139S-M2285139S 09.00 kalkışlı araç arızalı olduğu için kalkış yapmadı (klasik). Bu yüzden 08.00 aracı 08.40'ta kalkış yapmak durumunda kaldı. Sarıgazi Garajı'ndan O3074 aracı görev yapmakta şu an. umarız bu hatta hep arıza yapmayan Otokar araçları çalışır 20 senelik araç vermezler. Aynı zamanda umarım bu hat Necip Fazıl Metro'ya kadar kısaltılı
Ben yeni fark ettim bu ne böyle ya fena kaza yapmış.Bu araç yakın zamanda kaza yapmıştı diye hatırlıyorum.
Kadıköy'e yolcu taşıyan İETT otobüsü, kontrolden çıkarak bariyerlere saplanmış. Şoför, geçen kaza yapan abi değil mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 58524
Ekli dosyayı görüntüle 58525
Ekli dosyayı görüntüle 58526
Ne zaman dönüştürülmüş acaba. Birde saçma sapan şeyler yapana kadar mesela ambulans otobüse çevirebilirlermiş. bende istiyorum ilerlemek ama ülkenin gençleri sanal gerçeklik gözlüğü alabiliyor mu ki sen gidiyorsun otobüsü buna dönüştürüyorsun.M2307-Sanal Gerçeklik Eğitim Otobüsü
Kaynak:ınstagram:İstanbul.bus
Ekli dosyayı görüntüle 58932
1 senedir varmış bu proje daha yeni görücüye çıktıNe zaman dönüştürülmüş acaba. Birde saçma sapan şeyler yapana kadar mesela ambulans otobüse çevirebilirlermiş. bende istiyorum ilerlemek ama ülkenin gençleri sanal gerçeklik gözlüğü alabiliyor mu ki sen gidiyorsun otobüsü buna dönüştürüyorsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.