A
Alperensengun
Toki ihaleleri bitti, yer tahsisleri yapıldı, hazırlıklar başladı. Çok garip bir şekilde bölgede ilan sayıları arttı ve fiyatlar hala yerinde sayıyor yada bir tık azaldı. Akılalmaz olaylar….
Çok normal alperensengun bey şu anda piyasada kriz var. Teknosabta yılbaşından beri bir tane yeni fabrika yapıldığını duydunuz mu. Fiyatlar daha da aşağı inecek. Satmayı düşünüyorsanız hemen satın. Almayı düşünüyorsanız bekleyin. Yanıbaşımızda İran savaşını göz ardı etmeyin. İran bugün katar'a füze gönderdi. Yarın türkiyeye de gönderebilir.Toki ihaleleri bitti, yer tahsisleri yapıldı, hazırlıklar başladı. Çok garip bir şekilde bölgede ilan sayıları arttı ve fiyatlar hala yerinde sayıyor yada bir tık azaldı. Akılalmaz olaylar….
Ben konakliliyim bence fiat iyi asvalta yakın güzel konumda4.5m. tl ye almaya calisiyorum
Genişleme mi ?arkadaşlar köy mücavir alanları ne zaman açıklanıcak bılgısı olan var mı ?
Haziran temmuz gibi diyorlardi daha tikyokarkadaşlar köy mücavir alanları ne zaman açıklanıcak bılgısı olan var mı ?
Vallahi bu tren de bir kalkmaz oldu arkadaş. Teknosab ve Bursa'ya teknoloji üniversitesi muhabbeti 2013'den beri var. Yıl olmuş 2025 hatta 2026'ya yaklaşıyoruz. Arkadaş bırak üniversite temel atılmasını lafı dahi edilmiyor. Teknosab'ta 15-20 fabrika faaliyete geçti o kadar. Teknosab'ta da yılbaşından beri bir şey yok. Anca böyle kent anayasası ile 20 yıldır toplantı yapıp duruyorlar.Bizim milletin garip bir adeti vardır tren kalkmadan kimse yerini almaz. Herkes ne yapıyorsa onu yaparız. Şimdi piyasanın özeti budur. Sessizliğin sebebi henüz tren istasyona yeni geldi. Hele bir kalkışa geçsin o zaman yetişmek için koşmaya başlarız.
1/5000 ile uyumlu olması çok güzel bu demek oluyor imar öncesi hale gelmiş oluyor 1/5000 ile uyumlu olan yerler 1/1000 lik ile hemen geçiş oluyor yani kısacası plan çıkması kısa vadede imarlı olacağı anlamına geliyor bu yıl sonu plan çıkması teknosab çevresi olan köylerin imarlı olması demek oluyor bu süreç fazla uzun değil süreç yakın en azından 5000 lik verecekler bize sonra binlikler gelecek peşine az kaldı biraz sabırEkli dosyayı görüntüle 71277
Ekli dosyayı görüntüle 71278
Bizim milletin garip bir adeti vardır tren kalkmadan kimse yerini almaz. Herkes ne yapıyorsa onu yaparız. Şimdi piyasanın özeti budur. Sessizliğin sebebi henüz tren istasyona yeni geldi. Hele bir kalkışa geçsin o zaman yetişmek için koşmaya başlarız.
Bence satmanız daha mantıklı olur. Türkiye'nin nüfusu artık artmıyor. Suriyeliler ülkelerine dönüyor. Önümüzdeki nüfus sayımında Türkiye'nin nüfusunun düşeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla konut ve arsaya olan ihtiyaç azalmış olacak. Bundan dolayı arazinizi satmanız doğru olur. Ekonominin kötü olması, Marmara'dan sanayinin Anadolu'ya taşınması, bölgedeki İsrail-iran savaşı gibi unsurlar da var.Arkadaşlar merhabalar doğanköyde göçmen caddesinde bir arazim var satmayı düşünüyorum ama acaba şuan satmak mantıklı mı ? ne zaman imar girer acaba ne düşünüyorsunuz ?
Şuan alım zamanı satma zamanı değil. Bursa'nın 1/100.000 lik imar planları bir yıl içerisinde açıklanacak. Piyasaların tamamındaki durgunluğun temel sebebi yüksek faiz bazı trollerin sözüne itimat etmeyin. Yüksek faiz ortamının sürdürülebilir olmadığı aşikar . Bu işlerle uğraşan birisi olarak çok aceleniz yoksa veya daha kârlı bir ticarete girmeyecekseniz beklemeniz yönünde.Arkadaşlar merhabalar doğanköyde göçmen caddesinde bir arazim var satmayı düşünüyorum ama acaba şuan satmak mantıklı mı ? ne zaman imar girer acaba ne düşünüyorsunuz ?
Bana trol diyorsunuz asıl trol sizsiniz. Marmara'dan sanayinin taşınacağını sağır sultan bile duydu. Hatta gözle görülür şekilde fabrikalar Marmara'dan Anadolu'ya taşınmaya başladı.Piyasaların tamamındaki durgunluğun temel sebebi yüksek faiz bazı trollerin sözüne itimat etmeyin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.