M
Murat A
Konut gelişim subaşı canbaz tarafına değilde yeni yapılacak yol üzerindeki köylere gelme şansı var mı Mudanya’ya doğru yani, toprak yapısı daha iyi o tarafın sanırımMudanya gidecek o yol
Konut gelişim subaşı canbaz tarafına değilde yeni yapılacak yol üzerindeki köylere gelme şansı var mı Mudanya’ya doğru yani, toprak yapısı daha iyi o tarafın sanırımMudanya gidecek o yol
Tarıma elverişsiz tarım dışı zemini sağlam en iyi yer canbaz bağlar Subaşı Bağlar zemin kayalık bi gün git burayı kendin gör ne demek istediğimi anlarsınKonut gelişim subaşı canbaz tarafına değilde yeni yapılacak yol üzerindeki köylere gelme şansı var mı Mudanya’ya doğru yani, toprak yapısı daha iyi o tarafın sanırım
Teşekkürler subaşında bulduğum tarlanyüksek gerilim hattına 185 metre uzaklıktaTarıma elverişsiz tarım dışı zemini sağlam en iyi yer canbaz bağlar Subaşı Bağlar zemin kayalık bi gün git burayı kendin gör ne demek istediğimi anlarsın
Sorun olmaz mesafesiTeşekkürler subaşında bulduğum tarlanyüksek gerilim hattına 185 metre uzaklıkta
50 metre botaşın hakkı var bizzat botaşa sordum29 Ekim ve Yüzüncüyıl Mahallesinde mavi ile çizdiğim Nato boru hatttının güzergahı. Bursaspor Özlüce tesislerinin içinden de geçiyor. Üzeri yürüme yolu. Sağından solundan 10 mt reye kadar siteler var. Nato petrol hattı koruma mesafesini 10 mt olarak değerlendirmek lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 63301
Bir hususta temkinli yaklaşıp garantici olmak varken neden macera arama ihtiyacı hissedelim. Satmak isteseniz satarken dert alıcı gelse fiyatı öldürecek. Sizin Ramsar TAMPON bölge veya Nato Boru hattı sevdanız nereden geliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Burada insanlara yatırım yaparken bilinçli ve temkinli olmayı tavsiye ediyorum. İmar gelirse belki parseli kaydırırlar belki mağdur etmezler ( garantisi yok!) . Ancak imar gelmezse nato boru hattına 10 metre mesafedeki yeri satarken göbeğiniz çatlar. Neden boş yere riske girelim?29 Ekim ve Yüzüncüyıl Mahallesinde mavi ile çizdiğim Nato boru hatttının güzergahı. Bursaspor Özlüce tesislerinin içinden de geçiyor. Üzeri yürüme yolu. Sağından solundan 10 mt reye kadar siteler var. Nato petrol hattı koruma mesafesini 10 mt olarak değerlendirmek lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 63301
Aleykümselam belediyeden sormanız en garantisi olur .Selam , hürriyet köyündeki toplulaştırma haritasında benim parsel yola kalıyor ama edevlette bunla ilgili bir şerh gözükmüyor, bu harita doğrumu, yada ne yapmam lazim
Bende sizin duyumlara, spekulasyona açık değil veriye ve belgeli gerçek bilgiye dayalı paylaşım yapılmasından neden bu kadar hoşlanmadığınıza anlam veremiyorum.Bir hususta temkinli yaklaşıp garantici olmak varken neden macera arama ihtiyacı hissedelim. Satmak isteseniz satarken dert alıcı gelse fiyatı öldürecek. Sizin Ramsar TAMPON bölge veya Nato Boru hattı sevdanız nereden geliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Burada insanlara yatırım yaparken bilinçli ve temkinli olmayı tavsiye ediyorum. İmar gelirse belki parseli kaydırırlar belki mağdur etmezler ( garantisi yok!) . Ancak imar gelmezse nato boru hattına 10 metre mesafedeki yeri satarken göbeğiniz çatlar. Neden boş yere riske girelim?
Başvuru yapmışlar canbaz muhtarı ile görüştüm 300 metre çıksın diye mucavir alanları için başvuru yapmışBence bir an önce muhtarlarımızın bu bilgiye istinaden ilçe belediyelerine hemen başvuru yapıp talepte bulunmaları gerekir..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.