Peki sebebi ne yaz aylarında 15 hattındaki yolcu artışınınHaftasonu itibariyle yaz moduna geçildi 15 hattında. 2023 ve 2024 olduğu gibi körüklü araçlar ve yetmediği durumlarda diğer garajlardan takviye araç geliyor.
Peki sebebi ne yaz aylarında 15 hattındaki yolcu artışınınHaftasonu itibariyle yaz moduna geçildi 15 hattında. 2023 ve 2024 olduğu gibi körüklü araçlar ve yetmediği durumlarda diğer garajlardan takviye araç geliyor.
A-1869 olacak galiba sonuncusu. İki defa 1868 yazılmış.Ayrıca
A1860
1861
1863
1864
1865
1866
1868
1868
da man olarak çalışmıştı
Yanlış anlaşılmasın; MAN ya da lüks araç meraklısı değilim. İnanın bana 2011 model Procity ya da Temsa'da da yolculuk ederim ben. İstanbul'un yolları düzelmedikçe de yeni araca yeltenmem mal sahibi olarak. Bu arada favori aracım da eski kasa Güleryüz. Bu gereksiz bilgiyi de paylaşmadan edemedim.Dördü de güzel araç, MAN eksik kalsa da olur
303B - B5087, B5367, A3038
36CY - B3001
78 - B5306
Tahminlerim şunlar;Peki sebebi ne yaz aylarında 15 hattındaki yolcu artışının
Dün akşam Üsküdar yönüne doğru geçen arka arkaya 8-9 aracın tamamı doluydu. Bugün Üsküdar sınırlarında 2 milyon kişi falan vardırM-2600'a bindim Beykoz'dan.
15.00 kalkışlı araçtı ve önümüzde de 14.55 Şahinkaya kalkışlı körüklü 15F vardı.
15F yolcuyu toplar, biz de 15 ile rahat gideriz diye düşünüyordum, başta da öyleydi aslında ama Çubuklu'da arka kapıdan yolcu almak zorunda kaldı. Önümüzdeki 15F'de doluydu sanırım. Duraklarda bizi çok bekletiyordu.
2020'li yıllarla beraber İstanbul'un güneyi ile ilişkimi bitirdim. Kandilli'de yaşıyorum ama Çengelköy'e bile senede 1 kez ancak gidiyorum. Beykoz'un ve Sarıyer'in semt ve köyleri nefes almaya daha müsait. Neyse, konu dışına çıktık biraz. Forum üyelerinin affına sığınarak hayırlı akşamlar diliyorum. Telefonu elden bırakma vakti geldi. Herkese iyi haftalar olsun.Dün akşam Üsküdar yönüne doğru geçen arka arkaya 8-9 aracın tamamı doluydu. Bugün Üsküdar sınırlarında 2 milyon kişi falan vardır![]()
Önü iett nin akialarına benziyor dün akşam gördüm sis farı da açıktı aynı iettdekiler gibi. Galiba yeni kasaya geçilmeden önceki son eski kasa üretimi.A-1034 --> HS3 (Favori Akiamdır. Çok bakımlı sağlam araç. Öndeki Akia logosu yerine yuvarlak Türk Bayrağı konulmuş, ventil sesi falan muazzam araç)
Vay arkadaş kalabalığa bak önüne gelen İstanbul'daM-2600'a bindim Beykoz'dan.
15.00 kalkışlı araçtı ve önümüzde de 14.55 Şahinkaya kalkışlı körüklü 15F vardı.
15F yolcuyu toplar, biz de 15 ile rahat gideriz diye düşünüyordum, başta da öyleydi aslında ama Çubuklu'da arka kapıdan yolcu almak zorunda kaldık. Önümüzdeki 15F de doluydu sanırım. Duraklarda bizi çok bekletiyordu.
Bir sebep daha geldi aklıma.Tahminlerim şunlar;
1) Bu bölge dışından gelen ve bu bölgeyi pek de iyi bilmeyen insanların Üsküdar & Beykoz arasında seyahat ederken şöyle bir ezberi var: 'Beykoz yönüne giden arabalara binin, gideceğiniz yerden geçer.' Üsküdar'dan Çengelköy'e, Beylerbeyi'ne, hatta Fethi Paşa Korusu için bile bu araca biniyorlar. Çünkü bir ezber. Aynı şey Kanlıca, Çubuklu için de geçerli. 15P'nin yüzüne bakan yok.
2) Ayrıca sosyal medya sayesinde Beykoz keşfedilmeye açık bir yer. Bunun da etkisi var.
3) Plaj hatlarına (135, 137 ve 15D) ücretsiz aktarması var. Aklıma gelenler bunlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.