hocam Haberde Eyalet Dışından gelen ve federal yardımlar dahil 12 helikopter ve 6 uçak diyor.
bazı haberlerde Eyalette diyor. bazılarıda saçmalıyor.
hocam Haberde Eyalet Dışından gelen ve federal yardımlar dahil 12 helikopter ve 6 uçak diyor.
ABD savunma bakanı senin kadar savunmadı broLos Angeles Kül Olmadı Ayrıca. Sadece Bazı İlçeler ve Mahalleler yanıyor.
Hocam Ben Vandalizm ile mücadele etmek için buradayım.ABD savunma bakanı senin kadar savunmadı bro
hocam yangın yok demiyorum. sadece fazla yalan söylemeyin diyorum. 2021'de bizimde ormanlarımız yandı hatırlatmak isterim sizin unuttuğunuz belli oldu. Hatta, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Anız Olarak Başlayan Yangın Tam 15 Kişinin Ölümüne 72 Kişinin Yaralanmasına Sebeb oldu. bunlarıda unuttunuz Vandallık'ta gavura özgü diyorsanız. Yalan Bilgiler yaymaya devam edin. Aynı Depremde olduğu gibiVandallık gavura özgü. Biraz da o kefereler yansın. Yangın yok diye bağırmayı da kes.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.