2021 model kentten 5 aydır sinyal alınmaması tuhaf. A-1622 ne oldu bilen var mı kazaya falan mı karıştı
Büyük ihtimalle aracı yenileyecek.2021 model kentten 5 aydır sinyal alınmaması tuhaf. A-1622 ne oldu bilen var mı kazaya falan mı karıştı
Ekli dosyayı görüntüle 70717
Hocam İETT otobüslerinde değil öho otobüslerinde çizgi oluyor yanlış anlamayın.B-5127 MK31
dogrudurHocam İETT otobüslerinde değil öho otobüslerinde çizgi oluyor yanlış anlamayın.
B5127,A-314 gibi
İETT kendi araçlarına da çizgi ekledi, boş boş işlerle uğraşıyorlarHocam İETT otobüslerinde değil öho otobüslerinde çizgi oluyor yanlış anlamayın.
B5127,A-314 gibi
Bazı modellerde bende görünce şaşırmıştım. Aracın konumunu ararken, sisteme kayıtları çizgili olmadığı için sonuç çıkmıyor. Onlarda bilmiyor naptıklarınıİETT kendi araçlarına da çizgi ekledi, boş boş işlerle uğraşıyorlar
Evet o da ayrı bir saçmalık sistemde öyle değil ama otobüslere ekliyorlar.İETT kendi araçlarına da çizgi ekledi, boş boş işlerle uğraşıyorlar
Cidden Sultanbeyli'de torpilli. Bütün körüklüler çift katlılar oraya çalışıyor.Torpilbeyköy, Torpilbeyliye verilecekse ben istemiyorum Tuzla bölgesinde körüklü otobüs çalışan hat yok
İstanbul'da çok dengesiz ve adil olmayan ulaşım ağı mevcut, körüklü otobüs çalışması gereken hatlarda solo otobüs, yolcusu az olan hatlarda körüklü otobüs çalışıyor. Yoğun olup körüklü çalışanlara sözüm yok ama körüklü dağılımı çok dengesiz.Cidden Sultanbeyli'de torpilli. Bütün körüklüler çift katlılar oraya çalışıyor.
Kesinlikle! Aynı fikirdeyim.İstanbul'da çok dengesiz ve adil olmayan ulaşım ağı mevcut, körüklü otobüs çalışması gereken hatlarda solo otobüs, yolcusu az olan hatlarda körüklü otobüs çalışıyor. Yoğun olup körüklü çalışanlara sözüm yok ama körüklü dağılımı çok dengesiz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.