B
Berkan16
Hemzemin kavşak kapatılıp tramvay ışıkları iptal edildi mi? Tramvayı en çok etkileyen yer burasıydı
Kavşak daha açılmadı heralde bi 10 güne açılır.Hemzemin kavşak kapatılıp tramvay önündeki ışıklar kaldırılacak.Hemzemin kavşak kapatılıp tramvay ışıkları iptal edildi mi? Tramvayı en çok etkileyen yer
Valla onu bende bekliyorum çelebi mehmet bulvarı kör öylece avrupa konseyi bulvarına bağlantıyı bekliyor bu dönem yapılması gereken en öncelikli 4 kavşak var botanik,görükle,sarı cadde ve durmazlar kavşakları bu 5 yılda şu 4 kavşağı artık yapmalılar.Burası tamam. Soğanlı Botanik Köprülü Kavşağını bekliyoruz bu bölgede.
Çarşambadan bu yana ilerleme mevcut zaten kaldırım işleri harici bir işte kalmadı 1 haftaya kaldırım çalışmalarıda bitmiş olur sadece beşyol hemzemin kavşağı kapatıldığında yapılacak bir bölüm var merkeze gidiş bölümündeki 4.şerit kavşak açıldığında düzenlenecek yerine kaldırım yapılacak.17 Mart 2024
Bursanın toplu taşımasıda yetmez maalesef şuanki durumda ana arter tek bunu çeşitlendirip trafiği bölmek lazım ilerleyen dönemlerde yeni metro hatları biterse ancak toplu taşımanın trafiğe bir etkisi olur otobüs taşımacılığıyla arabadan insanları uzaklaştıramayız maalesef.Araç trafiğini azaltmak çok zor. Toplu taşımanın daha sık geçmesi, insanların daha fazla toplu taşıma kullanmasını teşvik etmek gerekiyor.
Aynen öyle umarım zamanla yeni hatlar yapılır bursarayda çeşitlilik arttıkça caddlerden arabaları azaltabiliriz.Metro olması gerekiyor, araç trafiğini olabildiğince azaltacak önlemler…
Park et-devam et sistemini şehir merkezine (ulu cami ve civarı ) ben kullanıyorum mesela. Metroya kadar gelip arabamı park ediyorum metro ile gidiyorum. Ve daha hızlı varıyorum merkeze.
28 inde tahminimce açılacak toplu açılış töreni var yarın son fotolarını çekerim.Yeni kavşakta az bir iş kaldı. Yarım işler bitirilip peyzaj düzenlemesi yapıldıktan sonra resmi olarak açılacak umarım.
Çok bi değişim olmaz sadece yoncanın luplarını kullanıp devam ederler gidecekleri yerlere biran önce kapansa şu kavşak 30 yıldır gıcığım bu kavşağa eski haline dahada gıcıktım sevmiyorum hiçFotoğraflar için teşekkürler. Hemzemin kavşak kapatıldıktan sonra toplu taşıma otobüslerinin güzergahı ve durakları nasıl olacak acaba bir bilginiz var mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.