O kadar mı hocam? Bir de seferleri sık çalışıyor 249 ve 585 de var. Nüfus yoğunluğu çok fazla sanırım oralarda.168 yazmıştım ama Akia Ultra Lf 25 bile toplayamaz bu hattı aslında izni olsa Girer bu hatta ama...
O kadar mı hocam? Bir de seferleri sık çalışıyor 249 ve 585 de var. Nüfus yoğunluğu çok fazla sanırım oralarda.168 yazmıştım ama Akia Ultra Lf 25 bile toplayamaz bu hattı aslında izni olsa Girer bu hatta ama...
249 hiç işe yaramıyor zaten seferleri 10 dk azalttılar zaten bazı günler mecbur 249a binmek zorunda kalıyorum Güzergah ordan geçiyor yok gelmiyor mecbur dolmuşa biniyorum sabahta genelde Bornova Atatürk Evka 4e biniyorum dolmuş olan boş geliyor uzatsada yolu rahat gidiyorsun 168 gerçekten çok sıkıntılı bir hat abartmıyorum 249da dolu oluyor ben Osmangaziden önce binmeme rağmen 2si hatta 568 bile aşırı dolu geliyor Evka 4te yarısı doluyor Osmangazide Çakılıyor 168 için Osmangazi durağını geçince zaten yolcu alamıyor ve o durakları görseniz ana baba yeri gibiO kadar mı hocam? Bir de seferleri sık çalışıyor 249 ve 585 de var. Nüfus yoğunluğu çok fazla sanırım oralarda.
www.izmirdesondakika.com.tr
Hattın sicili zaten kabarık 168 numaralı kabus 168 numaralı kabus
En üstteki hangi otobüs eskilerden kalma galiba O345'e benziyor.o sırada 748 in sicil kaydı
![]()
![]()
Asarlık´ta otobüse saldırı
İlçemize bağlı Asarlık Mahallesi´nde yüzü maskeli ve silahlı teröristler durdurdukları Belediye otobüsündeki yolcuları indirdikten sonra aracı benzin dökerek ateşe verdiler.www.menemeninsesi.com.tr![]()
Menemen’de 748 çilesi: Yolcular isyan etti
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürülüğü’nün Menemen-Ulukent arası hizmet veren 748 numaralı hatta sefer yapan araçların sık sık arızalanması yolcuları canından bezdirdi.www.egepostasi.com
![]()
İzmir Menemen'de ESHOT otobüsü kaza yaptı
İzmir’in Menemen ilçesinin Asarlık Mahallesi’nde bu akşam saatlerinde ESHOT otobüsü kaza yaptı. Kazada, otobüsün kontrolden çıkarak yoldan sapması sonucu maddi hasar meydana geldi.www.izmirdesondakika.com.tr
belde olması lazım hocam 748 full belde çalışırdı o zamanlarEn üstteki hangi otobüs eskilerden kalma galiba O345'e benziyor.
80 kişi de çokmuş (!) ya (haberin sunuş şeklini eleştiriyorum). Hemen yanında 268 ve 59 hatlarında 5 dakikada 80 kişi birikiyor zaten. Tabii 800’ün Bornova metrodan dolu kalkmaması lazım ama kısa hatlarda bile otobüsler trafiğe takılırken 800’de bu tarz durumun bazen olması normal.800 buda
![]()
7,8 B görüntüleme · 18 ifade | T*CİZ İDDİASI K*VGAYA DÖNÜŞTÜ Dün gece Saat 23.30 sıralarında 800 numaralı ESHOT otobüsünde t*ciz olayı yaşandığı iddia edildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, 40-45 yaşlarında bir adam, 20’li yaşlarında genç bir
T*CİZ İDDİASI K*VGAYA DÖNÜŞTÜ Dün gece Saat 23.30 sıralarında 800 numaralı ESHOT otobüsünde t*ciz olayı yaşandığı iddia edildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, 40-45 yaşlarında bir adam, 20’li...www.facebook.com
835 Yıldız Garajına uzasa aslında eklemli otobüsü dolduracak yolcu rahat çıkar.Menemen'e bu şekilde körüklü girebilir ama Aliağa'ya ve Bergama'ya da körüklü lazım. 835 yoğun saatlerde va bayramlarda çakılı oluyor. Aliağa ve Bergama'da güzergah üzerinde körüklü otobüsün geçemeyeceği bir yer göremedim. Menemen'deki gibi sıkıntı olmaz körüklü rahat rahat girer çıkar.
Şu anki haliyle de zaten o kadar yolcu çıkar ama filoda yeterince körüklü araç yok kİ 835'e verilsin. Akşamları çakılı oluyor.835 Yıldız Garajına uzasa aslında eklemli otobüsü dolduracak yolcu rahat çıkar.
800 bornovadan neredeysehep dolu kalkıyor bayraklıya kadar çoğu iniyor bayraklıdan çiğliye kadar yeni yolcuları alıyor bu bölgeden binen insanların çoğu ulukent-menemen arası iniyor80 kişi de çokmuş (!) ya (haberin sunuş şeklini eleştiriyorum). Hemen yanında 268 ve 59 hatlarında 5 dakikada 80 kişi birikiyor zaten. Tabii 800’ün Bornova metrodan dolu kalkmaması lazım ama kısa hatlarda bile otobüsler trafiğe takılırken 800’de bu tarz durumun bazen olması normal.
İşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi sağlanır. Şu anda bu yapılamaz ama iztaşıttan önce en baştan böyle düzenlenebilirdi.800 bornovadan neredeysehep dolu kalkıyor bayraklıya kadar çoğu iniyor bayraklıdan çiğliye kadar yeni yolcuları alıyor bu bölgeden binen insanların çoğu ulukent-menemen arası iniyor
830'u da Menemen ÖHO işletsin?İşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi sağlanır. Şu anda bu yapılamaz ama iztaşıttan önce en baştan böyle düzenlenebilirdi.
O zor görünüyor belki 800'ün bazı araçları verilip iztaşıt eshot karışık çalışabilir ama A tarifesinde çalışmalı.830'u da Menemen ÖHO işletsin?
830 evka 3 e geçerse belki bir nebze olsa işe yarar belkiİşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi sağlanır. Şu anda bu yapılamaz ama iztaşıttan önce en baştan böyle düzenlenebilirdi.
Bornova metro-Bostanlı iskele hattı (resmiyette 1 seferi olan hat var tüm gün çalışmalı) Girne’den sahile inecek şekilde işlemeliİşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi sağlanır. Şu anda bu yapılamaz ama iztaşıttan önce en baştan böyle düzenlenebilirdi.
Aslında Bostanlı İskele-Girne-Karşıyaka İZBAN-Bahriye Üçok-Bahçelievler-Anadolu Caddesi-Adliye-Ankara Asfaltı Yan Yol-Bornova Metro şeklinde çalışmalı ve sabahları ESHOT otobüslerinin Naldöken bağlantısından geçmelerine izin verilmeli.Bornova metro-Bostanlı iskele hattı (resmiyette 1 seferi olan hat var tüm gün çalışmalı) Girne’den sahile inecek şekilde işlemeli
912 Yalı Blv-Girne Blv-Anadolu Cd şeklinde gitse?Girne'den Anadolu Caddesi'ne ve Altınyol'a çıkan bir tane bile hat yok bu güzergahta bir hat açılmalı Bostanlı İskele - Bornova Metro hattı açılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.