bu adam uyurken siber saldırı olsa yapacak birşey yok site paketlenir. yazılımcının yerinde olsam ekip kurarım.Birde bunu tek başına birisi geliştiriyor.
bu adam uyurken siber saldırı olsa yapacak birşey yok site paketlenir. yazılımcının yerinde olsam ekip kurarım.Birde bunu tek başına birisi geliştiriyor.
bu uygulama hakkkında sosyal medya alanından konu açıp ordan devam edelim.Kullanıp deneyip eğer iyiyse burada tanıtmalıyız.
Olabilir.bu uygulama hakkkında sosyal medya alanından konu açıp ordan devam edelim.
hocam discord karanlık bir uygulama dediğiniz uygulamada ilerde öyle olacaktırOlabilir.
Geliştici Açiklaması:bu uygulama hakkkında sosyal medya alanından konu açıp ordan devam edelim.
Burada Açiklaması var.hocam discord karanlık bir uygulama dediğiniz uygulamada ilerde öyle olacaktır
Denemeden bilemeyiz hocam.hocam discord karanlık bir uygulama dediğiniz uygulamada ilerde öyle olacaktır
Neden İo uzantısı olduğunu öğrendim.hocam discord karanlık bir uygulama dediğiniz uygulamada ilerde öyle olacaktır
tek yazılımcı olması sıkıntı. destek olarak discord taki nitro gibi bir premium ürün çıkarılabilirNeden İo uzantısı olduğunu öğrendim.
Kanki şu anda geliştirme aşamasında olduğu için.
Geliştirme ortamında.
Kullanıcı yorumları ve geri bildirimleri ile daha iyi bir hale getirilecek.
Discord'a yaklaşık 7-8 yıl önce Arkadaşlarla oyun oynamak için kayıt oldum. şuan ne arkadaş kaldı nede Discord. birileriyle iletişim kurmak için kullandım yani ben uygulamayı boş boş oturmak için kullanmadımKanki adında yeni bir alternatif var onu denemelisin.
Bende Discord'u çok kullanırdım eskiden.Discord'a yaklaşık 7-8 yıl önce Arkadaşlarla oyun oynamak için kayıt oldum. şuan ne arkadaş kaldı nede Discord. birileriyle iletişim kurmak için kullandım yani ben uygulamayı boş boş oturmak için kullanmadım
-Bende Discord'u çok kullanırdım eskiden.
Özellikle yapay zeka kanalları olurdu onları çok kullanırdım.
O sunucularda tanıştığım anonim insanlar bana daha güvenilir geliyor
Kankiyi hep birlikte geliştirebiliriz.Şuankiler yarı yolda bırakır eskileri toplayıp girilebilir dediğiniz kanki io
Olabilir hocamKankiyi hep birlikte geliştirebiliriz.
Destekleyenler çıkacaktırKankiyi hep birlikte geliştirebiliriz.
Üye olup denediniz miDestekleyenler çıkacaktır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.