5?fotoğrafta kaç otobüs vardır?
Ekli dosyayı görüntüle 96024
5?fotoğrafta kaç otobüs vardır?
Muhtemelen 4 otobüs var
--------- işareti bölme kesir çizgisi mi ona göre çözeyima bir doğal sayı olmak üzere
2a + 194
---------------
a-1
İfadesinin alabileceği kaç farklı doğal sayı değeri vardır ?
@Rick Grimes Matematik bölümü okusaydın keşke be. bu matematik bende Olsa şuan vallahi Bilgisayar Mühendisliği okurdum--------- işareti bölme kesir çizgisi mi ona göre çözeyim
2a+194/a-1 mi yani
Teşekkür ederim MAT 1 kısmını çok severim@Rick Grimes Matematik bölümü okusaydın keşke be. bu matematik bende Olsa şuan vallahi Bilgisayar Mühendisliği okurdum
a bir doğal sayı olmak üzere
2a + 194
---------------
a-1
İfadesinin alabileceği kaç farklı doğal sayı değeri vardır ?
Buna göre çözecek olursam--------- işareti bölme kesir çizgisi mi ona göre çözeyim
2a+194/a-1 mi yani
5Muhtemelen 4 otobüs var
Şehrin merkezine benzeyen bir yerde neden bacalı fabrika var?Ben 1 dakika bulamadım15 saniyede bulmak idealmiş ...
Bulmaca - Bilmece
Resimdeki mantık hatası nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 66441
KocaeliŞehrin merkezine benzeyen bir yerde neden bacalı fabrika var?
T63 nolu top.
Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu top bulunuyor.
Birbirinin tıpatıp aynısı olan toplardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı topu 6 saniyede bulmanız.
Ekli dosyayı görüntüle 89958
Kesin sözelciye sormuşlardır.Tuzak soru cevabını tahmin ettim bakmadan ama emin değilim . %80 falan biliyorum gibi . Ama böyle soruya da 300.000 TL çok valla
Ekli dosyayı görüntüle 93219
İşlem önceliğine göreBen 7 diyorum ama kendimden emin değilim bu sefer herşey olabilir valla
Ekli dosyayı görüntüle 94610
fotoğrafta kaç otobüs vardır?
Bulmaca çözmekte Çok iyisiniz yüzbaşımT63 nolu top.
Kesin sözelciye sormuşlardır.(Not halkın yarısı ! işareti ne anlama geliyor bilmiyor.)
Cevap -12 olmalı.
İşlem önceliğine göre
3+(6/3)*2
3+2*2
3+(2*2)
3+4
7
Dışarıda görünen 4 + içeride olduğumuz 1 = 5 otobüs, eğer kaçırdığım yoksa.
Hep 2 ile çarpıp 2 çıkarmış
adam tüikmenBulmaca çözmekte Çok iyisiniz yüzbaşım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.