A
ArifEmreSokur
Detaylı bilgi belirttiğim kaynakta var
Hayır. Herkes insta kullanmıyor.Detaylı bilgi belirttiğim kaynakta var
Şunları görünce kriz geçiresim geliyor yarım saat otobüs gelmiyor adamların uğraştığı şeye bakM2307-Sanal Gerçeklik Eğitim Otobüsü
Kaynak:ınstagram:İstanbul.bus
Ekli dosyayı görüntüle 58932
Yerine yenileri konulmadan böyle islere girilmesi açıkçası benim de hosuma gitmedi. Mesela O345 ler otokar lar geldiği sene geri hizmete çekilmişti.Şunları görünce kriz geçiresim geliyor yarım saat otobüs gelmiyor adamların uğraştığı şeye bak
Evet.M2042 ninde fotoğrafı vardı.Bulursam atacağım.M2039 filodan ayrılalı çok oldu. M2042 de bilim otobüsü yapıldı.
2024 yılı içerisinde 298 adet otobüs alım planı vardı fakat nedense ihale açılmadı.Önce 400 adet yeni Mercedes alsınlar ondan sonra kafalarına göre dağıtırlar bir yerlere. Elimizdeki solo Mercedesler gidince yerine bakacak araçlar bu araçlardan iyi değil bunu hâlâ anlamadılar.
Önce akia 18 metrelik körüklü üretsin ondan sonra açarlar ihaleyi ayıp ettin2024 yılı içerisinde 298 adet otobüs alım planı vardı fakat nedense ihale açılmadı.
Ekonomik sebeplerden ötürü açılmamıştır diye düşünüyorum. Akia üretse şu ana kadar çoktan üretilirdi.Önce akia 18 metrelik körüklü üretsin ondan sonra açarlar ihaleyi ayıp ettin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.