H
hamzacon
Riskli bölgelerden kaç bedava peynir fare kapanında olurÇaya uzak blraz ama imar orman sınırına kadar vermişler
Riskli bölgelerden kaç bedava peynir fare kapanında olurÇaya uzak blraz ama imar orman sınırına kadar vermişler
Bana göre değeri yok o parselinAbi bedava da değil ki 2.300.000 TL![]()
Evet ova korumada derlerse ihtiyaç var burayıda açmamız lazım imara o zamn bişe diyemem kesin açarlar diyemem açsalarda öncelik olmazHürriyet Dağkorusu mevki ova korumada mı
Not İnkaya rüzgar gülleri var not Karakoca bir çok yeri ramsar ova koruma alanı not Karakoca subaşı arası rüzgar gülleri var arazi kısıtlı olduğu için bu alan km vurursak fazla tarım arazisi yokmudanya ve karacabey köylerinin toki ye yaklaşık mesafeleri
Muratlı 1,8 km
Karakoca 2,2 km
İnkaya 2,2 km
Evciler 3,5 km
Subaşı 4,1 km
Emirleryenicesi 4,8 km
Çamlık 6,3 km
Canbaz 7 km
Seyran 9,6 km
Toki ve etrafı her zaman ilk gelişen bölge olmuştur.
Ramsar hiç bir yapı olmaz ova koruma duruma göre olur ihtiyaça göreOva koruma veya Ramsar tampon bölge yeşil alan, park, bahçe vb olarak değerlendirilmez mi ?
Ben toki ye mesafe yazıyorum, siz hala burada şu var burada bu var yazıyorsunuz. Biraz önce yazdıklarınızı önceden de yazdınız. Canbaz güzellemeleri dışında bilgi aktarılması için yazıyorum bunları. Seaside nispeten bilgi veriyordu onu da küstürdünüz.Not İnkaya rüzgar gülleri var not Karakoca bir çok yeri ramsar ova koruma alanı not Karakoca subaşı arası rüzgar gülleri var arazi kısıtlı olduğu için bu alan km vurursak fazla tarım arazisi yok
Sende mi burutus ben doğru olanların yazıyorum hepinizin zoruna gidiyor dediklerimi anlarsınız o zaman ben yine burda olacağım Cevdet paşa gibi patlama sendeBen toki ye mesafe yazıyorum, siz hala burada şu var burada bu var yazıyorsunuz. Biraz önce yazdıklarınızı önceden de yazdınız. Canbaz güzellemeleri dışında bilgi aktarılması için yazıyorum bunları. Seaside nispeten bilgi veriyordu onu da küstürdünüz.
Patlama gibi kelimeler kullanmayalım lütfen.Sende mi burutus ben doğru olanların yazıyorum hepinizin zoruna gidiyor dediklerimi anlarsınız o zaman ben yine burda olacağım Cevdet paşa gibi patlama sende![]()
Kesinlikle doğru bir yorum. Haritayı aç 10 km çapında daireyi çiz. Fiyatı artmayacak, gelişmeyecek yer yok. Tabi ki yakın köyler öyle yada böyle gelişmeden en çok nasibini alacak yerler.mudanya ve karacabey köylerinin toki ye yaklaşık mesafeleri
Muratlı 1,8 km
Karakoca 2,2 km
İnkaya 2,2 km
Evciler 3,5 km
Subaşı 4,1 km
Emirleryenicesi 4,8 km
Çamlık 6,3 km
Canbaz 7 km
Seyran 9,6 km
Toki ve etrafı her zaman ilk gelişen bölge olmuştur.
Sende mi burutus ben doğru olanların yazıyorum hepinizin zoruna gidiyor dediklerimi anlarsınız o zaman ben yine burda olacağım Cevdet paşa gibi patlama sende![]()
TOKİ gördün mü neler oldu sen 20 yıldır bişe olmaz diyordunah be hamza;
bunca zamandır yazıyosun.
hatırlıyon mu eski forumda yazdıklarını,
üç ay sonra şu oluyodu, bu oluyordu.
keşke eski foruma ulaşma imkanı olsaydı da yazdıklarını burada sergilesydik.
eski forumda yazdıklarına göre şimdi bu bölgeler gökdelen olmalıydı.
Ramsar falan hikayeydi, neyse ki hikaye olmadığını öğrendin en azından.
hülasa yazdığın herşey masal, vaat, bilgi içermeyen bir yığın boş beleş şey.
seaside hakketen bilgi yazıyordu.
sen bir şey bilmiyon,,
biliyormuş gibi insanlara akıl veriyon.
ne diyim sana.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.