Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

• #1,181
Otobüs aldılar ama çok düşük sayı da aldılar ve çoğunluğunu yine bmc aldılar araya da birkaç ısuzu sıkıştırdılar... Bazı ısuzuları ise mecburiyetten aldılar diye düşünüyorum BMC'nin o tarz otobüsleri olmadığı için. Bu rezilliktir. Diyarbakır'ın Gaziantep'ten neyi eksik anlamıyorum. Tamam Gaziantep'te sanayi çok ama sığınmacı da çok ve bu her anlamda büyük bir yük ve ona rağmen kaliteli otobüslerde alıyorlar mesela mercedes man ısuzu otokar gibi. Ama Diyarbakır'a gerekli kaliteli otobüs alımlarının yapılmadığını düşünüyorum.
İsuzuları değil BMC'leri mecburiyetten aldılar.

• #1,183
Otobüs aldılar ama çok düşük sayı da aldılar ve çoğunluğunu yine bmc aldılar araya da birkaç ısuzu sıkıştırdılar... Bazı ısuzuları ise mecburiyetten aldılar diye düşünüyorum BMC'nin o tarz otobüsleri olmadığı için. Bu rezilliktir. Diyarbakır'ın Gaziantep'ten neyi eksik anlamıyorum. Tamam Gaziantep'te sanayi çok ama sığınmacı da çok ve bu her anlamda büyük bir yük ve ona rağmen kaliteli otobüslerde alıyorlar mesela mercedes man ısuzu otokar gibi. Ama Diyarbakır'a gerekli kaliteli otobüs alımlarının yapılmadığını düşünüyorum.
Kayyum yönetildi iadeli otobüsleri aldın
Serviste araçları tamir etmeden çıkardılar
Torpille hat verdiler
Hatları keyfi kapatilar
Şoför alımı yapmadılar
Kendi bünyesinde araç yapmadılar
Saat listeleri bile saklıyorlar
Araç sayısını bir dönem sakladılar
Şoförleri varmış gibi gösterip maaş verdiler
Araçlar ihlallerini savundular
Vb
Yaz say bitmez

• Beğen
Tepkiler: Rime
  • #1,184
Ama bana var dendi
şimdi şöyle ilk 150 otobüs alıncaktı 14 Otobüs Hurdaya çıkarılacaktı Bakanlık 150 Otobüse izin vermedi hurdaya çıkarılan14 Otobüse izin verdiler

Bu 14 Otobüs İsuzu Alındı.

Daha Sonra Daha Fazla Otobüs için Bakanlıkla Anlaşmaya varıldı BMC Alındı.

• #1,185
şimdi şöyle ilk 150 otobüs alıncaktı 14 Otobüs Hurdaya çıkarılacaktı Bakanlık 150 Otobüse izin vermedi hurdaya çıkarılan14 Otobüse izin verdiler

Bu 14 Otobüs İsuzu Alındı.

Daha Sonra Daha Fazla Otobüs için Bakanlıkla Anlaşmaya varıldı BMC Alındı.
Bakanlık bırakmıyordu Kamu Tasarruf Tedbirleri gerekçesiyle (SÖZDE) Bırakmıyordu Belediye Yeni Otobüs Alsın.

Kamu Tasarruf Tedbirleri Sadece DEM Partili Belediyelere Uygulandı.

• Beğen
Tepkiler: Birnevi Senaryo
  • #1,186
Çok özür dilerim yani aslında birnevi sopa gösterildi diyebilir miyiz yani o markadan alırsan sorun çıkarırım ama ötekisinden alırsan sorun çıkarmam.

Afedersiniz bakanlık ne cürretle belediyenin otobüs alımına müdahale ediyor ki. Yani bunu parti farketmeksizin söylüyorum. Toplu taşımayı, özellikle de belediye otobüslerini sevenler olarak bu konu da tutumumuz budur. Yani yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür. Milletin dediği olmalı. Millete hizmette sorun çıkarılmamalı diye düşünüyorum. Yaptığım şey değerli bakanlık kururumuzun yanlışını eleştiriyorum kötü birşey yapmıyorum. Misal veriyorum savunduğum partinin bakanlığı da aynı hatayı yapsa o zaman da eleştirirdim

• 100
Tepkiler: Rime
  • #1,187
Ama bana var dendi
Böyle birşey yok
2007 den sonra olanlar
2007 de temsa metropol s alındı 3+1
2008 de BMC belde 30+1 aldın
2009 da BMC belde 24 alındı
2011 de Otokar Doruk 190 le 25 adet aldılar
2011 Mercedes conent aldı 2 adet
2012 de Isuzu urban 2 adet turistik
2013 de büyük şehir yasası devreye girdi
2013 de 10 adet özel halk otobüslerinden çıkma Isuzu citibus 9.5 metrelik alındı
Gelenler var arada
Diger belediyeden ilçe
Otokar Sultan City maxi 1 adet
Mercedes 0303 6 adet hurda
Mercedes 0304 2 adet hurda
Man 21sv242 askeri çıkması
BMC belde 4 adet
Isuzu citimark 2 adet
Isuzu novociti 2 adet
Otokar Sultan Maxi 1 adet
Isuzu turkuaz 4 adet (3 adet önce sonra 1 adet oda satıldı hurda oldu bilinmiyor )

Vb var
2015 de 22 adet BMC PROCİTY CNG
2015 de 26 adet BMC PROCİTY CNG sonra alındı
2016 da 11 adet BMC PROCİTY CNG
2017 30 adet BMC PROCİTY kedi gözlü CNG 1 adet BMC PROCİTY kedi gözlü dizel
2018 iadeli BMC PROCİTY TR dizel
2019 iadeli kısmı olarak BMC PROCİTY TR CNG

• #1,188
Böyle birşey yok
2007 den sonra olanlar
2007 de temsa metropol s alındı 3+1
2008 de BMC belde 30+1 aldın
2009 da BMC belde 24 alındı
2011 de Otokar Doruk 190 le 25 adet aldılar
2011 Mercedes conent aldı 2 adet
2012 de Isuzu urban 2 adet turistik
2013 de büyük şehir yasası devreye girdi
2013 de 10 adet özel halk otobüslerinden çıkma Isuzu citibus 9.5 metrelik alındı
Gelenler var arada
Diger belediyeden ilçe
Otokar Sultan City maxi 1 adet
Mercedes 0303 6 adet hurda
Mercedes 0304 2 adet hurda
Man 21sv242 askeri çıkması
BMC belde 4 adet
Isuzu citimark 2 adet
Isuzu novociti 2 adet
Otokar Sultan Maxi 1 adet
Isuzu turkuaz 4 adet (3 adet önce sonra 1 adet oda satıldı hurda oldu bilinmiyor )
Zaten o dediğim şeyi bir replikti yani izahı olmayan şeyin mizahı olur hesabı espri yapmak istemiştim.

• #1,189
Zaten o dediğim şeyi bir replikti yani izahı olmayan şeyin mizahı olur hesabı espri yapmak istemiştim.
Kanıtlayan birsekilde soyledileri söyleyin kayyumlqr dönemde parası ödenen ama başka şehirlere giden araçlar var mesele biz bunları kanitlamayiz ama var bu olaylar kayyumlqr başka şehirlere araç aldı ama korkumuzdan kanıtlanamiuor HDP susuyor dem de kiyakcilik zirve yapıyor

• #1,190
İnce detay araştırmada bizim işimiz
Belediye sıfır aracın asis neden yapmaz sıfır aracı 150 araç rahat yazarım belediye ait asis olmayan

Berivan koyun namusu satılık mi senin
Temel cengiz sen bir şeref siz misin
Hatun doğan senin hasiyetun satılık mi
Serra bucak onun bunun... Neden sattin
21bs751 E7 saatinden önce şeyh Bedrettin caddesinde geçiyor
21bs835 saatinden önce OPET şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor
E9 araçları tersten 06.10.donuyor
Ama sadece e8 E1 e10 kural var sizin namusu 4 kişi satmissiniz söyleyin bizde aramızda para toplayalım halk adina hizmet edin verelim ne dersiniz onun bunun c...
Bu alttaki resimler şerefiniz sattınız gösterir

Ekli dosyayı görüntüle 74625

Ekli dosyayı görüntüle 74626

Ekli dosyayı görüntüle 74627

Ekli dosyayı görüntüle 74628

Ekli dosyayı görüntüle 74629

Pervane köpekleri fesih kaya köpeği olanlar çıkın söyleyin dün 06.10 ile 24.00 arası yapılan 107 seferde 59 ihlal 38 hattına gelme var çıkın söyleyin namusuz varsa
Çıkın aksini iddia edin namusuz yok değil üç kuruşluk adamlar

Osman e10 o gözlüğü al.... Yerine koy
Rıdvan kartal onun bunun c olduğun için bir türlü hattına adam gelemedim adam değilsiniz ki gelesin üç kuruşluk adamsın.
Mehmet zinar bozararslan genc onun bunun c seni gözlüğü al takma namusun satılık daha para etmek için mi takıyorsun onun bunun.. Berivan köpeği
Remzi Demiralp kilo yav k seni Berivan köpeği olacağına adam olsaydın keşke
Sait namusu satan namusu satılık üç kuruşluk adam bile değil OPET ultra namusu satan köpeği.getirmisler

Tam kapitesili.onun bunun ...9 dan sonra köpekli yapan üç kuruşluk serefsizler
21ho1094
21ho1144
21ho1044
Belediye asis araçla kendi ailesinin önünden geçiyor 20.29 da 21aaf944 plakalı e8 ile şeyh Bedrettin caddesinde tabela açıyor Berivan koyun ailesinin önünden geçiyor başkanına kopeksin diye bunu yapıyor ce3 ve E1 de bunu yaptı asiste görünmeyen araçla yapiyprlae sonra bize torpil yok diyorlar e8 geçmediği caddede tabela niye açık asis niye yok sorsan bu seref sizlere cevap veremezler

21aaf950 tam 1 saat 10 önce OPET şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor niye satıyor karektersiz şoförler aimid bahane bulurlar şerefsizler hizmet etmezler ama bahane çok

• #1,191
Belediye asis araçla kendi ailesinin önünden geçiyor 20.29 da 21aaf944 plakalı e8 ile şeyh Bedrettin caddesinde tabela açıyor Berivan koyun ailesinin önünden geçiyor başkanına kopeksin diye bunu yapıyor ce3 ve E1 de bunu yaptı asiste görünmeyen araçla yapiyprlae sonra bize torpil yok diyorlar e8 geçmediği caddede tabela niye açık asis niye yok sorsan bu seref sizlere cevap veremezler

21aaf950 tam 1 saat 10 önce OPET şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor niye satıyor karektersiz şoförler aimid bahane bulurlar şerefsizler hizmet etmezler ama bahane çok
Dünkü rezillik Berivan koyun rezilliği vermişler yetki o da kendine kiyakcilik yapmış adamlarsa hatun doğan Serra bucak ve temel cengiz aksini iddaa ederler namuslari yok iddaa etsinler namuslari satan başkanlarımız var
21bf106 6 seferde bir sefer hattina geliyor
21aan987 6 seferde 4 kez geliyor
21bf117 (listedeki plakasiyla ) 6 da bir kere bilmedi gelmeyen araç şeyh Bedrettin caddesinde namusu satar
21ahe254 6 seferde 4 kez geldi
21bk099 6 seferde 2 kez geliyor
21bk090 6 seferde 3 kez geldi
21aap014 6 seferde 3 kez geliyor
21bs754 6 seferde 2 kez geldi
Yarısı geçmemiş namusun var mi A4 olsaydı 48 seferde 48 geçerdi
21aaf944 3 seferde 2 seferi şeyh Bedrettin caddesinde geçiyor
21aaf196 galiba su plakalı araç . 2 seferde 1 sefer gelmedi
E1

Nöbetçi 21aaf950 3 seferde ilk başlangıç yeri kendi ailesinin caddesi
Nobetci 21aaf199 2 sefer; son swferde gelmedi asis kapatıp şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor
21bf738 bir sefer gelmedi alçaklar 6 seferde 6 kez ihlal baykuş hasan gözlük ****** var bu araçta şeyh Bedrettin ultra köpeği
21ahe269 6 seferde 4 kez geliyor
21bf116 6 seferde 5 kez geldi
21ahe373 6 sefede 4.kez.geldi
E10
21bf115 en baba onun bunun c evinin onunnden tam 4 kez geçiyor kendi evinin önünden asis kapatıyor ****** babaları gibi namusu satan en karektersiz onun bunun c
Siz şeyh Bedrettin caddesinde evi olan ultra onun bunun c niye alırsınız
21aan991 6 seferde 3 kere geliyor
21bf108 6 sefede 3 kez geliyor
21bu402 6 sefer de 1 kez geliyor
21ahe354 6 sefede 4. Kez geldi
21ahe266 6 sefer de 5 kez geliyor

Bunlarda namus aranır mi Allah rizasi Berivan namusun olsa ihlal etmezler her ihlal eden senin şerefini hesaplanirken sayıyoruz yarısından fazlası şerefsizlik ihlal etti

• #1,192
Dünkü rezillik Berivan koyun rezilliği vermişler yetki o da kendine kiyakcilik yapmış adamlarsa hatun doğan Serra bucak ve temel cengiz aksini iddaa ederler namuslari yok iddaa etsinler namuslari satan başkanlarımız var
21bf106 6 seferde bir sefer hattina geliyor
21aan987 6 seferde 4 kez geliyor
21bf117 (listedeki plakasiyla ) 6 da bir kere bilmedi gelmeyen araç şeyh Bedrettin caddesinde namusu satar
21ahe254 6 seferde 4 kez geldi
21bk099 6 seferde 2 kez geliyor
21bk090 6 seferde 3 kez geldi
21aap014 6 seferde 3 kez geliyor
21bs754 6 seferde 2 kez geldi
Yarısı geçmemiş namusun var mi A4 olsaydı 48 seferde 48 geçerdi
21aaf944 3 seferde 2 seferi şeyh Bedrettin caddesinde geçiyor
21aaf196 galiba su plakalı araç . 2 seferde 1 sefer gelmedi
E1

Nöbetçi 21aaf950 3 seferde ilk başlangıç yeri kendi ailesinin caddesi
Nobetci 21aaf199 2 sefer; son swferde gelmedi asis kapatıp şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor
21bf738 bir sefer gelmedi alçaklar 6 seferde 6 kez ihlal baykuş hasan gözlük ****** var bu araçta şeyh Bedrettin ultra köpeği
21ahe269 6 seferde 4 kez geliyor
21bf116 6 seferde 5 kez geldi
21ahe373 6 sefede 4.kez.geldi
E10
21bf115 en baba onun bunun c evinin onunnden tam 4 kez geçiyor kendi evinin önünden asis kapatıyor ****** babaları gibi namusu satan en karektersiz onun bunun c
Siz şeyh Bedrettin caddesinde evi olan ultra onun bunun c niye alırsınız
21aan991 6 seferde 3 kere geliyor
21bf108 6 sefede 3 kez geliyor
21bu402 6 sefer de 1 kez geliyor
21ahe354 6 sefede 4. Kez geldi
21ahe266 6 sefer de 5 kez geliyor

Bunlarda namus aranır mi Allah rizasi Berivan namusun olsa ihlal etmezler her ihlal eden senin şerefini hesaplanirken sayıyoruz yarısından fazlası şerefsizlik ihlal etti
A normal değil belediye şerefziz ailelerine hizmet ediyor PKK li belediyeden ne beklenir ki terörist belediye el altı kiyakcilik besleniyor

• #1,193
A normal değil belediye şerefziz ailelerine hizmet ediyor PKK li belediyeden ne beklenir ki terörist belediye el altı kiyakcilik besleniyor
Torpil yapa yapa adamına hizmet ediyor birde halk istesin hizmet verelim diyorlar ahlaksizlar siz daha önce gelen araci gecirmiyorsunuz namusun varsa alsınlar çıkarsınlar kamera görüntüsünü yok gecmedi desinler namuslari varsa

Geçmişte geçen araç grupları değişmeden önce geçen araçlar gelirken seçmece onun bunun... Gelmiyor

Screenshot_2025-07-25-08-25-11-521_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Screenshot_2025-07-25-08-25-57-427_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

Screenshot_2025-07-25-08-34-13-095_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg

• #1,194
Torpil yapa yapa adamına hizmet ediyor birde halk istesin hizmet verelim diyorlar ahlaksizlar siz daha önce gelen araci gecirmiyorsunuz namusun varsa alsınlar çıkarsınlar kamera görüntüsünü yok gecmedi desinler namuslari varsa

Geçmişte geçen araç grupları değişmeden önce geçen araçlar gelirken seçmece onun bunun... Gelmiyor

Ekli dosyayı görüntüle 74799

Ekli dosyayı görüntüle 74800

Ekli dosyayı görüntüle 74801
Berivan koyun Kayyum dönemde bile bu kadar ihlal olmadı ama üç kuruşluk Berivan ve temel dönemde oldu torpil Ağa babası

Belediye araç sayısı ne durumda net durum

• #1,195
Berivan koyun Kayyum dönemde bile bu kadar ihlal olmadı ama üç kuruşluk Berivan ve temel dönemde oldu torpil Ağa babası

Belediye araç sayısı ne durumda net durum
Araçları plakalarina kadar tekrardan hazırlarım yazarım world dosyası şeklinde

E9 serefleri sata sata 06.da. onun bunun c şeyh Bedrettin caddesinde namusu tersten satarken 09.14 araçlar hattına gelmiyor bir türlü
Gelmeyen oksiyonlu şerefsizler
21ho1113
21ho1057
21ho1120 asis var kapatıyor OPET şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor
21ho1124 şeyh Bedrettin caddesinde namusu satıyor geçiyor asis var ama bugün kapatıyor E1 de e9 niye acik namusu satıyor
21ho1182
21ho1082
Şu ikisi akraba kardeş ikisi de ****** ki hattına gelmiyor asis var ama E1 gelince kapatıyorlar şerefsizler
21ho1016
Onun bunun c olanlar gelmedi

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.com Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.com 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.