Bursa şehiriçi otobüsleri sohbete buradan ulaşabilirsiniz
Yukarıdaki mesaja bilgi amaçlı cevap verecek bir Bursalı hayırsever yok mudur?Arkadaşlar merhaba,
1 Ağustos'ta Gemlik'e taşındım ve şehiriçi ulaşımdaki araçların renklerini teyit etmek için size sormak istiyorum.
Tamamen sarı olan araçlar BURULAŞ (BBB) özmalı sanırım.
Yeşil & Beyaz olanlar ÖHO
Bir de Gemlik'te kullanılan Beyaz & Sarı araçlar var. Onlar nedir? Bilgilendirebilir misiniz? Farklı renkte araçlar varsa onların da bilgisini rica edeceğim.
akialarda ilk defa hangi euro standardına uyduğunu yazdığını görüyorum2019 yılında denk geldiğim Aliağa Ultra LF 9Ekli dosyayı görüntüle 88342Ekli dosyayı görüntüle 88341
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.