 sefer (kendi adamlarına garajdan çıkar aracı kapısından direk başladılar bu dönem ilk kez allahsizlar kayitlari var elimizde 3 sefer onu eklidir )
Fe1 ce2 E1 e10 E8 E1 minibüs hatta sabah sabah 2 adet T2 sisteme takildi Toplam özel halk otobüslerinen 98 sefer oldu
Nöbetçi ihlalleri dahildir e1 E8 e9 ce3
dünkü yaptıkları ekler birlikte bu sayısı
40 + 125 + 7 + 39 +98 toplam 309 sefer
1140 dk adamına bıyıklı herif kız hatun Doğan verdiği ortalama 3 dk 41 saniye bekleme süresi ortalama göre araç kendi adamına bıyıklı Şeref li olduğunu gör kendi adaminin

Köy yolunda bekleme ise özel halk otobüsleri birlikte 107 sefer 10 dk 51 saniye

Kendi adamına kiyakcilik dem de olursa adamı 3 dk 41 saniye bekler 06.00 ile 01.00 arası

Kendi adamı olmayan hakkı gasp edilen yer ise 10. Dk 51 saniye araç gelir

E3 Hattının Güzergahı Nasıldı Hocam. @fatıh kara
Ben eskiden bbasi Şehitlik ALİPİNAR CEMİL OGLU BAGLAR DÖRTYOL SAGLİK OCAGİ KİZİLAY POLİS OKULU CEZAEVİ MGROS TESİSLER diclekent metropol tekel iplik köy yolu 876 sokak üç kuyu araştırma
Ama hocam ilk halini kast ediyor
E3 tarihte çıktığında bbasi ESKİ HAL AYHAN DURAGİ OFİS GEVRAN caddesi askerlik şubesi Elazığ yolu üstü s tepe 1 2 sanayi Forum avm iplik TEDAŞ binası intim baraj yolu sofi oğlu eski son durak eğitim araştırma ben yanlış değilsen hocam ilk kastediyor sanki

E3 Hattının Güzergahı Nasıldı Hocam. @fatıh kara
Benim kast ettiğim hat E3 ilk hat

E3 ilk resmi olan hattı belediyenin üç kuyu da resmide olmaya bilir sonradan degistirdiler not yani

E3 Mardin kapı balıkçılar başı Melik Ahmet eski hal DSİ TRT Sümer Park istasyon Ayhan durağı ofis (GEVRAN CADDESİ) askerlik şubesi Elazığ yolu General Galip Deniz Kışlası (Orduevi) Seyran tepe eski otogar 1 sanayi 2 sanayi sağlık bakanlığı ambulans merkezi öğretmen evi torpilci hasiy eti olm ayan ulaşım daire başkanlığı şilbe Süleyman Demirel kampüsü Forum AVM iplik OPET köy yolu (876 Sokak ) üç kuyu eğitim araştırma

F3 yanlış olanı düşmeyen diye söylüyorum f3 de

F3 Mardin kapı balıkçılar başı Melik Ahmet eski hal DSİ TRT Sümer Park istasyon Ayhan durağı ofis (GEVRAN CADDESİ) askerlik şubesi Elazığ yolu General Galip Deniz Kışlası (Orduevi) Seyran tepe eski otogar 1 sanayi eski toplu konut s plus seyranplus age ekinciler Öztaş Fida sitesi Koç oğlu migros

Konu sahibi
Benim kast ettiğim hat E3 ilk hat

E3 ilk resmi olan hattı belediyenin üç kuyu da resmide olmaya bilir sonradan degistirdiler not yani

E3 Mardin kapı balıkçılar başı Melik Ahmet eski hal DSİ TRT Sümer Park istasyon Ayhan durağı ofis (GEVRAN CADDESİ) askerlik şubesi Elazığ yolu General Galip Deniz Kışlası (Orduevi) Seyran tepe eski otogar 1 sanayi 2 sanayi sağlık bakanlığı ambulans merkezi öğretmen evi torpilci hasiy eti olm ayan ulaşım daire başkanlığı şilbe Süleyman Demirel kampüsü Forum AVM iplik OPET köy yolu (876 Sokak ) üç kuyu eğitim araştırma

F3 yanlış olanı düşmeyen diye söylüyorum f3 de

F3 Mardin kapı balıkçılar başı Melik Ahmet eski hal DSİ TRT Sümer Park istasyon Ayhan durağı ofis (GEVRAN CADDESİ) askerlik şubesi Elazığ yolu General Galip Deniz Kışlası (Orduevi) Seyran tepe eski otogar 1 sanayi eski toplu konut s plus seyranplus age ekinciler Öztaş Fida sitesi Koç oğlu migros
eski hatları tekrar açmaları şuanda iyi olmaz. Yeniden düzenlenen hatlar gerekiyor.

Mesela 40A Diye hat açılamazmı?
İsim benim mantığına uymuyor

Üç kuyu da balıkçılar başı yok
Eski toplu konut yok
450 evler yok
Minibüs veya belediye yok
@Rime
Bir kaç tane minibüs verir sorun biter ya da belediye gitmek zorunda geçmişte vardı belediye

Şeref yoksunu olan başkanlar halk ne iste yaparsaniz ya hizmet niye yapmıyorsunuz art niyetli demiş kız hatun Doğan namus varsa E8 gerçeğini anlat hasiyet varsa

Artniyet şoför oturduğu mahalle karismamaktir namussuz budur 3 hattı ek araç vermektir

PKK ya para kazandırmak icjn adamin oturduğu mahalleye araç vermek için para el altından almaktır
Barış sürecinden fırsatçılık yapmaktır o koltuklari fırsata cevirmektir

Qpo kendini kurtarma derdinde

Kürtler Selahattin Demirtaş PKK dem torpil ulaşımda yapan partisi ihanet etmeyi bilirsimiz ancak

Hatun Doğan adam satmayı iyi bilen sizsiniz kulagima geldi adam olsan bir kere adamın olduğu başı boş caddeden araç al.adam yap da görelim

Hatun Doğan bana belediye de hakaret edecegine adamsan önce adamın önünden geçen araçları hak ediyor mu şöyle.serefin varsa hasiyet sahibi isen

Onurlu isen bugün E1 gostersene kendi adamının önünden geciyir bir tane tutanak yok hasiyet satılık değilseniz

09.04 sonra gelen araç 09.35 geldi 3 araç nerde kız hatun Doğan adam olsan araç nerde namusun varsa araç nerde E1 özel halk otobüslerinde şerefim satılık değilse nerde

Üç kuruşluk adam değilsen şayet yıllardır huzur evleri hat yok belediyenin
Dağkapı vilayet minibüsleri ver baba niye vermiyorsun
Belediye hizmet etmiyor
Bana soylese hasiyet bozuk belediye dekilerin araç verdik binmiyorlar yürü git ordan sen bbasi vermissin adam niye binsin Dağkapı yok burda hafta sonu tek araç yaşlı bile beklemez bunu o kadar kalitesiz olduğunux için biz veririz d3 kimse binmez sonra alıp çekeriz kimse de hesap sormaz mantığı buydu de3 vardı millet iyi kotu binerdi

Sırp de3 köy yolundan 876 sokak gecmesin diye cikarmadiniz namusun varsa acikla kız hatun Doğan namus yeterli ise

Son düzenleme:
İsim benim mantığına uymuyor

Üç kuyu da balıkçılar başı yok
Eski toplu konut yok
450 evler yok
Minibüs veya belediye yok
@Rime
Bir kaç tane minibüs verir sorun biter ya da belediye gitmek zorunda geçmişte vardı belediye

Şeref yoksunu olan başkanlar halk ne iste yaparsaniz ya hizmet niye yapmıyorsunuz art niyetli demiş kız hatun Doğan namus varsa E8 gerçeğini anlat hasiyet varsa

Artniyet şoför oturduğu mahalle karismamaktir namussuz budur 3 hattı ek araç vermektir

PKK ya para kazandırmak icjn adamin oturduğu mahalleye araç vermek için para el altından almaktır
Barış sürecinden fırsatçılık yapmaktır o koltuklari fırsata cevirmektir

Qpo kendini kurtarma derdinde

Kürtler Selahattin Demirtaş PKK dem torpil ulaşımda yapan partisi ihanet etmeyi bilirsimiz ancak

Hatun Doğan adam satmayı iyi bilen sizsiniz kulagima geldi adam olsan bir kere adamın olduğu başı boş caddeden araç al.adam yap da görelim

Hatun Doğan bana belediye de hakaret edecegine adamsan önce adamın önünden geçen araçları hak ediyor mu şöyle.serefin varsa hasiyet sahibi isen

Onurlu isen bugün E1 gostersene kendi adamının önünden geciyir bir tane tutanak yok hasiyet satılık değilseniz

09.04 sonra gelen araç 09.35 geldi 3 araç nerde kız hatun Doğan adam olsan araç nerde namusun varsa araç nerde E1 özel halk otobüslerinde şerefim satılık değilse nerde

Üç kuruşluk adam değilsen şayet yıllardır huzur evleri hat yok belediyenin
Dağkapı vilayet minibüsleri ver baba niye vermiyorsun
Belediye hizmet etmiyor
Bana soylese hasiyet bozuk belediye dekilerin araç verdik binmiyorlar yürü git ordan sen bbasi vermissin adam niye binsin Dağkapı yok burda hafta sonu tek araç yaşlı bile beklemez bunu o kadar kalitesiz olduğunux için biz veririz d3 kimse binmez sonra alıp çekeriz kimse de hesap sormaz mantığı buydu de3 vardı millet iyi kotu binerdi

Sırp de3 köy yolundan 876 sokak gecmesin diye cikarmadiniz namusun varsa acikla kız hatun Doğan namus yeterli ise
Bugün Serra ailesinden biri konustum.Ona sordun o da E8 meselesi sormuş bu hattı sadece halk istedigi için degil amirler şeyh Bedrettinde oturanlara 3 hattına karışma E8 değiştirelim köy yolu sevdalıları susturuz belki bir daha konuşmazlar hem ilerde E1 ve e10 aynı şekil hatları çekeriz adamlarımız önüne
Demişler
Hatun sende namus varsa A4 değiştir
E9 değiştir
E7 değiştir
Adamlarik için korkaklık yapma hasiyeti koltuk için satma

Adam olan çıkar efendi gibi gerçeği anlatır yalancılık yapmaz dansöz yapmaz

Konu sahibi
Bugün Serra ailesinden biri konustum.Ona sordun o da E8 meselesi sormuş bu hattı sadece halk istedigi için degil amirler şeyh Bedrettinde oturanlara 3 hattına karışma E8 değiştirelim köy yolu sevdalıları susturuz belki bir daha konuşmazlar hem ilerde E1 ve e10 aynı şekil hatları çekeriz adamlarımız önüne
Demişler
Hatun sende namus varsa A4 değiştir
E9 değiştir
E7 değiştir
Adamlarik için korkaklık yapma hasiyeti koltuk için satma

Adam olan çıkar efendi gibi gerçeği anlatır yalancılık yapmaz dansöz yapmaz
ne caddeymiş bu şeyh bedrettinde

ne caddeymiş bu şeyh bedrettinde
Sadece onu kast etmiyoruz önemli olan şey şoförlerin kendi adamına kıyak çekecek gücü var amirlerin yapacak gücü var
Asıl mesele eşit ulaşım da belediyelerin farklı yok yakında baslacagiz bizim tespitleri üç kuyu bir merkez olsa olması gereken hatları eşit paylaşma nasıl olur diye bekleyin

@Rime boş arazayi 3 hat verilmez hatların sayısı 8 iken
A4 E7 E8 E1 e9 e10 fe1 ce2 E2 minibüsler kırmızı başlıklı

Üç kuyu dört bölge bölge

A ) baraj yolu şehit Gaffar Okkan
B ) baraj yolu üç kuyu 54 sokak
C ) köy yolu 876 sokak
D ) şeyh Bedrettin caddesi
Gelecekte 831 sokak mir celadat bulvarı
Diye ayrılacak
Sonuncu cadde OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçen hatlar bu sefer 831. Sokak mir celadat geçmesi lazım burda dem pkk var oraya ekstra ulaşım verir allahsizlar Yahudiler

Gelecekte araçlar şu sekil gitmesi.lazim alt kısımda

Ekli dosyalar

• IMG_20250917_111639.jpg
    IMG_20250917_111639.jpg
    158.7 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
E8 köy yolundan çıkardılar bu sefer aşırı derece peşpeşe gitmeye başladı
Ce2 bile çoğu zaman sadece trafik dolayı değil böyle ama bunlar hizmet etmeyi ne bilsin

@Rime
Araçların kontrol uyumsuz ce2. De e8.de
Sorsan trafik der yogunluk der hikaye bunlar

Mantık olsa ce2 ve E8 direk araştırma yerine ring verirler 6 çıkarır sonra 20.30 kadar kesinsiz ring verir sonrada bütün araçlarda belli hatlar üç kuyu girer sadece gerisi de araştırma gider saatten tasavvur edilir hemde araçlar dandik bir şekilde çıkmaz uyumlu araçlar serisi grup ağır Grubu orta grup diye seçerler kadın şoförler E7 E3 mesele A4 olur düz yolda sadece olur hatlarda aktif çalışıyorlar

Üç kuyu buna ihtiyacı büyük bizim degerlendirme sonuçlarında bu var halk ring binmek istemiyor adam gibi calostormadilar ringleri

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-17-18-10-52-536_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    Screenshot_2025-09-17-18-10-52-536_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    148.4 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-09-17-18-10-39-450_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    Screenshot_2025-09-17-18-10-39-450_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    165.2 KB · Görüntüleme: 8
Geri
Üst Alt