Bengü Beker-Sana Yıldızları Ödediğimden
Hocam valla acayip hareketli bir tercih olmuşDeğerli bağlantılarım, dün gece yatmaya çalışırken aklıma bu şarkı geldi ve bunu sizinle paylaşmaya dair ilahi bir işaret olduğunu düşündüm:
Uyumayı bırakıp sözlerini hatırlamaya çalışmıştımHocam valla acayip hareketli bir tercih olmuş![]()
Hocam ağladıkça cover vardı boşnakların çok huzur verici bir parça tavsiye ederimAhmet kaya - ağladıkça
Hocam dinlerken akıp gidiyorUyumayı bırakıp sözlerini hatırlamaya çalışmıştım
Beğenmen ize sevindim @kısayolunuzunu nun dinleyeceği türdenbü bir şeye benziyor şimdi aklıma geldiHocam dinlerken akıp gidiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.