Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 74 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

  • #1,465
20250419_110008.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan ve Volkan
  • #1,471
Güzel çalışma olmuş zamanla diğer köylerde çalışmalar olur hürriyet sonrası Karakoca olması güzel oldu imar çalışmalarına bunlar daha kolay olacak şimdi arazilerin yolu oluyor su geliyor imar öncesi durumlardan hazır bırakmış arsa önceki halini almış oluyor geriye sadece plan kalıyor biraz sabır 2025 bişeyler kendini göstermeli artık
 
  • #1,473
WhatsApp Image 2025-04-19 at 19.14.26.jpeg


Google'a "dsi arazi toplulaştırma" yazın. E-devlet girişi geliyor. Kolaylıkla görebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan
  • #1,474
Subaşı için durum bu, karakoca'da yeri olan birisi bakabilir mi durum nedir?


Screenshot_20250419_195019_Chrome.jpg
 
  • #1,475
Bursa Uluabat 2. Kısım AT ve TİGH Projesi kapsamında Bursa İli Karacabey İlçesi CANBAZ 04.03.2025 - 04.04.2025 tarihleri arasında Derecelendirme ilanına çıkılmıştır. Ada / Parsel Sıralı Liste DSI-AT-3.2 CANBAZ DERECELENDIRME HARİTASI (İtirazlar askı süresi içerisinde yapılabilir)

Screenshot_20250419_191904_OneDrive.jpg
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.