Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 26 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

Hayatta olmaz saatler çalışma yapmazlar bazıları tok yemiş bazıları çalışıyor o yüzden hayatta saat sistemine gecmezler
hocam saat sistemine geçmeyeceklerse ne anladım bu işten +'dan bu halk otobüsleri ne zaman değişecek çok küçükler

şehir büyüdükçe bunlar küçülüyor.
Hayatta büyümezler bunlar 2 minibüs bunların kâr oranı yüzde yüzden fazlayla çıkardı hayatta büyür mu artık onlar o kârin tadinu aldılar büyümeleri için değil yok olmaden mümkün değil belediye de başkanlar özel halk otobüslerine köle olmuş halka alakaları olmayan iki tane dem torpilci başkanları var ulaşım daire başkanlığı sesleniyorum adam gibi adam varsa içinde diyecem de neyse ya söylemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Rime
Hocam 2025'te Ulaşıma Zam gelecekmi.

Fotoğraflar

IMG_20241224_085753.jpg

IMG_20241224_085749.jpg

IMG_20241224_085748.jpg

IMG_20241224_085324.jpg

IMG_20241224_085314.jpg

IMG_20241224_085312.jpg

IMG_20241224_085146.jpg

IMG_20241224_084932.jpg

IMG_20241224_084905.jpg

• Beğen
-

Son düzenleme:
Hocam Diyarbakıra Açılması Gereken Önemli Hatları söylermisiniz.

@Fatih 21 @fatıh kara

Güzergahı Haritada çizerek gösterirseniz daha iyi olur.

Sayın Başkan Ulaşımdaki sorunu çözmek yerine. Kiliseye gidip noel ayinine katılmış. Bazı Hatlarda Körüklüler Boş gidip Boş geliyor! Şu Körüklüleri Yoğun olan hatlara ve yoğun olan saatlerde Hareket ettirseniz ne olur?
Bunların işi asla ulaşım olamaz kiyskcilik
Bugün e1 de 14 aracın 13 farklı saatlerde ihlal ediyor toplam ihlal sayısı 128 seferde özel halk otobüsleri 79 kendi ailesin önünden geçiren Berivan koyuncu sormak lazım fesih kaya pervanecilere sorun niye şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor bu araçlar
Belediye neden işlem yapmıyor kendi aileleri var diye
E1 de 21bk093 mesele E8 21bk092 neden en basit ihlal ediyor 21bk899 galiba birde dahası var ama işlem yapmıyor
Bunlar kalkip ulaşım hizmeti mi verecek asla vermezler
21aaf970 365 günde 345 kez kendi ailesinin önünden geçtiği
21bk093 mesele

D3 | Balıkçılarbaşı - Huzurevleri Hattı D tipi Cezaevine veya Araştırmaya kadar uzatılmalı bence.
Bunlar yapmamalı daha önce dediğimiz şeyler var

Screenshot_2024-12-27-19-48-47-877_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Çok sayıda araç bunu yapıyorlar cengiz ve Berivan koyuncu yaptiyor eğer yaptırmıyor da şayet adamlar neden işlem yapılmıyor

Hatlar çizilmesi yapacak vaktim yok arkadaşlar

Hafta sonu 21bf114 saatsiz geliyor araştırmada gidip yatıyor E1 de adamlarına 6 da hizmet edenler asla başarıya ulaşmak için ulaşım yapamaz Berivan ve cengiz bir tık bu işi yapiyorsaniz bu ne ??

Şerefli insanlar kendi ailelerin önünden 21aaf970 geçirmez hak etmediği araç E1 21adl648 geçirmez kendi ailelerij olduğu caddede ce3 orda işi olmaz

Screenshot_2024-12-28-08-39-55-372_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Kendi için 21bf114 21bf120 gibi bozuk insanları gerip kendi aileleri için bilerek getirmesi olmaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Asis araçların sistemi kapatıyorlar halkına sözde hizmet ve bedavanin anlamı yok millet saatlerce durakta bekletecekler ahlak yok bunlarda kendi adamlarinin el altı onunden geçirmeye başladılar cengiz ve berivancik
hocam bazı araçlar buaralar asiste gözükmemeye başladı

-

Son düzenleme:
sözde halk otobüs şöförleri XXX başkanı ve Belediye başkanının verdiği sözler vardı 1 ocakta yürürlülüğe girecekti 5 ocak oldu hiçbiri gerçekleşmedi.
Zaten yapmayacaklar dedik dedim bunlar mı sözünü tutar belediye başkanı Serra ve hatun ile iş olur mu ?
Dağa paraları gönderen
Yandasina köle olan
Ailesine el altı torpil yapan Berivancik ve ulaşım daire başkanı ile olur allah aşkına bunların ulaşım olur mu ?
Demnin en kötü başkanları bunları ulaşım da tam bir fiyosko bunlar
Dediğimiz bir iki şeyi tek yaptılar

Belediyenin akil adamlarla yonetilmesi lazım Zülküf Karatekin Osman Baydemir gibi ileri düşünen insanlar lazım dem içinde geçmiş en iyi iki başkan hukuku bilen adamlar işi yapacak kadrolar lazım
Ulaşımdan tek kelime anlamayan ise yaramaz adamlar şeyh Bedrettin deki ailelerine torpil uygulayan kişiler ulaşımı yönetiyor

Şehir içine hat lazım belediye bunu görmüyor

Geçenlerde 65 70 arası eski şoförler neden istifa etti bir açıklama yapsınlar şoförler neden zorluk çıkarıldı amirler neden işi bilmeyen kişilerden tercih ediliyor nöbetçi soforlerde neden torpille ozerenek seçildi açıklasınlar güçleri yeterse gerçekleri ama yalanları değil

Özel halk otobüsleri başkanları aralarında geçen pazarlık ne
Neden özel halk otobüsleri.baskani encümen yapıldı gerçekleri açıklasınlar halka cesaretli adam varsa

E8 de 21bf731 21bf735
E10 da şeyh Bedrettin caddesi aşığı 21bk100
E1.de opetci.seyh Bedrettin aşığı olan şoförü neden verdiler 21aan992
Bunlar sabah sabah direk araştırmaya gidiyorlar ya da OPET.seyh Bedrettin de ailesin oldugu caddede hakkı olamayan caddede
21aaf970.365 de 360 kez hakkı olmayan cadde geçiyor belediye sorsan yanlislikla geçmiş der cesaretiniz varsa torpil yapıldığını şikayet olmasına rağmen ailelerimiz var şikayetleri işleme almadiklari söylesinler dem parti bu

Nobetcileri 21aaf970 ve 21adl648 kendi ailelerin önünden başlıyor dem torpilde ailesine bir numaralik iş yapıyor yalansa çıksınlar kamera görüntüleri ile çıkarsınlar haydi çıkarsınlar cikaramazlar asla

Kendi ailelerinin onunden geçirmiyorsa şayet neden E1 ce3 nöbetçisi şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor şikayet varsa işlem almiyorsaniz torpil olduğu için değil miydir ??

Screenshot_2025-01-06-01-08-24-900_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-06-01-08-41-297_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-06-01-09-53-190_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-01-06-01-10-02-784_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Bu araç ihlal ediyor 21aae327 de şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor niye e9 ihlal etmedi ama E1 E8 ce3 ihlal etti torpilli adamlar var diye

Son düzenleme:
  • Beğen
-

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.