Önüne gelene konser verdirirlerse elbette para kalmaz. En az 50 körüklü aracın alınması gerekiyor.
Man SG 220 lerden sonra en sağlam otobüsler citaro oldu.Dediğin gibi artık hem yaşı geldi hemde bakımı tam olarak yapılmıyor.İBB 2-3 milyar lira daha veremeyecek kadar fakirleşti mi? Sadece 150 araç neye yetecek? Citaroların ve Citaro Glerin iyice yaşlandığı
otokar lar daha sağlam bence. Arıza oranı en düşük otobüsler.Man SG 220 lerden sonra en sağlam otobüsler citaro oldu.Dediğin gibi artık hem yaşı geldi hemde bakımı tam olarak yapılmıyor.
Otokarlar da sağlamlığını kanıtlamış otobüsler.Fakat citaro yine de bir başka.otokar lar daha sağlam bence. Arıza oranı en düşük otobüsler.
o ne139T-M2227
Bu hat Kışın beyaz otobüs ağırlıklı çalışır
bence O345lerde biraz daha çalışabilirdi ama erken çekildi diye düşünüyorum seferlerdenMan SG 220 lerden sonra en sağlam otobüsler citaro oldu.Dediğin gibi artık hem yaşı geldi hemde bakımı tam olarak yapılmıyor.
istemiyorum.IETT zaten özelleştirilecekti, 2019 dan sonra bu karardan vazgeçildi.
139 ve 139A da çalışan şehirlerarası beyaz otobüsler temsa safir man lions coach mercedes tourismo gibi
O otobüsler alçak taban kuralına kurban gittiler.Çok uzun süre istanbula hizmet edebilirlerdi.bence O345lerde biraz daha çalışabilirdi ama erken çekildi diye düşünüyorum seferlerden
Boşuna uğraşma derim üstad.Aynı güzergah üzerindeki köylerde oturuyoruz.Fakat şilenin batı sahili tarafı mahrem bölgesi.139S M2386
40 dakika oldu Ümraniyeye yeni gelebildi. Anlamıyorum Üsküdar-Ümraniye arası metroyla 30 dakika sürüyor sadece. Otobüsü Sofular-Necip Fazıl Metro olarak revize et. 1 saatte Sofulardan Metrodasın ortalama 20 dakika mola süresi olsa geri dönse Sofulara 06.30-21.10 arası tek araç 6 gidiş - 6 dönüş yapabilecek. Belediyenin inadını çözemedim. Nasıl düzelecek sadece kendim en az 75 şikayet kaydı açtım bugüne kadar. Başka ne yapmam gerekiyor acaba.
Aracın maşallahı var fakat çokta temiz sayılmaz.Bakırköy gibi bir yere bile 98Y seferi eklemediler, hepsini Allah'a havale ettim.
Bu 2386 da Şile gazisi olacak gibi![]()
yazık ediliyor bu bölgeyeBoşuna uğraşma derim üstad.Aynı güzergah üzerindeki köylerde oturuyoruz.Fakat şilenin batı sahili tarafı mahrem bölgesi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.