H
hamzacon
Karakoca mevcut metre ile çizgim ramsar ve mera orman alanları sonrası geri kalan az şekilde tarım arazileri
Çok teşekkür ederim.Kesinlikle doğru bir yorum. Haritayı aç 10 km çapında daireyi çiz. Fiyatı artmayacak, gelişmeyecek yer yok. Tabi ki yakın köyler öyle yada böyle gelişmeden en çok nasibini alacak yerler.
Endeksa uygulaması 2.250.000 TL değer biçmiş Tapusor da aynı fiyatı değer biçti ilan sahibi 2.750 yazmışGüzel yer düz yer satıcıyı tanıyorum
Veriler önceden geliyor o uygulamaya göre güncel olarak fiyatlandıyor suan dönüm fiyatı 688 yazmış gayet normal bir fiyatEndeksa uygulaması 2.250.000 TL değer biçmiş Tapusor da aynı fiyatı değer biçti ilan sahibi 2.750 yazmış
Orman alanında mı kalıyor o zaman alma demek orman alanında gözüküyorCanbaz 0/695 100.000 lik planda ormanda kalıyor diyor belediye
Son dakika imar bilgisi aldım bahar aylarında yaz aylarında Mart Haziran arasında açıklanması bekleniyor. Kararakocaya yakın bir yer
2 parsel ilerisinden tel geçiyor,bu sknti oluşturur mu Hamza Bey?Güzel yer düz yer satıcıyı tanıyorum
25 metreden uzak olmalı2 parsel ilerisinden tel geçiyor,bu sknti oluşturur mu Hamza Bey?
2 parsel ilerisinden tel geçiyor,bu sknti oluşturur mu Hamza Bey?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.