Güzel Çekimler olmuş Ellerinize Sağlık hocam. ama İnsanları çekmek yerine daha çok otobüsler gözükse kvkk gereği daha iyi olur.
Güzel Çekimler olmuş Ellerinize Sağlık hocam. ama İnsanları çekmek yerine daha çok otobüsler gözükse kvkk gereği daha iyi olur.
hocam bazı araçlar buaralar asiste gözükmemeye başladıAsis araçların sistemi kapatıyorlar halkına sözde hizmet ve bedavanin anlamı yok millet saatlerce durakta bekletecekler ahlak yok bunlarda kendi adamlarinin el altı onunden geçirmeye başladılar cengiz ve berivancik
hocam onu biliyorum ve kullanıyorum ama bazıları haritada yokYönleri hareket ettirmek lazım ama hine bazılari yok
Parçalarda Avrupadan geliyormuş. Ve pahalıymış ben öyle duydum. doğrumu?Belediye ait araçlar daha fazla tamir için
Furcan'da yatan arızalı Araçların Çoğu BmcParçalarda Avrupadan geliyormuş. Ve pahalıymış ben öyle duydum. doğrumu?
Hocam ordan geçerken fotoğraf çekme şansınız olursa bmc severlere gösterelim.Arızalı zaten BMC kaliteli olsa bugün hem belediye de hem BMC serviste araç sayısı 100 üstü arzali.olmaz sağda solda yatmaz BMC markası
Sıkıntı yok hocamİş yerim Mardin yolu ile alakasız bu aralar işlerden dolayı nerdeyse hiç olduğum bölgeden çıkamıyorum bile kusura bakmayın
Özel halk otobüsleri hangi araçları Alabilir? En Az 8 metre Olma En fazla 12 Metre olma şartıyla.Özel halk otobüslerinin Büyümesi Lazım. İşe ve okula gidiş ve çıkışlarda bazı hatlar Kaldırmıyor.
hocam kısa hatlar ve hat çeşitliliği olsa çok karışıklık olur. Ana Hat'lar zaten var kısa hatlardan örnek olarak D3 hattı var Tramvay gelirse. Hat kodları 101'den başlayarak düzenlenmeliHine söylüyorum hine söylüyorum kısa hatlar ve hat çeşitliliği 2008 ile 2012 arası gibi lazım acilen ve yeni hatlar birbirini birleştiren hatlar acilen lazım
Örneğinhocam kısa hatlar ve hat çeşitliliği olsa çok karışıklık olur. Ana Hat'lar zaten var kısa hatlardan örnek olarak D3 hattı var Tramvay gelirse. Hat kodları 101'den başlayarak düzenlenmeli
hocam isimlerin baş harfi olursa değiştirirlerse insanlar karıştırır kötü demiyorum. ancak diyelimki Lunaparkt-Huzurevleri arası bir hat oluşturdular hangi harfi verecekler? diyelimki HL1 Verdiler. bu hat huzurevlerinden D tipi Cezaevine uzatıldı. HL1'i DL1'mi yapacaklar?Kısa derken mesele
Huzur evleri tesisler ninova s tepe Elazığ caddesi adliye Dağkapı üniversite
Mesele
Eski toplu konut s tepe Elazığ caddesi adliye Dağkapı üniversite
Mesele
Musa Anter Stadyum lunapark gaziler yeni yol Migros tesisler ninova s tepe üç yol üniversite
Mesele
Köy yolu (876 sokak ) üç kuyu araştırma Elazığ yolu iplik forum 1. Sanayi s tepe askerlik şubesi ofis gevran caddesi sümer park eski hal bbasi mesele
Mesele
Eski toplu konut s tepe Elazığ caddesi askerlik şubesi ofis gevran caddesi sümer park eski hal bbasi mesele
Çeşitli hatlar mesele
Gündüz z3 mesele az yardımcı kısa
Türler uretilebilir bazıları hafta içi bazıları hafta sonu da sefer atılması şart iki vizyonlu hatlar çıkması lazım
101 değil isimleri koyacak bizim gibi uzmanlar lazım
L LUNAPARK STADYUM
N.NAZİM HİKMET STADYUM
H HUZUR EVLERİ
A AHMET KAYA SİVEREK CADDESİ
M MALİYE KONUTLARİ
E ESKİ TOPLU KONUT
U ÜÇKUYU TOKİ
B 500 EVLER
D D TİPİ CEZAEVİ
G GAZİLER MUSA ANTER
S ŞEHİTLİK
H HAVA ALANI
T TEPE ŞEHİR
GİBİ TÜRLERİ LAZİM
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.