B
Berktuğ
Açık olan hat yapılmayan makas çalışması sebebiyle kapanmıştı, sonra tekrar açılıyor işte.Gördüm bunu ama açılan istasyonu nasıl tekrar açılıyor anlamış değilim
Açık olan hat yapılmayan makas çalışması sebebiyle kapanmıştı, sonra tekrar açılıyor işte.Gördüm bunu ama açılan istasyonu nasıl tekrar açılıyor anlamış değilim
Anladım teşekkür ederim de ne gerek vardı Emek’e girerken vardı makas gene tekrardan niye yapıldı ne gerek var he ayrı olarak hat açılacaksa o zaman tamam mantıklı.Açık olan hat yapılmayan makas çalışması sebebiyle kapanmıştı, sonra tekrar açılıyor işte.
Yedek parça ve teknik personel açısından sıkıntı olmayacaksa bu modellerin alınması bence güzel bir gelişme b80 gibi modeller iç dizayn açısından ve yolcu kapasitesi sebebiyle bu hatta yetersiz gelebilir.CRRC veya Hyundai rotem alınacak gibi duruyor, uzun zamandır avrupa menşeii li markalar ülkemizde olan metro ihalelerine fazla girmiyor
Anladım teşekkür ederim de ne gerek vardı Emek’e girerken vardı makas gene tekrardan niye yapıldı ne gerek var he ayrı olarak hat açılacaksa o zaman tamam mantıklı.
Yaklaşık 1 saat sonra video ve fotoğraflar geliyorHattı kullanan oldu mu? Duraktaki tüm eksiklikler giderilmiş mi, turnikeler çalışıyor mu vs. cevaplayabilirse sevinirim.
BURULAŞ BursaRay Geçit/Balat İstasyonu bugün sabahtan itibaren tarifeli seferlerine başladı.
Sabahki ilk seferleri müteakip, fiziki koşullarını ve işleyişi tetkik etmek üzere ilgili yetkililerle istasyonda buluştuk.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı AYGM ile yüklenici firmalar başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
Berkan bey öncelikle selamlar, hatırladığım kadarıyla hat ilk açıldığından beri 2 set olarak işletiliyor, istasyonun diğer iç peron kısmında bir takım çalışmaların devam ettiği bildirildi bu çalışmalar bittiğinde istasyon tam olarak açılır ve aktarma yapmadan istasyona devam edebiliriz diye düşünüyorum çünkü 4 seti istasyona soksak ve tek bir kısımdan tahliye sıkıntı olur. Bildiğiniz gibi bu tür hatlar gelecek 10 20 30 yıl için planlanır ve yapılır makasın olayı herhangibi bir arıza kaza durumunda veya istasyonun sol tarafında tren varken sağ tarafına treni aktarmak için kullanılır makaslar aslında bu hatta bizim gizli kahramanlarımızisDurak tabelası her durakta olmalı bence. Madem aktarma olacak neden makas diye tutturdular bu kadar? 1 durak daha gidecekti çok zor olmasa gerek. 1 setten 2 sete çıkarmışlar bari bu da iyi. Ahmet yesevi istasyonunda son durum nedir acaba
İstasyonun kaç giriş kaç çıkış turnikesi var belli mi?Berkan bey öncelikle selamlar, hatırladığım kadarıyla hat ilk açıldığından beri 2 set olarak işletiliyor, istasyonun diğer iç peron kısmında bir takım çalışmaların devam ettiği bildirildi bu çalışmalar bittiğinde istasyon tam olarak açılır ve aktarma yapmadan istasyona devam edebiliriz diye düşünüyorum çünkü 4 seti istasyona soksak ve tek bir kısımdan tahliye sıkıntı olur. Bildiğiniz gibi bu tür hatlar gelecek 10 20 30 yıl için planlanır ve yapılır makasın olayı herhangibi bir arıza kaza durumunda veya istasyonun sol tarafında tren varken sağ tarafına treni aktarmak için kullanılır makaslar aslında bu hatta bizim gizli kahramanlarımız
Ahmet yesevi istasyonun son durumu hakkında malesef bir bilgim yok saygılarımla.
Şuan giriş ve çıkışlar tek bir kısımdan yapılıyor bu kısımda 3 adet giriş turnikesi var diye biliyorum en son çıkışlar engelli aracının giriş yaptığı açılır kapanır turnike kısmından yapılıyordu daha detaylı bilgi için 6 ay önceki şu videoya bakabilirsinizİstasyonun kaç giriş kaç çıkış turnikesi var belli mi?
İstasyonun kaç giriş kaç çıkış turnikesi var belli mi?
Diğer istasyonlarda tek tarafta 3 giriş 3 çıkış olduğunda bile sıra olurken burada ortak turnike kullanımı çok vizyonsuz ve saçma olmuş. Giriş çıkışta sıkışma olmaya çok müsait durum.İstasyon turnikeleri hatta kullanılan türknikelerden farklı olarak çift yönlü çalışacak şekilde yapılmış yani türnikelerden hem giris hem çıkış yapılıyor istasyonda toplamda 6 adet çift yönlü turnike 2 adet engelli turnikeleri bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 55749İstasyonun peronunun açılamayan kısımı şuan açılamayan kısımda çalışmaların bittiği görünmekte istasyon tam olarak çift peronu kullanalarak aktarmasız bir şekilde işletime açılabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 55750
Geçit balat istasyonu sefer saatleri
Ekli dosyayı görüntüle 55751
İstasyonun şuan aktif olarak kullanılan peron girişininin görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 55752
Diğer istasyonlarda tek tarafta 3 giriş 3 çıkış olduğunda bile sıra olurken burada ortak turnike kullanımı çok vizyFonsuz ve saçma olmuş. Giriş çıkışta sıkışma olmaya çok müsait durum.
Umarım hat Burulaş'a geçince düzeltirler sorunu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.