62 (deparsız) ve 63 -> A3037 

Son düzenleme:
Akia kalite araçMK13 ==> A-3150
Şahintepe’de Akia.![]()
Bize bu kadar kalite fazla.Akia kalite araç
İzmirde çok normal bir şey hem kadınlar erkeklerden daha iyi sürüyor bence98KM ==> M-2521 Kadın şoför vardı.Körüklüde ilk defa kadın şoför çalıştığını görüyorum.![]()
Bizim buralarda çok kadın şoför var.MK1,MK2,HS1 hatları mevcutken genel olarak hep kadın şoförler çalışıyorlardı ama körüklüde ilk defa görüyorum.İzmirde çok normal bir şey hem kadınlar erkeklerden daha iyi sürüyor bence
Bu ve benzerleri her dendiğinde dünyanın bir yerinde kadın bir şöför kaza yapıyor ya da yaptırtıyorİzmirde çok normal bir şey hem kadınlar erkeklerden daha iyi sürüyor bence
Şahinkaya garajında karı koca 15F körüklü kullanıyorlar haberlere bile çıktı. İlki o sanırım İETT'de körüklü kullanan kadın şoför.98KM ==> M-2521 Kadın şoför vardı.Körüklüde ilk defa kadın şoför çalıştığını görüyorum.![]()
Belki de o gördüğün bayan şoförü görmüşümdür ben de.Bir kere HS2'de körüklüde denk gelmiştim manevra yapıyordu
Ohoooo, daha yeni mi oluyor bu sizde, biz 10 ay kadardır kadın körüklü şoförlerine alışığızBelki de o gördüğün bayan şoförü görmüşümdür ben de.![]()
Ben 2024 Ekim’de 147’de denk gelmiştim. M2521 miydi hatırlamıyorum ama Citaro idi.98KM ==> M-2521 Kadın şoför vardı.Körüklüde ilk defa kadın şoför çalıştığını görüyorum.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.