Tema düzenleyici

Bursa - Acemler Aktarma Merkezi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EfeBursa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

EfeBursa

Konu sahibi
Acemler aktarma merkezi, acemler bursaray istasyonuyla entegredir.Asıl yapılış amacı ali osman sönmez devlet hastanesine ve stadyuma ulaşımı kolaylaştırmak.Merkezin projesinde durakların üstünü kapatacak bir çatı mevcut bu çatının imalatına kısa sürede başlayacaklarını düşünüyorum.Aktarma merkeziyle ilgili gelişmeleri bu başlıkta paylaşalım.

accevm.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
Durakların yanında bulunan reklam totemleri kaldırıldı, ufaktan çatı işlemleri için ön çalışma başlamışa benziyor

Konu sahibi
Tam durağın yanında ki kutular reklam dışında bir amacı var mı yazacaktım. Estetik olarak çok kötü ve verimsiz duruyormuş zaten, acaba güncel proje ile ilgili döküman veya görüntü var mı

Konu sahibi
Aktarma merkezindeki çelik çatı montajı için çalışmalar başlamış çatıyı yerinde tutacak temel bölümüne demir temeller yerleştirilmiş betonlandıktan sonra çatının kolonları bunlara takılacaklar.
1000084846

1000084845

1000084844

Konu sahibi
Acemler aktarma merkezindeki kolonları betonlamaya başlamışlar gibi gördüm.Bakalım çelik kolonlar ve kirişler ne zaman gelecekler.

acx

Konu sahibi
Aktarma merkezinde kolonları tutacak metal bölümlerin betonlamaları yapılmaya başlanmış gibi görünüyor kamerada ilk perondakilere kalıplama yapılmış.

acxv.jpg

Acemler aktarma merkezi, acemler bursaray istasyonuyla entegredir.Asıl yapılış amacı ali osman sönmez devlet hastanesine ve stadyuma ulaşımı kolaylaştırmak.Merkezin projesinde durakların üstünü kapatacak bir çatı mevcut bu çatının imalatına kısa sürede başlayacaklarını düşünüyorum.Aktarma merkeziyle ilgili gelişmeleri bu başlıkta paylaşalım.
Daha başlangıçta zemin kazılıp katlı otopark yapılsaydı daha iyi olmaz mıydı?

Konu sahibi
@Rafet biz işleri bir kerede yaparsak sonra ki döneme iş kalmaz o yüzden taksit taksit yapıyoruz ki işler projeler hiç bitmesin. Ne zaman sorun çok büyük hale gelir o zaman çözüm bulmaya çalışırız.

Konu sahibi
1000090905

4 duraktaki kolon temelleri betonlanmış.4 tane daha var onlarda 1 hafta içinde bitirilir çelik kolonlar ne zaman gelecek bakalım.

Konu sahibi
Tüm kolon temelleri betonlanmış çatı çelik kolonlarının takılması için bir engel kalmadı artık.

Geri