İzban olmadan biz yaşayamayızBuradan miimin nedenini biraz daha iyi anlayabilirsiniz.
Malum aracın metro gibi görülüp banliyö gibi işletilmesinden vazgeçilmesi gerekiliyor. İzBB sana diyoruz.
Ama yinede benim İzban sevdam
![]()
İzban olmadan biz yaşayamayızBuradan miimin nedenini biraz daha iyi anlayabilirsiniz.
Malum aracın metro gibi görülüp banliyö gibi işletilmesinden vazgeçilmesi gerekiliyor. İzBB sana diyoruz.
Ama yinede benim İzban sevdam
![]()
hocam nickiniz neydi şu an ben de oynuyorum birlikte oynayabiliriz
01.07
Rocket League’de 7 maç üst üste yenilince ben.![]()
hocam nickiniz neydi şu an ben de oynuyorum birlikte oynayabiliriz
gönderdim benBunu yanlış yere atmışım da bir süredir oynamıyorum.Nick bkaakco
@Mert3444 sanırım sizin tarzınıza da benziyor spam atmıyorumdhr umarım@kısayolunuzunu ben şarkı bakarken böyle bir şeye denk geldim, sizin seveceğiniz türden bir şeye benziyor.
Playback fm dediğinizi hatırlayıp öyle düşünmüştüm, pardonHiç benzemiyor neredeyse.Ben pop ve trance seviyorum en çok.
O zaman bunu önereyim kesin biliyorsunuzdur ama. Albümün CD’sine sahibim çok değişik bir kutuya sahip.Hiç benzemiyor neredeyse.Ben pop ve trance seviyorum en çok.
Garip bir eser demek yeridir herhalde.@kısayolunuzunu ben şarkı bakarken böyle bir şeye denk geldim, sizin seveceğiniz türden bir şeye benziyor.
Bunu dinleyince aklıma ilk Doğa İçin Çal , geliyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.