2.5 puan beklent üstü geldi mal şuan altından değerli hale gelmiştir 2021 Eylül ayındaki mega boğanın ilk sinyalleri gibi düşünün yeşillenme başlamıştır alıcılar için son fırsat bitmiştir satıcılar için ilk fırsat gelmiştir bu saatten sonra en dip 2025 arazi yüzde 100 görecek her zaman dolar ve altından daha çok kazandırmıştırHayırlı olsun faiz indirimi dönemine başlamış bulunmaktayız. Bu saatten sonra parada kalan düşünsün. Beklentilerin üzerinde bir indirim geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 62025
2500 düşürürse abi bir anda olacak olayların özeti bir anda herşey patlar gider atom bombası gibi kimse hiçbir şeyi durduramaz dahatelevizyondan ekonomi öğreniyorsanız...çok komik olur....güldürmeyin bizi....asgari ücreti bile abd nin dediği kadar açıklanıyor...Standard & Poor's 6 ay önceden yüzde 30 zam dedi...gerisini var siz düşünün...değil 250 baz an 2500 bile düşürse nafile....güven sıfır.
Hangi başkan söyledi BTSO başkanı mı belediye başkanı mıBu yaz konut seferberliği de başlatılacağını söyledi Başkan.
İkinci 250 bin konutun dışında bir proje o zaman bu1+1 olmak üzere toplam 150 bin konut yapılması gündemde bizzat reis-i cumhurdan talimat.
Ekli dosyayı görüntüle 62189
Hangi başkan söyledi BTSO başkanı mı belediye başkanı mı
Size yardımcı olurum yazın bana 2600 var kentsel gelişim Bölgesi güzel yerbursa/nilüfer köylerinden karakoca,subaşı,orhaniye,ikizce 3 milyona kadar yer bakıyorum. e plana netten bakıyorum da KG (kentsel gelişim) ramsar alan v.s gibi yerlere e planın tam neresinden bakıyorsunuz.
Kısaca şunu sormak istiyorum. mevki ve parsel belli. ramsar mı, KG mi, ova koruma mı? bakmak istiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.