Tema düzenleyici

Chat Siteleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özellikle 2000’li yıllarda moda olan chat sitelerine girmek o yıllarda internete giren birçok kişinin deneyimlediği bir akımdı. Bazı chat programları bile vardı. Adı yanlış hatırlamıyorsam Mırc idi.

Günümüzde de internette chat devam ediyor bazı sitelerde ama eski havasında değil elbette. Dün merakımdan bir gireyim dedim chat odalarına. Muhabbetlerde o eski koyuluk kalmamış. 🙂

Aramızda acaba halen chat yapan kaldı mı? Chat yaptığım bazı kişilerle Msn üzerinden devam etmişliğimiz de olmuştu o dönemde.

Özellikle 2000’li yıllarda moda olan chat sitelerine girmek o yıllarda internete giren birçok kişinin deneyimlediği bir akımdı. Bazı chat programları bile vardı. Adı yanlış hatırlamıyorsam Mırc idi.

Günümüzde de internette chat devam ediyor bazı sitelerde ama eski havasında değil elbette. Dün merakımdan bir gireyim dedim chat odalarına. Muhabbetlerde o eski koyuluk kalmamış. 🙂

Aramızda acaba halen chat yapan kaldı mı? Chat yaptığım bazı kişilerle Msn üzerinden devam etmişliğimiz de olmuştu o dönemde.
3 yıl öncesine kadar kendime ait chat sitesi vardı günlük 1500 kişi giriş yapardı anlık 80-100 kişi olurdu :) gayette iyiydi ki şuanki yukarıda reklamı bulunan sitede benim ilk chat yaptığım siteydi 2008 yılında anlık 800 kullanıcı olurdu orada tabi o zamanlardı :)

Konu sahibi
Chat yapmak sosyal bir girişim. Günümüz gençliği chat yapmıyor. İnternet dünyası chat yapacak gençleri bekliyor. Bir iletişimsizlik virüsü tüm dünyaya sirayet etmiş. Bir "selam, naber?" Yazmak bile zahmetli geliyor olsa gerek. :)

Belki chat yapmaya başlayarak dünya evine giren çiftler vardır. :D

Yonja yı hatırlayan var mı ? Hep bu sitede sohbet ederdim eskiden Taa 2011 lere kadar

1759127512959.png

Geri