Tarihi anı ölümsüzleştirelim500T ye körüklü isteyenlerin gözü Aydın , bugün hep körüklü Karsan gördüm![]()

Tarihi anı ölümsüzleştirelim500T ye körüklü isteyenlerin gözü Aydın , bugün hep körüklü Karsan gördüm![]()
Sana şunu anlatayım ama gözümle çarptı 98'de galiba greve katılmayan otobüsler var ama meşhur olan birçok bölgede özellikle Öztaş araçları çıkarmadıEvet defalarca grev duyurusu yapılıp grev olmamıştı ama bu sefer araçların yüzde 95 i çalışmıyor gibi
Evet A-17xx ve A-18xx'teki bazı CNGli güleryüzler katılmamış. 79FY-98-98KM hatlarıSana şunu anlatayım ama gözümle çarptı 98'de galiba greve katılmayan otobüsler var ama meşhur olan birçok bölgede özellikle Öztaş araçları çıkarmadı
79Y full İETT iptaller mevcutBugün bildiğin D100 de cümbüş yaşanıyor 130Ş ve 500T de arka arkaya Karsan körüklü gördüm biraz önce İETT otobüsü varmış demek ki seferlerde aksama yaşanmıyor saatinde geçiyor otobüsler
Peki full İETT olan hatlarda var mı bir sıkıntı?
76D'de de Procity TR'ler var. Çalışan D-100'ü gördüm tek şuanlık. Bugünlük böyle tek251 de tek katlı otokar gördüm![]()
36T'de iptal var büyük ihtimalle conecto gBugün bildiğin D100 de cümbüş yaşanıyor 130Ş ve 500T de arka arkaya Karsan körüklü gördüm biraz önce İETT otobüsü varmış demek ki seferlerde aksama yaşanmıyor saatinde geçiyor otobüsler
Peki full İETT olan hatlarda var mı bir sıkıntı?
Dediğin gibi oldu,Otobüslerin coğu sefere döndüBelediyeden bir arkadaş anlaşma yapıldığını söyledi. Bakalım ÖHÖ lar kaldığı yerden devam edecek mi ?![]()
Muhtemelen söz şu tarihe kadar parayı veririz deyip anlaşmışlardır. Yoksa milyar lirayı bir anda çıkarıp masaya koymazlarBu kadar hızlı çözüm bulunabiliyorsa neden daha önce çözülmedi de illa iş sabahı milleti mağdur edince çözdüler
76D körüklü karsan gördüm ölsemde gam yemem78 için çok bereketli bir gün oldu Citaro G yağdı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.