B5330 Bir de Gürpınar Garajı'nın aracı. 

Dünde aynıydı aslında. Köprünün orda C-367-368-369 birbirimizi solluyorduk sürekli500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Hafta sonu aynı durum 130Ş de var atıyorum ben C-434 bindim bir yerde iniyorum. İndiğim an arkamda C-435 de gelip durmuş oluyor. Yetişmek için birbirlerine gazlıyorlarDünde aynıydı aslında. Köprünün orda C-367-368-369 birbirimizi solluyorduk sürekli
Deneme tahtası gibi birşeyler çizip deniyorlar ama çok eksik var, planlanamamış.Kışın çok rezil olacak ve bundan vazgeçecekler
O peron Alanı büyüttüler miDeneme tahtası gibi birşeyler çizip deniyorlar ama çok eksik var, planlanamamış.
Perondan kalkıyor.500T şuan nerden kalkıyor? 4. Levent otobüs peronlarından mı yoksa metro çıkışındaki küçük duraktan mı
Peronlar gibi gözüküyor.500T şuan nerden kalkıyor? 4. Levent otobüs peronlarından mı yoksa metro çıkışındaki küçük duraktan mı
Aslında bu peş peşe gelen araçlarda dolu-boş sorunu yolculardan da kaynaklı. Sorun her zaman veya sadece İETT’den kaynaklı olmuyor. Ne uygulamaları (Otobüsüm Nerede? ve harita uygulamaları.) kullanan var doğru dürüst ne de duraktaki sürelere dikkatli bakan, ne de sabredebilen. 2 dk bekleyemiyorlar, halbuki bekleseler çok daha rahat gidecekler. Ama yok, illa o ilk gelene binilecek, huy edinilmiş resmen. Kaç kere Avcılar Çarşı durağında şahit oldum mesela dolu otobüse 15-20 kişinin bindiğine ve hemen ardından boş otobüs geldiğine. Konu başlığıyla biraz alakasız ama madem böyle bir konuya girilmiş içimdekileri dökeyim dedim.500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Bu hattan biraz daha araç alınıp 130Ş kaydırılabilir 130Ş daha kalabalık oluyor.
Okullar açıldığı zaman onbinlerce ek yolcu gelecek , dolar o araçlar500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Bu hattan biraz daha araç alınıp 130Ş kaydırılabilir 130Ş daha kalabalık oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.