55Y -> K1102
Vallahi aynısı yazacaktım millet bunalıyor artık 36V 36V diye yazmadım .Veriyoduz madem 36V'ye de verseydiniz ya üvey evlat mıyız biz.
Bunlar ekstra eklemeler değildir bence. Hatlardan İETT 1-2 aracını çekmiştirVallahi aynısı yazacaktım millet bunalıyor artık 36V 36V diye yazmadım .
Her hatta vermişler bizim neyimiz eksik ?
36D'ye şaşırdım. C-1857'yi vermişler. 36V arada kaldı.Vallahi aynısı yazacaktım millet bunalıyor artık 36V 36V diye yazmadım .
Her hatta vermişler bizim neyimiz eksik ?
Onu gördüm , ekstra olmadığının farkındayım . Bizden de alsınlar iett’yi . A-5 ile aynı hatta çalışmak istemiyorlar mı acaba ?Bunlar ekstra eklemeler değildir bence. Hatlardan İETT 1-2 aracını çekmiştir
Bence Yaylanın zorlu yollarına girmek istemiyorlardırOnu gördüm , ekstra olmadığının farkındayım . Bizden de alsınlar iett’yi . A-5 ile aynı hatta çalışmak istemiyorlar mı acaba ?
Ben sabah akşam Otokar - Akia ikilisi görmekten bunaldım . Bi eğlencemiz A-5 grubu araçları
istanbulun tüm haritası olan bir toplu taşıma oyunu olsa ilk işim 36V sürmek olurdu şaak yapmıyorum. (O1264 ileOnu gördüm , ekstra olmadığının farkındayım . Bizden de alsınlar iett’yi . A-5 ile aynı hatta çalışmak istemiyorlar mı acaba ?
Ben sabah akşam Otokar - Akia ikilisi görmekten bunaldım . Bi eğlencemiz A-5 grubu araçları
Sanmam , A-5 grubuda çalışmazdı o zaman .Bence Yaylanın zorlu yollarına girmek istemiyorlardır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.