Tema düzenleyici

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlar d tipine dolduruyorlar ama d tipi'ni genişletmeleri lazım Artık Fullenmeye başladı D tipi'nin kaç araç kapasitesi var.
Üçüncü garajın yıllar önce wowturkey de Seyran tepe toplu konut veya 450 evler de yapılması tavsiye o donem bulundular

Bizde aynısı söylüyoruz
Üniversite Dağkapı bbasi belli köyler 450 evler huzur evleri eski toplu konut merkezli araçlar paydos olan orda paydos ederse daha hızlı çözüm olacak hemde servisi kaçıran şoförler orda paydos edip evine gidecekler kısa sürede s
Saat sistemde iki program yapılırsa gereksiz km yapmayacak araçlar
Yüksek tasavvur olacak
Bazı hatlarda
E8 olsun
Birinci araç ve 5 araç saatleri ters mi düştü bunlar birbirini yerinde yer değiştiği yapılıp paydosları en kısa sürede yapacaklar

Ulaşımdan birşey anlamıyorlar onlar bize şehir içinde olmaz der zekaları dusukler BMC almak en büyük zeka geriliği kanıtladı bizler için kız hatun Doğan bıyıklı herif sonra Serra Bucak mavi gozlerin gibi mahsumlugu gibi keşke ulaşıma anlamayan birini verseydiniz

Konu sahibi
Üçüncü garajın yıllar önce wowturkey de Seyran tepe toplu konut veya 450 evler de yapılması tavsiye o donem bulundular

Bizde aynısı söylüyoruz
Üniversite Dağkapı bbasi belli köyler 450 evler huzur evleri eski toplu konut merkezli araçlar paydos olan orda paydos ederse daha hızlı çözüm olacak hemde servisi kaçıran şoförler orda paydos edip evine gidecekler kısa sürede s
Saat sistemde iki program yapılırsa gereksiz km yapmayacak araçlar
Yüksek tasavvur olacak
Bazı hatlarda
E8 olsun
Birinci araç ve 5 araç saatleri ters mi düştü bunlar birbirini yerinde yer değiştiği yapılıp paydosları en kısa sürede yapacaklar

Ulaşımdan birşey anlamıyorlar onlar bize şehir içinde olmaz der zekaları dusukler BMC almak en büyük zeka geriliği kanıtladı bizler için kız hatun Doğan bıyıklı herif sonra Serra Bucak mavi gozlerin gibi mahsumlugu gibi keşke ulaşıma anlamayan birini verseydiniz
cng dolum istasyonu genişleyebilir.

cng dolum istasyonu genişleyebilir.
Genişlemesi BMC kar sadece

Ama garaj olursa şayet km daha az olur

Alacağım güvenlik personeli ama gazdan dizelden çıkar parası parçadan

Araçlar gereksiz km yapıyor

O kadar BMC aldılar ben olsam BMC Elazığ yolu veya Urfa yoluna BMC taşı derdim
Şart koşardım onlara

Hatta eski araçları
Otokar Isuzu BMC 2015den önceki araçları verme karşılığında bile anlaşmaya çalışırdım rezil ettiler

Son düzenleme:
Genişlemesi BMC kar sadece

Ama garaj olursa şayet km daha az olur

Alacağım güvenlik personeli ama gazdan dizelden çıkar parası parçadan

Araçlar gereksiz km yapıyor

O kadar BMC aldılar ben olsam BMC Elazığ yolu veya Urfa yoluna BMC taşı derdim
Şart koşardım onlara

Hatta eski araçları
Otokar Isuzu BMC 2015den önceki araçları verme karşılığında bile anlaşmaya çalışırdım rezil ettiler
@Rime
10 metrelik CNG araca ihtiyacim var çok sayıda merkez için zaten BMC aliyorlar neocity anlaşma karşılığı eski Otokar Isuzu BMC ne varsa hurdan biraz fazla fiyata verseler bunların BMC dışı ürün aldıkları yok

@Rime
10 metrelik CNG araca ihtiyacim var çok sayıda merkez için zaten BMC aliyorlar neocity anlaşma karşılığı eski Otokar Isuzu BMC ne varsa hurdan biraz fazla fiyata verseler bunların BMC dışı ürün aldıkları yok
Haha BMC seven belediye hemen alır bundan kalitesiz marka direk halka

BMC neocity 9 metrelik CNG

Belediye başkanı sever BMC yi bıyıklı herif kız hatun Doğan

Ekli dosyalar

• media_9ad7a4f2-26c7-498e-b25b-14daf6077079.jpg
    media_9ad7a4f2-26c7-498e-b25b-14daf6077079.jpg
    51.9 KB · Görüntüleme: 10
Konu sahibi
@Rime
10,7 Metrelik veya 10 Metrelik Araç CNG'sini yapılırsa alırlar

Konu sahibi
Ben BMC almam ama şu yarım akillilar alıyor E8 belli adamına vermeye çalışan insandan insan olmaz namusu satılık olur

Hasiyetleri olsa E8 köy yoluna veriler ama yeni hatlar açarlar
En çok ihlal eden hat E8 mi oldu? E8'in narden girip narden geçmesi gerekiyor şimdi?

En çok ihlal eden hat E8 mi oldu? E8'in narden girip narden geçmesi gerekiyor şimdi?
Köy yoluna verip E4 gündüz aktif edilmesi gerekiyor
Şu sekil.
A4 5 araç olmalı
E8 6 araç
E4 6 araç
Birde E3 çıkmalı Elazığ yolu üstü 3 araç verilse
E3 BBASİ ESKİ HAL Sümer Park Ayhan durağı ofis askerlik şubesi Elazığ yolu kolordu Seyran tepe sanayi öğretmen evi Forum AVM iplik intim beton kavşağı baraj yolu üç kuyu karakol cami sabit Pazar eski son durak eğitim araştırma

Denge profili E8 ve A4 ağırlığı ofis
Bunun içinde E3 şart
E4 de E8 yükünü alır
E8 dengeli olması için E2 yanında o1 araçları zamanla artma noktasına gidiyor orda gelişen bir şehir oldu oluyor
Y1 gibi bir hatta başlayacak
E1 ismi değiştirmesi lazım Seyran tepe üstü belediye olmalı özel halk otobüsleri ise Diclekent merkezli çalışması lazım
E1 araçları Süleyman Demirel kampüsü için şart
Fe1 hattının fe2 olmalı şart artik
T2 adam gibi çalışmaması bekleneni karsilamamasi sonucu
Bir kısım otogar hattın Seyran tepe kayması şart
E9 ismi değişmesi lazım.l belediye ait araçların sadece

Hat sayısı cogaltmasina ihtiyacı var üç kuyunun

Z7 artması yerine ikinci hatta ihtiyaç var eskiden bu halk bu kadar aptalca dusunmezdi
Hat lazım

Z7 yerine artması yerine
Ez1 dedik diyoruz ama yatiyorlar
Ez1 üç araç
Hava alanı Zümrüt kent kavşağı yeni hal 1 CADDESİ göletli Park yeni hal CEYLAN Çeşme Şeyhmus past kavşağı batı göz kaplan migros meyda kav metropol tekel iplik şeyh Bedrettin caddesi üç kuyu araştırma

E7 değişmesi lazım E6 olmalı bizce
E6 bilen bilir 4 araç

E9 boşuna 6 araç yaptı y1 y2 gelince şimdilik gereksiz kalacak

E1 belediye ait araçlar uzatılması şart

Son düzenleme:
@Rime 21aap014 21ahe254 şeyh Bedrettin caddesinden geçti gitti
21bf731 bekliyoruz 21bs831 bekliyoruz görüntü..almasın diye asistleri kapattı
21aaf201 belediye e1 nöbetçi geçti

İki tane de ce2 geçti

E4 nöbetçi geçti
E9.; birazdan geçecek
E8. Bekliyoruz
Hasiyetiniz bu mu ?

Belediye başkanı kız hatun Doğan hasiyet sahibi olsa Emir vermez adamın önünden geçerken asistleri kapattin allahsız kitapsız başkan Berivan koyunci önünden gecirken allahsizin

Konu sahibi
@Rime 21aap014 21ahe254 şeyh Bedrettin caddesinden geçti gitti
21bf731 bekliyoruz 21bs831 bekliyoruz görüntü..almasın diye asistleri kapattı
21aaf201 belediye e1 nöbetçi geçti

İki tane de ce2 geçti

E4 nöbetçi geçti
E9.; birazdan geçecek
E8. Bekliyoruz
Hasiyetiniz bu mu ?

Belediye başkanı kız hatun Doğan hasiyet sahibi olsa Emir vermez adamın önünden geçerken asistleri kapattin allahsız kitapsız başkan Berivan koyunci önünden gecirken allahsizin
rezillikten başka bişey değil

Geri
Üst Alt