Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Chat Siteleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Chat Siteleri

Emir

Moderatör
Moderatör
Özellikle 2000’li yıllarda moda olan chat sitelerine girmek o yıllarda internete giren birçok kişinin deneyimlediği bir akımdı. Bazı chat programları bile vardı. Adı yanlış hatırlamıyorsam Mırc idi.

Günümüzde de internette chat devam ediyor bazı sitelerde ama eski havasında değil elbette. Dün merakımdan bir gireyim dedim chat odalarına. Muhabbetlerde o eski koyuluk kalmamış. 🙂

Aramızda acaba halen chat yapan kaldı mı? Chat yaptığım bazı kişilerle Msn üzerinden devam etmişliğimiz de olmuştu o dönemde.

Msn neden kapandı ? ben çok severdim bir sürü arkadaşım vardı Msn de çok keyifliydi. Whassap dan bile güzel bence yazık oldu . Umarım geri gelir.

• Beğen
Tepkiler: WowTurkey ve Rafet
Msn’den mesaj yazdın mı cevap geliyordu. Günümüzdeki sosyal medya platformlarında bir iletişimsizlik var.

• Beğen
Tepkiler: WowTurkey ve Rafet
Telegram da whatsapp’a benziyor. Whatsapp güvenlik sözleşmesini kullanıcılara sununca herkes telegram’a yönelmişti.

Özellikle 2000’li yıllarda moda olan chat sitelerine girmek o yıllarda internete giren birçok kişinin deneyimlediği bir akımdı. Bazı chat programları bile vardı. Adı yanlış hatırlamıyorsam Mırc idi.

Günümüzde de internette chat devam ediyor bazı sitelerde ama eski havasında değil elbette. Dün merakımdan bir gireyim dedim chat odalarına. Muhabbetlerde o eski koyuluk kalmamış. 🙂

Aramızda acaba halen chat yapan kaldı mı? Chat yaptığım bazı kişilerle Msn üzerinden devam etmişliğimiz de olmuştu o dönemde.
3 yıl öncesine kadar kendime ait chat sitesi vardı günlük 1500 kişi giriş yapardı anlık 80-100 kişi olurdu :) gayette iyiydi ki şuanki yukarıda reklamı bulunan sitede benim ilk chat yaptığım siteydi 2008 yılında anlık 800 kullanıcı olurdu orada tabi o zamanlardı :)

• Beğen
Tepkiler: Emir
Chat yapmak sosyal bir girişim. Günümüz gençliği chat yapmıyor. İnternet dünyası chat yapacak gençleri bekliyor. Bir iletişimsizlik virüsü tüm dünyaya sirayet etmiş. Bir "selam, naber?" Yazmak bile zahmetli geliyor olsa gerek. :)

Belki chat yapmaya başlayarak dünya evine giren çiftler vardır. :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar