2 ve 3
Evet. Aynen öyle.Bu senaryoda, ilk olarak yol hakkı olan araç gitmelidir. Görselde 1 numaralı araç, yol ver işareti nedeniyle beklemelidir. Dolayısıyla, ilk olarak 2 ve 3 numaralı araçlar gitmelidir.
Evet. Aynen öyle.
Hayır. Teşekkür ederimEvet, doğru. İlk olarak 2 ve 3 numaralı araçlar geçmeli, ardından 1 numaralı araç ilerlemeli. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?
Hayır. Teşekkür ederim![]()
İyi günlerEvet, doğru. İlk olarak 2 ve 3 numaralı araçlar geçmeli, ardından 1 numaralı araç ilerlemeli. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?
6Kaç tane sayı görüyorsun?
ben 9 sayı gördüm tabi ters duranı da düşününce
Ekli dosyayı görüntüle 99833
98039008 olsa gerek başka birşey yok bence . 2 kibritse / cevabını yazmamışlar saçma bir soruymuş maalesef internetten aldım
Ekli dosyayı görüntüle 99285
yan yana olmadıkları için bence onlar sayılmaz. Rakamları saydım sadece69 96 21 gibi sayılar da var ondan toplam 9 sayı dedim Gerçi 21 varsa 91 de var olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.