Aynen Hocam, peki Bu Araçlar hangi hatlara verilecek.Üç kuruşluk adamlar belediyeyi yonetirse kalitesiz araçlar bizde olur
Aynen Hocam, peki Bu Araçlar hangi hatlara verilecek.Üç kuruşluk adamlar belediyeyi yonetirse kalitesiz araçlar bizde olur
Bence büyük kısmı gelmeden vermezler geçen sefer 2 ay 3 ay arası beklediAynen Hocam, peki Bu Araçlar hangi hatlara verilecek.
büyük kısım 26 adet mi.Bence büyük kısmı gelmeden vermezler geçen sefer 2 ay 3 ay arası bekledi
Bu sefer 5 adet geldi sadece
82 dedi ise 26 oluyorbüyük kısım 26 adet mi.
Y1 Veya Y2'yi açarlar gibi. bu 5 adet otobüsle82 dedi ise 26 oluyor
51 tane teslim edildi
7 Isuzu citiport cng
7 Isuzu kendo cng
5 BMC neocity dizel
13 BMC procity TR CNG körüklü
19 adet BMC procity TR CNG gelmişti
Gelen
5 adet BMC procity TR CNG geldi
26 kalan
İsteseler şu dakika bile açarlar arad garajda bostaY1 Veya Y2'yi açarlar gibi. bu 5 adet otobüsle
bunlar cng dolum istasyonuna dolduruyorlar ama cng dolum istasyonunun genişletmeleri lazım Artık Fullenmeye başladı cng dolum istasyonununun kaç araç kapasitesi var.İsteseler şu dakika bile açarlar arad garajda bosta
Üçüncü garajın yıllar önce wowturkey de Seyran tepe toplu konut veya 450 evler de yapılması tavsiye o donem bulundularbunlar d tipine dolduruyorlar ama d tipi'ni genişletmeleri lazım Artık Fullenmeye başladı D tipi'nin kaç araç kapasitesi var.
cng dolum istasyonu genişleyebilir.Üçüncü garajın yıllar önce wowturkey de Seyran tepe toplu konut veya 450 evler de yapılması tavsiye o donem bulundular
Bizde aynısı söylüyoruz
Üniversite Dağkapı bbasi belli köyler 450 evler huzur evleri eski toplu konut merkezli araçlar paydos olan orda paydos ederse daha hızlı çözüm olacak hemde servisi kaçıran şoförler orda paydos edip evine gidecekler kısa sürede s
Saat sistemde iki program yapılırsa gereksiz km yapmayacak araçlar
Yüksek tasavvur olacak
Bazı hatlarda
E8 olsun
Birinci araç ve 5 araç saatleri ters mi düştü bunlar birbirini yerinde yer değiştiği yapılıp paydosları en kısa sürede yapacaklar
Ulaşımdan birşey anlamıyorlar onlar bize şehir içinde olmaz der zekaları dusukler BMC almak en büyük zeka geriliği kanıtladı bizler için kız hatun Doğan bıyıklı herif sonra Serra Bucak mavi gozlerin gibi mahsumlugu gibi keşke ulaşıma anlamayan birini verseydiniz
Genişlemesi BMC kar sadececng dolum istasyonu genişleyebilir.
@RimeGenişlemesi BMC kar sadece
Ama garaj olursa şayet km daha az olur
Alacağım güvenlik personeli ama gazdan dizelden çıkar parası parçadan
Araçlar gereksiz km yapıyor
O kadar BMC aldılar ben olsam BMC Elazığ yolu veya Urfa yoluna BMC taşı derdim
Şart koşardım onlara
Hatta eski araçları
Otokar Isuzu BMC 2015den önceki araçları verme karşılığında bile anlaşmaya çalışırdım rezil ettiler
Haha BMC seven belediye hemen alır bundan kalitesiz marka direk halka@Rime
10 metrelik CNG araca ihtiyacim var çok sayıda merkez için zaten BMC aliyorlar neocity anlaşma karşılığı eski Otokar Isuzu BMC ne varsa hurdan biraz fazla fiyata verseler bunların BMC dışı ürün aldıkları yok
Bizim kaç tane eski araçlarımız var 1990 ile 2015 arasıHaha BMC seven belediye hemen alır bundan kalitesiz marka direk halka
BMC neocity 9 metrelik CNG
Belediye başkanı sever BMC yi bıyıklı herif kız hatun Doğan
10,7 Metrelik veya 10 Metrelik Araç CNG'sini yapılırsa alırlar@Rime
10 metrelik CNG araca ihtiyacim var çok sayıda merkez için zaten BMC aliyorlar neocity anlaşma karşılığı eski Otokar Isuzu BMC ne varsa hurdan biraz fazla fiyata verseler bunların BMC dışı ürün aldıkları yok
Ben BMC almam ama şu yarım akillilar alıyor E8 belli adamına vermeye çalışan insandan insan olmaz namusu satılık olurNeocity'Lerin Arka kısmını hiç beğenmiyorum açıkçası arkaları procity gibi olabilir.
En çok ihlal eden hat E8 mi oldu? E8'in narden girip narden geçmesi gerekiyor şimdi?Ben BMC almam ama şu yarım akillilar alıyor E8 belli adamına vermeye çalışan insandan insan olmaz namusu satılık olur
Hasiyetleri olsa E8 köy yoluna veriler ama yeni hatlar açarlar
Köy yoluna verip E4 gündüz aktif edilmesi gerekiyorEn çok ihlal eden hat E8 mi oldu? E8'in narden girip narden geçmesi gerekiyor şimdi?
rezillikten başka bişey değil@Rime 21aap014 21ahe254 şeyh Bedrettin caddesinden geçti gitti
21bf731 bekliyoruz 21bs831 bekliyoruz görüntü..almasın diye asistleri kapattı
21aaf201 belediye e1 nöbetçi geçti
İki tane de ce2 geçti
E4 nöbetçi geçti
E9.; birazdan geçecek
E8. Bekliyoruz
Hasiyetiniz bu mu ?
Belediye başkanı kız hatun Doğan hasiyet sahibi olsa Emir vermez adamın önünden geçerken asistleri kapattin allahsız kitapsız başkan Berivan koyunci önünden gecirken allahsizin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.