Bir iki tane Akia veriyorlar gerisi Procity TR arada Temsa da gelebiliyor98Y => A-3018 Bu hatta daha önce Akia hiç görmemiştim
Bir iki tane Akia veriyorlar gerisi Procity TR arada Temsa da gelebiliyor98Y => A-3018 Bu hatta daha önce Akia hiç görmemiştim
Bana hep procity ve temsa denk geliyormuş demekki , Akiaları hep 98g de görüyorumBir iki tane Akia veriyorlar gerisi Procity TR arada Temsa da gelebiliyor
Muhtemelen hahahahahahah14R hatta 20 de bile körüklü varhadi 14R yoğun hat da 20 ye körüklü ne yav
herhalde garajda boşta duran ne varsa gönderin dediler
Onda da çok değil aslında Procity TR en fazla olan model 3 tane Otokar 2-3 tane de AkiaBana hep procity ve temsa denk geliyormuş demekki , Akiaları hep 98g de görüyorum
Kapı numarasını gördün mü abi ? Sabahtan beri bir kere bile denk gelemedim36V deki araçlar 4 tanesi hizmet verdi diğer araçlar 87 topkapı-edirnekapı-taksim hattına tahsis edildi bazı kişilerle ileşim kurarak okul olduğunu söylediğimiz için 1 adet araç Mescid-i selam yayla arası ring yaptı seferler normale dönene kadar
A3037 ve 02204 ve bir adet otokarda TM17 verildi 36V bulunan cebeci garajı 2 araç TM17 topkapı garajı akia 87 hattına verildiKapı numarasını gördün mü abi ? Sabahtan beri bir kere bile denk gelemedim
Dün çalışan ilk 4 araç : O1243 , O129X , A3061 , A3XXX
Herhalde bir aracın yerine çalışmış olmalı. Çünkü B-3 bölgesinde sadece B-242 çalışıyor. Normalde bu bölge 97A hattına 2 adet araç verirdi.A-288 97A
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.