E
EfeBursa
Onlar kötü evet neden çimlendirilmediğinide anlamadım üstüne betonu atıp bıraktılar suni çim ve üstüne saksılı ağaçlandırma yapılabilir.İstayona giderken rayların arasında betonları diyorum.
Onlar kötü evet neden çimlendirilmediğinide anlamadım üstüne betonu atıp bıraktılar suni çim ve üstüne saksılı ağaçlandırma yapılabilir.İstayona giderken rayların arasında betonları diyorum.
İstasyonun alt geçidi ve central balat çıkışı 1 aydan evvel bitmez zaten yavaş çalışıyorlardı seçim için bi hızlanma oldu onuda yarım yamalak yaptılar şimdi yavaş olsun ama iyi işçilikle istasyonu ve alt geçidi tam bitirsinler.Evet bir çok eksikliği var bende gittiğimde arkadaşıma bir çok şeyi dedim gözlemledim de ama seçim öncesi aceleden sanırım da seçim geçti bir el atılması lazım balat istasyonuna hemende hemen
Bayram öncesi çalışmalar devam ediyordu sonuç olarak bakanlık yapıyor belediye ile bir ilgisi yok inşaatın ben bir problem olacağını sanmıyorum yarın bakacağım zaten çalışmalara.Benim kafamdaki soru işareti yönetim değiştiği için inşaat yarım kalır mı? Yani bazı ismini vermeyeceğim ağızlar inşaatın devam edeceğini hedefinde 2025 başı olduğunu söylüyorlar ama biliyorsunuz bursadayız ve T2 hattından acı tecrübelerimiz var, bu konuda endişeliyim.
Tam tersi artı dahada çok çalışmalılar ulaştırma bakanı buna parelel açılamalar yaptı zaten başlanmış projelerin hepsi bitecektir bursa özelinde dahada fazla yatırım yapmaları gerek önlerinde 4 yıl var ben hem hastane hemde görükle etaplarının bakanlık tarafından bu dönem bitirileceklerini düşünüyorum.Biliyorsunuz ki bakanlık Hükümetin elinde. Belediye ise tersi bir partide şuanda. Başka şehirlerde yaptıkları gibi bitirmeyip size ceza olsun diye yapabilirler.
Aslına bakarsak yapma eğilimi gösterildi ilk kez 2 bursaray hattı bakanlık tarafından yapımına başlandı hatlar bitmesede bakanlık üstlendi 16 km lik üçevler-hasanağa yolunuda bakanlık yapıyor bu 3 proje bu dönem biter he yenisi yapılır mı orası muallakEfe Bey ben sizin paylaştıklarını yıllardır takip ediyorum. Geçmiş dönemde de (hükümetin elindeki en büyük Büyükşehir Belediyesi Bursa olunca) Ellerinde tek Bursa kaldı hizmet yaparlar demiştiniz. Ama yapılmadı bende bu yüzden beklemiyorum.
Abi uzatma hatlarında U harfli totemler konulmuyor.Bu arada hattı bakanlık yapmasına rağmen U amblemi yerine bildiğimiz girişi gösteren ışıklı bursaray tabelaları girişlere takılıyor.
Zaten hiç konmaması lazım o şehrin totemde kullandığı amblem neyse onu takmalılar U olayı gereksiz bir olay tüm hatlarda değişir umarım.Abi uzatma hatlarında U harfli totemler konulmuyor.
İstanbul’da Bakırköy-Kayaşehir, Tavşantepe-Sabiha Gökçen
Ankara’da AKM-Kızılay hatlarında da benzer durum mevcut.
Açılalı 1 ay oldu: Ne ilk istasyonu bitti, ne de metro Geçit’i geçebildi
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.