Tema düzenleyici

Bulmaca - Bilmece

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre1979

Binbaşı
Konu sahibi

Ben 1 dakika bulamadım :) 15 saniyede bulmak idealmiş ...

Bulmaca - Bilmece

Resimdeki mantık hatası nedir?

Untitled.jpg

Konu sahibi

Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu top bulunuyor.

Birbirinin tıpatıp aynısı olan toplardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı topu 6 saniyede bulmanız.

1762247591802.png

Konu sahibi
Tuzak soru cevabını tahmin ettim bakmadan ama emin değilim . %80 falan biliyorum gibi . Ama böyle soruya da 300.000 TL çok valla

1764010861708.png

Tuzak soru cevabını tahmin ettim bakmadan ama emin değilim . %80 falan biliyorum gibi . Ama böyle soruya da 300.000 TL çok valla

Ekli dosyayı görüntüle 93219
Yazı tipi ve boyutu gerçek durmuyor. Kutucuklarda birden fazla görsel bozulma var. Ayrıca “-6’dan” olması lazım, böyle yarışmalarda yazım hatası olmaz genellikle. Görüntü sahte. Zaten 300 bine bu soru sorulmaz.

Son düzenleme:
Yazı tipi ve boyutu gerçek durmuyor. Kutucuklarda birden fazla görsel bozulma var. Ayrıca “-6’dan” olması lazım, böyle yarışmalarda yazım hatası olmaz genellikle. Görüntü sahte. Zaten 300 bine bu soru sorulmaz.
Evet bu gerçek yarışma sorusu değil zaten.

Genellikle Matematik ile ilgili İnstagram tarzı sosyal medya hesapları bu tarz takipçilerine Kim Milyoner Olmak İster programı formatında montajlayarak soru hazırlamak amacıyla kullanıyorlar

Geri