Tema düzenleyici

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kadar mı hocam? Bir de seferleri sık çalışıyor 249 ve 585 de var. Nüfus yoğunluğu çok fazla sanırım oralarda.
249 hiç işe yaramıyor zaten seferleri 10 dk azalttılar zaten bazı günler mecbur 249a binmek zorunda kalıyorum Güzergah ordan geçiyor yok gelmiyor mecbur dolmuşa biniyorum sabahta genelde Bornova Atatürk Evka 4e biniyorum dolmuş olan boş geliyor uzatsada yolu rahat gidiyorsun 168 gerçekten çok sıkıntılı bir hat abartmıyorum 249da dolu oluyor ben Osmangaziden önce binmeme rağmen 2si hatta 568 bile aşırı dolu geliyor Evka 4te yarısı doluyor Osmangazide Çakılıyor 168 için Osmangazi durağını geçince zaten yolcu alamıyor ve o durakları görseniz ana baba yeri gibi

o sırada 748 in sicil kaydı
Hattın sicili zaten kabarık 168 numaralı kabus 168 numaralı kabus

Konu sahibi
o sırada 748 in sicil kaydı
En üstteki hangi otobüs eskilerden kalma galiba O345'e benziyor.

80 kişi de çokmuş (!) ya (haberin sunuş şeklini eleştiriyorum). Hemen yanında 268 ve 59 hatlarında 5 dakikada 80 kişi birikiyor zaten. Tabii 800’ün Bornova metrodan dolu kalkmaması lazım ama kısa hatlarda bile otobüsler trafiğe takılırken 800’de bu tarz durumun bazen olması normal.

Menemen'e bu şekilde körüklü girebilir ama Aliağa'ya ve Bergama'ya da körüklü lazım. 835 yoğun saatlerde va bayramlarda çakılı oluyor. Aliağa ve Bergama'da güzergah üzerinde körüklü otobüsün geçemeyeceği bir yer göremedim. Menemen'deki gibi sıkıntı olmaz körüklü rahat rahat girer çıkar.
835 Yıldız Garajına uzasa aslında eklemli otobüsü dolduracak yolcu rahat çıkar.

80 kişi de çokmuş (!) ya (haberin sunuş şeklini eleştiriyorum). Hemen yanında 268 ve 59 hatlarında 5 dakikada 80 kişi birikiyor zaten. Tabii 800’ün Bornova metrodan dolu kalkmaması lazım ama kısa hatlarda bile otobüsler trafiğe takılırken 800’de bu tarz durumun bazen olması normal.
800 bornovadan neredeysehep dolu kalkıyor bayraklıya kadar çoğu iniyor bayraklıdan çiğliye kadar yeni yolcuları alıyor bu bölgeden binen insanların çoğu ulukent-menemen arası iniyor

Konu sahibi
800 bornovadan neredeysehep dolu kalkıyor bayraklıya kadar çoğu iniyor bayraklıdan çiğliye kadar yeni yolcuları alıyor bu bölgeden binen insanların çoğu ulukent-menemen arası iniyor
İşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi sağlanır. Şu anda bu yapılamaz ama iztaşıttan önce en baştan böyle düzenlenebilirdi.

İşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi sağlanır. Şu anda bu yapılamaz ama iztaşıttan önce en baştan böyle düzenlenebilirdi.
830'u da Menemen ÖHO işletsin?

830 evka 3 e geçerse belki bir nebze olsa işe yarar belki

Bornova metro-Bostanlı iskele hattı (resmiyette 1 seferi olan hat var tüm gün çalışmalı) Girne’den sahile inecek şekilde işlemeli

Bornova metro-Bostanlı iskele hattı (resmiyette 1 seferi olan hat var tüm gün çalışmalı) Girne’den sahile inecek şekilde işlemeli
Aslında Bostanlı İskele-Girne-Karşıyaka İZBAN-Bahriye Üçok-Bahçelievler-Anadolu Caddesi-Adliye-Ankara Asfaltı Yan Yol-Bornova Metro şeklinde çalışmalı ve sabahları ESHOT otobüslerinin Naldöken bağlantısından geçmelerine izin verilmeli.

130 olarak tekrar kurulması mantıklı olabilir 328 kapatılır sabah-akşam körüklü çalıştırılabilir okul günleri Ege üniversitesi yolcularını da alır hem

Geri