En azından 1 taneymiş. Bizim Eko da 10 tane Citaro G'yi durduk yere hibe etti, buna ne demek lazım?alinur hurdaya çıkarttı
Bu 10 araç -benim gözümde- yeni gelen 150 dandik araca bedel.
En azından 1 taneymiş. Bizim Eko da 10 tane Citaro G'yi durduk yere hibe etti, buna ne demek lazım?alinur hurdaya çıkarttı
O kadar haklısın kiEn azından 1 taneymiş. Bizim Eko da 10 tane Citaro G'yi durduk yere hibe etti, buna ne demek lazım?
Benim için de filodaki 10 Kobra 100 BMC den değerli.En azından 1 taneymiş. Bizim Eko da 10 tane Citaro G'yi durduk yere hibe etti, buna ne demek lazım?
Bu 10 araç -benim gözümde- yeni gelen 150 dandik araca bedel
Eski alinur döneminde bir sürü araç hibe edildi oraya buraya. O345 conecto, karsan atak, Otokar DorukEn azından 1 taneymiş. Bizim Eko da 10 tane Citaro G'yi durduk yere hibe etti, buna ne demek lazım?
Güleryüz tamam da Akia'yı iyi bulmakBenim için de filodaki 10 Kobra 100 BMC den değerli.
Hatta Akia lar bile BMC lerden iyi.
Onların, eski araçlara tutkusu olanlarda kalması bence daha iyi, belediye eninde sonunda bu araçları hurdaya çıkarır. (Kayseri, Malatya gibi 38 yıllık SG-220'leri halen aktif tutan nadir belediyeler hariç) O civarda O302T'ler de vardı sanırsam.Eski alinur döneminde bir sürü araç hibe edildi oraya buraya. O345 conecto, karsan atak, Otokar Doruk
Hatta toplanabilecek 5 den fazla araba direkt hurdaya çıktı.
En acı vereni de söylim mi?
2011 de Levent Fidansoy döneminde 1 tane Solo İkarus, 1 tane Man, 1 tane de o302 müze seviyesinde restöre edilmişti.(1 tane de o302-352 şasesinden yapma o321 vardı)
alinur adlı şahıs bu araçlardan Türkiye'de tek olan İkarusu ve Manı (Man da Nadir sayılabilecek araçlardandı) sattı. Hemide çürük Tofaş parasına.
Bir tarafta Türkiye'de yüzlerce bulunan citaro, Avrupa da da yüzlercesi çalışan.
Bir tarafta Türkiye'de sadece 1 adet kalmış. Dünya da da az sayıda kalmış, bu kadar temizi bulunur mu bilinmeyen İkarusu sattılar.
Bu araçlardan manı hurdacı aldı. İkarusu da hurdacı ile normal vatandaş arasında oldu. 120 den başlayan ihale 165de bitti.Onların tutkulusu olanda kalması bence daha iyi, belediye eninde sonunda bu araçları hurdaya çıkarır. (Kayseri, Malatya gibi 38 yıllık SG-220'leri halen aktif tutan nadir belediyeler hariç)
İETT denen yetersiz kurum (dolayısıyla İBB) henüz yeni körüklü otobüs alımı yapmadan ve seferlerin az olduğu günbegün ortadayken halen daha başarıyla çalışan Citaro G'leri elden çıkarttı.
Bmc leri görünce Akia lar mükemmel gelir.Güleryüz tamam da Akia'yı iyi bulmak![]()
Bu alb plakalılar Tat plakalılardan sert. Tat plakalar daha iyi.Kobra'lar çok konforlu araçlar,sarsıntı 0 a yakın ve sessiz çalışıyorlar.
BMC tenekelerini ben 3 aylık ikende gördüm akianın 6 aylık aracından çok daha kötülerdi.Akia tenekeleri hele bir 5 yaşına gelsinler de görelim bakalım
Şimdi mevcut Burulaş eski Burulaş değil. Bu yüzden standart turuncu Polaris tabelalı alım yapmalı. Akşamları RGB tabela düzgün kodlanmamış ise okunmuyor.Sizce Burulaş körüklü otobüs alımında renkli tabela mı tercih eder yoksa klasik turuncu yani amber rengini mi?
Bence artık renkli tabelaya geçmenin vakti geldi de geçiyor.
7 yılda 1 tane bile fireleri yok ama akia kesinlikle 5 yıl içinde fire verecek buraya yazıyorum.BMC tenekelerini ben 3 aylık ikende gördüm akianın 6 aylık aracından çok daha kötülerdi.
Bursa'da da 2019 dan beri kullanılıyor. Bence fireyi erken verecek.7 yılda 1 tane bile fireleri yok ama akia kesinlikle 5 yıl içinde fire verecek buraya yazıyorum.
Ben renkli istiyorum. Ayrıca sanel nasıl en ucuzu oluyor ya.Şimdi mevcut Burulaş eski Burulaş değil. Bu yüzden standart turuncu Polaris tabelalı alım yapmalı. Akşamları RGB tabela düzgün kodlanmamış ise okunmuyor.
Son alınan 10 kobrada en ucuzu olsun diye sanel tabela alındı (filodaki 55~ 2. Nesil conecto gorba tabela haricindeki 600e yakın araç Polaris tabelalı olmasına rağmen 10 aracı sanel tabela alındı). Yeni alınan 10 atak da tabela normalden küçük.
Bunları yapmayanlar RGB tabelayı yönetemez.
Bursa'ya gel. Her açıdan bakınca evet daha kötüler.Plus neyse de asla eski Avenue'lardan kötü değiller, bunu kabul etmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.