Bugün canlı denk geldiklerim.A-1717 ->> 89A kent LF. Sanırım eski aracı güleryüzdü yeni aracına denk geldim
B5359'da 303B tek sefer verilmiş. Tek sefer için o kadar km ve benzine değer mi acaba303B -> B5070
A-873 yerine İETT aracı verildi.
130Ş de K1783 de var ilk defa Körüklü Karsan görüyorum bu hatta.130Ş: O2188, O2086
Duyuru eklemişler. 89A hattı gerçekten de çıkmamışlar. Sadece İETT çalışıyorŞu yukardaki liste hemen hemen full öho çalışıyor ve sefer iptallerinden dolayı İETT araç vermiş . Bizim hat sadece 1 öho neden seferler yapılmıyor ? Ne saçma iş arkadaş bu
Bu da 89S ve BN1Duyuru eklemişler. 89A hattı gerçekten de çıkmamışlar. Sadece İETT çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 69199
Evet defalarca grev duyurusu yapılıp grev olmamıştı ama bu sefer araçların yüzde 95 i çalışmıyor gibiBugün bayağı büyük otobüsçülük tarihinde resmen komple'ye yakın araç çalışmaması mevcut 500 T bile bayağı azaltma oldu ama uyarısını yapıyorlardı hadi geçmiş olsun işe gidenlere Allah sabır versin ben de şimdi uyandım bir inceliyorum bir sürü iptaller havada uçuşuyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.