Oa, nightcore dinleyen biriDeğerli bağlantılarım, dün gece yatmaya çalışırken aklıma bu şarkı geldi ve bunu sizinle paylaşmaya dair ilahi bir işaret olduğunu düşündüm:
Turnayı gözünden vurmuşsunuz hocam, en çok dinlediğim 117. şarkıymışBeğenmen ize sevindim @kısayolunuzunu nun dinleyeceği türdenbü bir şeye benziyor şimdi aklıma geldi
rave skrillexin falan yaptığı underground edm türlerin ana akıma sunulmuş hali gibi bir şey değil miydi yüzbaşım. öyle bir şey gibiydi diye hatırlıyorum.Oa, nightcore dinleyen biri
Turnayı gözünden vurmuşsunuz hocam, en çok dinlediğim 117. şarkıymış
Nightcore'dan daha çok Eurobeat ve Scenecore(diğer adı ile Rave) dinliyorum.
Hatta hazır eurobeat demişken hatta şöyle bir derleme ekliyim.
Biraz o (hatta tam olarak o da olabilir, benimki biraz alt dalı olduğundan), benim dinlediğim scenecore türü biraz daha edm, pop bazen de hafif rap gibi bir amalgam ürünü desem yeridir.rave skrillexin falan yaptığı underground edm türlerin ana akıma sunulmuş hali gibi bir şey değil miydi yüzbaşım. öyle bir şey gibiydi diye hatırlıyorum.
Benim de aynı şekil, sadece açıp dinlenecek bir tarz değil. Ama bir yere giderken acelem varsa ya da yarış oyunu oynayacaksam mükemmel oluyor.nightcore açıp dinlemem de robloxta deli gibi oynuyodum bir 6 yıl evvel bunun oyununu o yıllarda internete cringe bir şeyler bırakmadığıma bin şükür
Ben sizin demeniz üzeirne biraz scenecore’a baktım da bana çok hareketli geldi yüzbaşım. Ben bpm olrak 140’ın üstündeki şeyleri çok nadir açtığımdan ötürü bana öyle gelmiş de olabilir ama yüzbaşım. İnşallah berlin’i de görürsünüz.Biraz o (hatta tam olarak o da olabilir, benimki biraz alt dalı olduğundan), benim dinlediğim scenecore türü biraz daha edm, pop bazen de hafif rap gibi bir amalgam ürünü desem yeridir.
Hatta arkadaş grubumda adım "Berlin'ci" olarak çıkmış olabilir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.