Daha öncesi 15BK varHahahah takılırım ben o hattan önce verilmesi gereken 121A hattı var
Daha öncesi 15BK varHahahah takılırım ben o hattan önce verilmesi gereken 121A hattı var
Bilgi için teşekkür ederimA-288 73 hattında. A-171 ve A-288 yer değiştirdi.
C-286 genelde 121B çalışır ne arıyor Kadıköy taraflarında?Az önce batı ataşehirde 8A hattında C.286 filo numaralı yeni "BMC BELDE." 'yi gördüm çok şaşırdım gerçekten.![]()
Merhaba, kontrol ettiğimde C-286 o gün 15B hattında çalışmış. Yüksek ihtimalle siz yanlış gördünüz.Bugün batı ataşehirde 8A hattında C.286 filo numaralı yeni "BMC BELDE." marka model otobüsü gördüm çok şaşırdım gerçekten.![]()
Hayır çok iyi hatırlıyorum yalan söylemiyorum.Merhaba, kontrol ettiğimde C-286 o gün 15B hattında çalışmış. Yüksek ihtimalle siz yanlış gördünüz.
Araçlar uzun süre yattıktan sonra sefere çıktığında Bi günlük rotasyon yapıyorlar C286 ya da 8A oreri verilmiştiMerhaba, kontrol ettiğimde C-286 o gün 15B hattında çalışmış. Yüksek ihtimalle siz yanlış gördünüz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.