Belediye adamı varsa hizmet bu şekilde alırsın nobetciler ait olmadıkları cadde ne işi varrezillikten başka bişey değil
Kendi caddesi diye 06.00 da özel halk otobüsleri veriyor ve belediye tersten gitmesi vicdanen mantikli mı ?
Belediye adamı varsa hizmet bu şekilde alırsın nobetciler ait olmadıkları cadde ne işi varrezillikten başka bişey değil
mantıklı değil ama Özel Halk Otobüslerinin büyümesi gerek,Belediye adamı varsa hizmet bu şekilde alırsın nobetciler ait olmadıkları cadde ne işi var
Kendi caddesi diye 06.00 da özel halk otobüsleri veriyor ve belediye tersten gitmesi vicdanen mantikli mı ?
mantıklı değil ama Özel Halk Otobüslerinin büyümesi gerek,
Belediye Otobüsleri bazıları Saat 5:00'da başlamalı şehiriçiler
Kendi adamı olunca 6 da bunu yapan allahszi kişilerBelediye adamı varsa hizmet bu şekilde alırsın nobetciler ait olmadıkları cadde ne işi var
Beste değil bazı noktalara 7/24 olması lazımmantıklı değil ama Özel Halk Otobüslerinin büyümesi gerek,
Belediye Otobüsleri bazıları Saat 5:00'da başlamalı şehiriçiler
2 adedi çalışabilir geceleri fakat bunlara uygun hat yapmak yerine bazı hatlara verilebilir.Beste değil bazı noktalara 7/24 olması lazım
Hastane için
İlerde şehir hastane
Üç kuyu TOKİ araştırma yani
Doğum hastanesi
Dağkapı hastaneler
Üniversite
Bunları birleştirmeli hat oluşması gerekiyor
Belediye iki aracı var
2012 model turuncu renkli Isuzu urban
21kf342 ve 21kf343
Az mazot yer hemde geceleri için uygun araçlar
@Rime sizce
GÜnduz huzur evleri dışında çalışması zor2 adedi çalışabilir geceleri fakat bunlara uygun hat yapmak yerine bazı hatlara verilebilir.
saat 1'den sonra 6'ya kadar çalışmalı diyorsunuz yani.GÜnduz huzur evleri dışında çalışması zor
Birde f3 karsilik çalışacak b başı hattı olabilir
Kesinlikle çalışması uzun hat olması lazımsaat 1'den sonra 6'ya kadar çalışmalı diyorsunuz yani.
Osb'ye giden Gececi bir hat O3 Açılabilir mesela.Kesinlikle çalışması uzun hat olması lazım
21kf342 Isuzu urban
21kf343 Isuzu urban
21hc140 Peugeot j10
21hd251 Isuzu novociti
21hd252 Isuzu novociti
21eu552 Otokar Sultan maxi. City
Gibi aradlar ile çalışması doğru
Daha erken orası için maalesef nöbetçi bir araç var onu bile zorla verdilerOsb'ye giden Gececi bir hat O3 Açılabilir mesela.
bu araçlardan 2'si veya 1 tanesi çalışabilir.
1'den 6'ya kadarDaha erken orası için maalesef nöbetçi bir araç var onu bile zorla verdiler
Suanki mevcutla mümkün değil OSB için1'den 6'ya kadar
Hemde hakkı ile fazlasilaYeni hatlar açılmalı.
Hemde hakkı ile fazlasila
Tramvay gelirse bölge gelişir.@Rime bütün hatların elden gecmesi lazım
Üç kuyu gelecekte Diclekent gibi olacak OSB yeni evler geçmesi bu anlama geliyor
Diclekent gibi dedik ya Diclekent bir orta noktaya döndü Diyarbakır da şuan
Denksiz bir gelişim
Bugün kendi ailesi yürümezsin diye tersten ulaşım veren hasiyet siz biyikli kız hatun Doğan
Berivan torpil sever koyuncu
Özerklik peşinde koşan mavi gözlü Serra Bucak
Ulaşımın u anlamayan allahsız yahudi olsn temelsiz temel
Adam saniz
Oturup ulaşım yap desek sadece kendi ailelerine verir bu kansızlar
Gelmez bu beyini gelişmeyen ile kolay kolayTramvay gelirse bölge gelişir.
2026'da ihaleye çıkacaktı?Gelmez bu beyini gelişmeyen ile kolay kolay
Ben 2008 2009 beri aynı şeyleri duymak bıktım umudum kalmadi hahahah2026'da ihaleye çıkacaktı?
niye öyle diyorsunuz bu 2026'da ihaleye çıkacak bence.Ben 2008 2009 beri aynı şeyleri duymak bıktım umudum kalmadi hahahah
Kazma vurulmayana kadar inanmayın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.