Araçları Küçültmek isteyen Koperatif Başkanına Ve Dönemin Belediye Vekiline söylemek lazımdı +'dan Hafta sonu özel halk otobüsleride olsa çoğu araç çalışmaz Şöförlerde Tatil yapar Özel Halk Otobüsleri Dakikaya göre değil Mesafeye göre Gelirler. Yeni Hat Açılınca Muhakkak Onlarda Çalışır
Belediye eski ve kayyum donemki bazı çalışanlar firmalar ile anlaşmış diye bilgi veriyor komisyon olayı var abi ne olur bunu söyleme dediler
E1'e kaç kere bindim sabah akşam araştırmaya üçkudan geçiyor her otobüs aynı yerden geçmiyor biri başka yerden biri başka yerden geçer sadece Bunlar Küçük Sorunlar Şuan Sorunlardan biri CE2 Bazen saatlerce gelmediği Oluyor
Sen daha 10 yıldır köy yoluna giren hattı bilmiyorsun tam on yıldır köy yolunda bu hat minibüs şoförleri pisliği adam olan hattı bilirdi 21ho1105 bin bir onun gibi adamlar arkadaşların evinin önünden bilerek geçiyor geçen aylarda bir şoför sen burdan geçmiyorsun dedi benin yanında on koltuklardayin adam ne ollsa koopleri başkanı E1 güzergah dışı gitseniz işlem yapman size diye bir başkan var dedi 21ho1105 şoförleri bugün tersten bindi ona özellikle bindin e9 değilsin ama adam keyfi hat değişiyor siz sorsanız benin hattın burasi ya da hattı bilmiyor yol calismasi var diye yalan atar bunun gibi sayılı araç var bilerek yaptiyor yaptırıyor kendi adamların için bilmiyorsan bilde konuş ben tanik oldun belediye de bile bir tanesi yolcu almamak araştırmada keyfine bakan 21aap992 bir şoför var daha önce bindin hep güzergah bilerek değişiyor e1 de E8 bana aynı şoförleri geldi bilinçli yapan var 2008den beri binmedin araç yok iş gereği şehiri geziyorum siz bana sorun araçların çoğunu belediye şoförleri ben çok iyi bilirim
Her gece disardayim 21aaf196 ve 21aaf979 dün gece markat alışverişimi yaparken o cadde birde eşi kavga edip onla tartismamak için evden çıkan bir arkadasi aldım görün E1 E8 ihlal ediyorlar oraya şoför arkadaşlarını bırakıp tabela açması belediye de otobüs isletme müdürü sayenizdedir
E1 de ise nöbetçi araçlardan #21aaf970 ve #21aaf975 biri son diğeri ilk seferinde geçiyor
Bugün gitseniz E1 E8 tabelası kapalı olarak görürsünüz dün ce3 vardı şuan aklında değil Plakasi birde e9 kendi hattindan geçiyor başlıyor 21act892 dün mesele.
Kimseye yalan atmıyorum gelip kendiniz bir kaç gün takılın görün görürsünüz eğer bu kadın uyarmazsa şoförleri
O kadın yüzünden geçmişte direk üç kuyu TOKİ gelen araçlar direk ihlal ediyor işlem yapmıyor inanmayan gelsin
21aap026 21bf748 21bf114 21aan992 bundan önce gelen araçlar vardı E1 E8 e10 da direk araştırmaya şoförlrini girmeyin diye uyarıyorlar kendi adamların ailesin hattından gecenlere e9 A4 sakın ihlal etmeyin diyorlar bir taraftan şoförlerin eski başlarından öğrendik.
Az önce E8 araç 10 dk erken çıkıyor adam sırf köy yoluna girmesin diye adana erken çıksın demişler el altından #21bf748 başka araç verip gönderiyorlar
8 araç e8 ama belediye bir aracı arada kendi adamına gönderiyor ya da ihlal ettiyor
Listeleri yayinlamiyorlar mesele kendi adamların önünden iki üç araç geçirmeye çalışıyorlar Asis olan bazı araçları iptal ediyorlar ta da olmayan Asis hatları açıyorlar bu yalan değil belediye olmayan Asis takip sistemde hatlar var bilinçli yapılan iş bu
Bazı cihazlarda A6 B1 ce1 d1 F1 E3 gibi daha çok hat var cihazların bazılarında bunları açılıp adamlarına el altından kiyakcilik yapıyor biz kanitlamayiz zor ama bindiğimiz bazı olmayan Asis mobil takipta kodlar var belli ediyor.
Az önce duyduğuma göre 10.30 da ilk kez uzun zamandan sonra gelmiş ama bu seferde 21ho1005 ihlal ettirmisler 10.20 lerde bugün