Körüklüyü alıp Solo vermiyorlar. Okulların kapanması ve yaz tarifesine geçilmesiyle beraber 15F hattında 6 veya 8 adet körüklü boşa çıkıyor. O araçlar 15 hattında çalışıyor yaz tarifesinde.15F' de solo Citaro'lar iş yapıyor da 15BK hattındaki körüklüler umarım azalmaz. Çok yoğun bir hat günün her saati.
ÖHO'ya geçer geçmez A-1101 Arıza vermiş 3 seferi iptal şuanlık Dolapdere sanayideA-1000 (4 Sefer), A-1002 (13 Sefer), A-1005 (13 Sefer), A-1101 (13 Sefer) -> HS3
HS3 Yeniden öhoya geçti sanırım. En karışık bölgelerden biri A-10xx bölgesi. Sürekli yeni hata geçiyorlar
98S/98S-1'de denk gelmiştim yanlış hatırlamıyorsam eski kasa procity diye hatırlıyorum yeni araç olma ihtimali yüksek.36F
A-279 BMC procity TR vardı
Aracı yeni mi aldı bilmiyorum ama gıcır gıcır parlıyordy allah kaza bela vermesin
Güzergah normale dönmüş. Eski halinde çalışıyor, kayaşehire dönmüyorlar.36AY'ye duyuru konulmamış ama
Ongün Sokak durağında güzergahtan çıkıp Kayaşehir'e giriyor. Toplu Konutlar - Kayaşehir Merkez metrosundan devam edip Kınalıada caddesine dönüp Kayabaşı Mezarlığı (Dere) durağından normal yoluna dönüyor.
Kayabaşı Mahallesi - Kayabaşı Camii - Kayabaşı Sağlık Ocağı - Kayabaşı İstiklal Caddesi - Su Deposu - Şamlar - 30 Ağustos Caddesi - Şamlar Muhtarlığı - 29 Mayıs Caddesi - Şamlar Dört Yol - 19 Kasım Caddesi - Uslu - Yeşil Çamlık Camii - Piknik Alanı-2 - Çamlıca Mahallesi Duraklarını atlayarak geçiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.