A
Aspilsan
Bizdeki ısuzuların japkn ısuzu ile alakası yok.Japon.
Bizdeki ısuzuların japkn ısuzu ile alakası yok.Japon.
Kendo, Tourmalin, kent U, intourino gibi araçlar urban tip olarak aynı klasmanda.Isuzu Kendo da mantıklı Havaist'de de kullanılan bir araçtı gördüğüm kadarıyla.
Tourmalin farklı bir ad ile satışta ( LD SB Plus) o da dediğiniz gibi mantıklı olabilir.
Akia'nın 8 metrelik ve ULTRA LF 12'de olabilir aslında 8 metrelik olan belli hatlara 12 metre de normal hatlarda kullanılır.
Birde Efora'ya benzeyen Akia'da da ULTRA L9 diye bir model var fakat 35 yolcu kapasiteli yeterli kalırmı bilmiyorum.
Otokar o zaman körüklü olan Kent LF de düşünülebilir. Kent LF 12 Metre de ekstra olabilr.
Adı Capon sadece, conecto nasıl alman değilse (alt takım motor vs alman ama) ısuzu da japon deyil(hiç bir parçası Asya ile alakasız)Japon dediysem japon.
Hayır mercedes conecto alman. Isuzu citiportta japon.Adı Capon sadece, conecto nasıl alman değilse (alt takım motor vs alman ama) ısuzu da japon deyil(hiç bir parçası Asya ile alakasız)
İki markanın da otobüsleri yurt dışına Türkiye’den gidiyor. Motor ve bazı önemli parcalar haric yerli üretim.Hayır mercedes conecto alman. Isuzu citiportta japon.
Sonuçta biri alman diğeri de japon ya hani.İki markanın da otobüsleri yurt dışına Türkiye’den gidiyor. Motor ve bazı önemli parcalar haric yerli üretim.
İsim hakkı ve ortaklık olarak evet.Sonuçta biri alman diğeri de japon ya hani.
Her anlamda...İsim hakkı ve ortaklık olarak evet.
Hiç bir anlamda. Isuzunun kendi motorları olmasına rağmen cummins kullanıyorlar. Mercedes kendi motorunu vs. Kullanıyor.Her anlamda...
Mercedes Benz Türk ile Alman Mercedes Evobus ayrı şirketler mesela. Biri Türk-Alman ortaklı şirket diğeri tamamen Alman şirketi ve ürün gamları da ayrı.Her anlamda...
Yanlış görmediysem plakası 16 BOA 937 olmuş ancak hala sivil plaka.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.