Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 49 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

bu isimler şöförlermi? bu isimleri nasıl buldunuz?
Tanıyan araçlar sağ olsun...
Eski şoförler arada bizimle
Yenileri tanıyan var bizde bazen
Torpille ise girenlerin adlarına yazarız da neyse
başkalarına köpek olan ne hikmetse e8 E1 e10 köpeğini yapıyor
Kayyum bile koyunlara bu kadar yüz vermedi ama dem ulasimda torpil partisi şerefi olmayan merkezi veriyor

Eski şoförler de bunlar ne kadar namus suzca işler yaptigini iyi biliyor
Ne derece torpil yaptıkları biliyor
Namuslar varsa belediye yer olmaz
Temel cengiz ve Berivan koyun aileleri

Tanıyan araçlar sağ olsun...
Eski şoförler arada bizimle
Yenileri tanıyan var bizde bazen
Torpille ise girenlerin adlarına yazarız da neyse
başkalarına köpek olan ne hikmetse e8 E1 e10 köpeğini yapıyor
Kayyum bile koyunlara bu kadar yüz vermedi ama dem ulasimda torpil partisi şerefi olmayan merkezi veriyor

Eski şoförler de bunlar ne kadar namus suzca işler yaptigini iyi biliyor
Ne derece torpil yaptıkları biliyor
Namuslar varsa belediye yer olmaz
Temel cengiz ve Berivan koyun aileleri
hocam hangi modeller hangi hatta şeklinde paylaşırmısınız?

hocam hangi modeller hangi hatta şeklinde paylaşırmısınız?
Soru tam olarak anlamadım

Yatan boş maaş alan zabıta sözde ulasimda denetim yapmış şimdi baktık 170 180 tane minibüsün 10 15 kendi kendine açmış gerisi yok
Namus olsa zabıta biraz insan gibi saha da olur ama nerde yapsınlar gece gündüz fakir fukara kovalasinlar

Üç harfleri bir denetim yapma yok

Yerelde az önce alışverişe çıktım tarihi geçmiş ürünler vardı ama toplamamis

Ulusal anlamda 2 5 günü geçeni anlarim ama 1 ay 2 ayın üstünü anlamam ben rahatlıkla buldum tarihi geçen ürünü belediye niye bulamıyor işlem yapmıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, sorumluluk alanlarında 7/24 esaslı görev yaparak, halkın rahat ve ulaşılabilir toplu taşıma hizmetinden faydalanmasını sağlamak amacıyla yılın ilk 6 ayında 22 bin 477 denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Daire Başkanlığı, yurttaşların huzuru için 6 Şube Müdürlüğünde görevli 340 personel ile kentin sokaklarında mesai yapıyor.

Zabıta Daire Başkanlığınca bu yılın ilk 6 ayında toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan 6 bin 949 denetimde, 262 yasal işlem; minibüslere yönelik 7 bin 711 denetimde, 517 yasal işlem; ilçe minibüslerine yönelik 5 bin 319 denetimde, 100 yasal işlem; şehirlerarası otobüslere yönelik 2 bin 498 denetimde ise 36 araca yasal işlem uygulandı.

8 bin 755 öğrenciye trafik eğitimi

Zabıta Dairesi Başkanlığı, Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklara yönelik trafikle ilgili temel konularda eğitim programları kapsamında 140 okuldan 8 bin 755 öğrenciye teorik ve pratik olarak temel trafik eğitimi verdi.

‘Çalışmalar, daha huzurlu bir kent için’

Zabıta Daire Başkanı Veysi Rüzgar, yapılan çalışmaların daha huzurlu bir kent amacıyla yapıldığını belirterek, “Bütün ilçe belediyelerimizle beraber özellikle şehir suçları dediğimiz olayı kaldırmak için yoğun çaba sarf edeceğiz. Şehir suçlarını önlemek için 24 saat bazlı aralıksız çalışıyoruz” dedi.

‘Klima denetimine ağırlık verildi’

Şube Müdürlüklerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Rüzgar, şöyle konuştu: “İl otogarında özellikle çığırtkanlığın önlenmesi, şehirlerarası araçların olumsuz yerlerdeki parklarıyla ilgili oluşumlara müdahale ediyoruz. Trafik şubemiz, il genelinde ticari taksiler, minibüsler, halk otobüsleri ve ruhsatlandırdığımız diğer birimlerle ilgili yoğun çalışmalara devam ediyor. Özellikle yaz ayları itibariyle klima denetimlerimiz yoğunlaşmış durumda.”

‘Kötü muameleleriyle ilgili tavizsiz çalışıyoruz’

Yurttaşların şikâyetlerine göre çalıştıklarını vurgulayan Rüzgar, “Yurttaşların şikâyetlerine yüzde 100 dönüş sağlama hedefimiz var. Yani şu ana kadar dönüş yapmadığımız hiçbir şikâyetimiz bulunmamaktadır. Özellikle özel halk otobüsleri ve ticari taksilerde yurttaşların şikâyetlerine hızlı dönüş yapıyoruz. Ücretsiz taşınan yolculara Özel Halk Otobüslerinin özellikle kötü muameleleriyle ilgili tavizsiz çalışıyoruz” dedi.

‘Sıfır işgaliye hedefliyoruz’

Rüzgar, tarihi Sur ilçesinde sıfır işgaliye hedefi ile çalıştıklarını kaydederek, “Sur’un turizm potansiyeli yüksek olduğu için misafirlerin rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesi ile ilgili bütün paydaşlarımızla tavizsiz çalışacağız. 75 metrelik yoldaki bütün işgaliyeleri sonlandıracağız” dedi.

18 bin 138 turiste rehberlik hizmeti

Turizm Zabıtasının özellikle tarihi Sur ilçesinde 6 dilde hizmet verdiğini belirten Rüzgar, yerli ve yabancı 18 bin 138 turiste rehberlik hizmeti verdiklerini aktardı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
Soru tam olarak anlamadım

Yatan boş maaş alan zabıta sözde ulasimda denetim yapmış şimdi baktık 170 180 tane minibüsün 10 15 kendi kendine açmış gerisi yok
Namus olsa zabıta biraz insan gibi saha da olur ama nerde yapsınlar gece gündüz fakir fukara kovalasinlar

Üç harfleri bir denetim yapma yok

Yerelde az önce alışverişe çıktım tarihi geçmiş ürünler vardı ama toplamamis

Ulusal anlamda 2 5 günü geçeni anlarim ama 1 ay 2 ayın üstünü anlamam ben rahatlıkla buldum tarihi geçen ürünü belediye niye bulamıyor işlem yapmıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, sorumluluk alanlarında 7/24 esaslı görev yaparak, halkın rahat ve ulaşılabilir toplu taşıma hizmetinden faydalanmasını sağlamak amacıyla yılın ilk 6 ayında 22 bin 477 denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Daire Başkanlığı, yurttaşların huzuru için 6 Şube Müdürlüğünde görevli 340 personel ile kentin sokaklarında mesai yapıyor.

Zabıta Daire Başkanlığınca bu yılın ilk 6 ayında toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan 6 bin 949 denetimde, 262 yasal işlem; minibüslere yönelik 7 bin 711 denetimde, 517 yasal işlem; ilçe minibüslerine yönelik 5 bin 319 denetimde, 100 yasal işlem; şehirlerarası otobüslere yönelik 2 bin 498 denetimde ise 36 araca yasal işlem uygulandı.

8 bin 755 öğrenciye trafik eğitimi

Zabıta Dairesi Başkanlığı, Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklara yönelik trafikle ilgili temel konularda eğitim programları kapsamında 140 okuldan 8 bin 755 öğrenciye teorik ve pratik olarak temel trafik eğitimi verdi.

‘Çalışmalar, daha huzurlu bir kent için’

Zabıta Daire Başkanı Veysi Rüzgar, yapılan çalışmaların daha huzurlu bir kent amacıyla yapıldığını belirterek, “Bütün ilçe belediyelerimizle beraber özellikle şehir suçları dediğimiz olayı kaldırmak için yoğun çaba sarf edeceğiz. Şehir suçlarını önlemek için 24 saat bazlı aralıksız çalışıyoruz” dedi.

‘Klima denetimine ağırlık verildi’

Şube Müdürlüklerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Rüzgar, şöyle konuştu: “İl otogarında özellikle çığırtkanlığın önlenmesi, şehirlerarası araçların olumsuz yerlerdeki parklarıyla ilgili oluşumlara müdahale ediyoruz. Trafik şubemiz, il genelinde ticari taksiler, minibüsler, halk otobüsleri ve ruhsatlandırdığımız diğer birimlerle ilgili yoğun çalışmalara devam ediyor. Özellikle yaz ayları itibariyle klima denetimlerimiz yoğunlaşmış durumda.”

‘Kötü muameleleriyle ilgili tavizsiz çalışıyoruz’

Yurttaşların şikâyetlerine göre çalıştıklarını vurgulayan Rüzgar, “Yurttaşların şikâyetlerine yüzde 100 dönüş sağlama hedefimiz var. Yani şu ana kadar dönüş yapmadığımız hiçbir şikâyetimiz bulunmamaktadır. Özellikle özel halk otobüsleri ve ticari taksilerde yurttaşların şikâyetlerine hızlı dönüş yapıyoruz. Ücretsiz taşınan yolculara Özel Halk Otobüslerinin özellikle kötü muameleleriyle ilgili tavizsiz çalışıyoruz” dedi.

‘Sıfır işgaliye hedefliyoruz’

Rüzgar, tarihi Sur ilçesinde sıfır işgaliye hedefi ile çalıştıklarını kaydederek, “Sur’un turizm potansiyeli yüksek olduğu için misafirlerin rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesi ile ilgili bütün paydaşlarımızla tavizsiz çalışacağız. 75 metrelik yoldaki bütün işgaliyeleri sonlandıracağız” dedi.

18 bin 138 turiste rehberlik hizmeti

Turizm Zabıtasının özellikle tarihi Sur ilçesinde 6 dilde hizmet verdiğini belirten Rüzgar, yerli ve yabancı 18 bin 138 turiste rehberlik hizmeti verdiklerini aktardı
zabıta bu işe yaramalı her hafta denetim yapılmalı

ulaşım ile zabıta trafik ilgilensin

zabıta bu işe yaramalı her hafta denetim yapılmalı

ulaşım ile zabıta trafik ilgilensin
Bizim arkadaşlar duraklarda durunca her biri bir kaç araca binse sonuç beraber bulabiliyoruz ama zabıta elinde kadro var isteseler sivil gönderir ücretsiz kart verir zabıtaya bak bakalım o bazı şeref sizler nasıl ortaya çıkar hem klima hem de ücretsizlere yapılan iğrenç şeyleri götür

7 farklı minibüste ücretsizlere tepki veriyorlar namus Berivan koyun ve temel cengiz olsaydı görürdü ama işler sadece torpil onun bunun...

• 100
Bizim arkadaşlar duraklarda durunca her biri bir kaç araca binse sonuç beraber bulabiliyoruz ama zabıta elinde kadro var isteseler sivil gönderir ücretsiz kart verir zabıtaya bak bakalım o bazı şeref sizler nasıl ortaya çıkar hem klima hem de ücretsizlere yapılan iğrenç şeyleri götür

7 farklı minibüste ücretsizlere tepki veriyorlar namus Berivan koyun ve temel cengiz olsaydı görürdü ama işler sadece torpil onun bunun...
ÖHO Şöförleri whatsapp grubu var orda narde çevirme varsa narde zabıta kontrol varsa söylüyorlar oraya yaklaştıklarında klimayı açıyorlar

ÖHO Şöförleri whatsapp grubu var orda narde çevirme varsa narde zabıta kontrol varsa söylüyorlar oraya yaklaştıklarında klimayı açıyorlar
İşte sivil zabıta olsa bunlar şerefi ortaya çıkar üç kuruşluk adamlar çoğu
Yanmış araçları yazarmısınız
21bf113 BMC procity CNG 2015
21dl747 BMC belde 2008
21bs758 BMC procity CNG kedi gözlü 2017
21bs753 BMC procity CNG kedi gözlü 2017
Yanmış ve ayrılmış araçlar

Onlarca yolda yanmış ve tamir edilmiş var

Son düzenleme:
  • Beğen
İşte sivil zabıta olsa bunlar şerefi ortaya çıkar üç kuruşluk adamlar çoğu

21bf112 BMC procity CNG 2015
21dl747 BMC belde 2008
21bs758 BMC procity CNG kedi gözlü 2017
21bs753 BMC procity CNG kedi gözlü 2017
Yanmış ve ayrılmış araçlar

Onlarca yolda yanmış ve tamir edilmiş var
21 BF 123 O hala duruyormu

21 BF 123 O hala duruyormu
21bf123 yok
21bf113 olacaktı bende orda yanlış yazdım 21bf113 durmuyor şuan

Yerine 21bk899 verildi servis hatası olduğu için 21bf113 yandı yerine sıfır araç alındı servis 21bk899 2017 model BMC procity CNG kedi gözlü geldi

Ona yakın 21bf723 var sadece
2015 de 21bf101 ile 21bf122 kadar geldi
İkinci teslimatta 21bf723 ile 21bf748 arası
Üçüncü teslimat 2016 da 21bk090 ile 21bk100 arası
2017 de sipariş edilip kayyumlqr tarafindan teslim alınan araçlar
Dördüncü teslimat 21bs751 ile 21bs760
Beşinci teslimat 21bs831 ile 21bs840
Altıncı teslimat 21bu401 ile 21bu410

O tarihte kayyumlqr 11 tane daha gelicek iken iptal etti onu belirteyim

Kayyum iptal edilen yerine deneme aracı 2017 model 21bu411 getirdi

Ama öyle bir olay oldu ki
2018 model satılmayan Kayyum dönemi geri iadeli araclari satın aldı
2018 ve 2019 araçlarımız arzali bugün çoğu hem furkancan hemde arzali araçlar başka belediyenin beğenmedi araçlar bunlar

Dem kendi keyfi ile alınıyor namuslari yok araçlar yatıyorlar sürekli

Isuzu alacağına uyduruk teyare araçları.getirdiler BMC uyduruk marka

Son düzenleme:
IMG_20250705_194307.jpg

küfür yazmıyor
Küfür değil kalitesiz marka onlarca qraci yatıyor garajda BMC önünde , belediye serviste , başka servislerde
BMC yetkileri görüyorsa buyursun gelsin tamir edin Mehmet Soner sen BMC alakan varsa açıkça şöyle 150 kusur serviste yatan marka mi olur

Merkezi yonetim dil konusunda izin veriyorsa şikayetini merkezi hukumette bildir
BMC fabrikada yazı yazdilar mesele son gelenler niye BMC yetkileri izin verdi

BMC AKP'nin yandaşı son gelen araçlar İzmir'de bu yazılar aynısı yazıldı BMC hükümetin yandasinin fabrikasında

• Beğen
Küfür değil kalitesiz marka onlarca qraci yatıyor garajda BMC önünde , belediye serviste , başka servislerde
BMC yetkileri görüyorsa buyursun gelsin tamir edin Mehmet Soner sen BMC alakan varsa açıkça şöyle 150 kusur serviste yatan marka mi olur

Merkezi yonetim dil konusunda izin veriyorsa şikayetini merkezi hukumette bildir
BMC fabrikada yazı yazdilar mesele son gelenler niye BMC yetkileri izin verdi

BMC AKP'nin yandaşı son gelen araçlar İzmir'de bu yazılar aynısı yazıldı BMC hükümetin yandasinin fabrikasında
Ben hiç görmedim böyle yazı hocam, sahte kaynaksa söylemeyin

Ben hiç görmedim böyle yazı hocam, sahte kaynaksa söylemeyin
BMC servisine önüne git gör zümrüt kent garajına git gör d tipine git gör vatandaş olarak şikayetin varsa ulaşım dairenin arkasina git gör çeşitli sanayileri gez arada çıkıyor araçlar belediye ait gördük bunlari.yolda kalan Allah'ın her günü neden gördük
BMC ilk gununde servise neden uğrar gördük arkadaşlar Mardin yolunda gördü

Ara sıra dostlarımız.geciyor araçlarımız.goruyir

Kayyum dönemde daha berbattı araçlar

• 100
BMC servisine önüne git gör zümrüt kent garajına git gör d tipine git gör vatandaş olarak şikayetin varsa ulaşım dairenin arkasina git gör çeşitli sanayileri gez arada çıkıyor araçlar belediye ait gördük bunlari.yolda kalan Allah'ın her günü neden gördük
BMC ilk gununde servise neden uğrar gördük arkadaşlar Mardin yolunda gördü

Ara sıra dostlarımız.geciyor araçlarımız.goruyir

Kayyum dönemde daha berbattı araçlar
Otobüs BMC kürt yazısı var

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.