İlk ve son durağa şarj istasyonu gerekebilir belki ? Her ne kadar 1 günü tamamlayacak kadar menzili olsa dahi , şarj istasyonu lazım olacaktır ( muhtemelen )36V’ye KARSAN E ATA mantıklı olur. Uzun menzilli alınıp hatta koyulabilir.
K3 bir bana boş denk gelmiyor sanırsam. En boş olduğunu gördüğüm zamanlar vadinin orada o da u dönüşü yaptıktan sonra geçerliliğini yitiriyor zatenK3te Karsan Jest çalışsa bile boş olur seferlerin %99u
K3ün tek dolu olduğu zaman Atlas Üniv öğrencileri birşeye binemeyince oluyor onun dışında hat asıl amacı (M7 -> Vadi) o kadar karşılamıyorK3 bir bana boş denk gelmiyor sanırsam. En boş olduğunu gördüğüm zamanlar vadinin orada o da u dönüşü yaptıktan sonra geçerliliğini yitiriyor zaten
Kent üniversitesinin de hatta talebi yoğun. Sürekli o durakta bayağı inen oluyorK3ün tek dolu olduğu zaman Atlas Üniv öğrencileri birşeye binemeyince oluyor onun dışında hat asıl amacı (M7 -> Vadi) o kadar karşılamıyor
Gaziosmanpaşa Hareket amirliğindeki gibi şarj istasyonu kurulabilir. Hatta GOP’da MAN 12E test edilmişti.İlk ve son durağa şarj istasyonu gerekebilir belki ? Her ne kadar 1 günü tamamlayacak kadar menzili olsa dahi , şarj istasyonu lazım olacaktır ( muhtemelen )
Vezneciler’e kurabilirsin belki ama Yayla’ya öyle bir şey yapmazlar . Sırf yollarımız kötü diye elimizden Akia’larımızı aldılar . Şarj istasyonu / elektrikli büsbüs ? İmkanı yok .
Gelecekte Elektrikli araçlar alınırsa , en son 48G ve 36V’ye verilir
O2204 , O2253 —> 36V’de bugün
Bugün onu gördüm ama hattı 146T-1 idi. Arka tabelasındaki yazısı çok ince idi.146T - M4504
Sanırım artık 1 adet de Conecto verilecek.
Karsan direkt İstanbul için uygun değil27T -> K1189
Buna yakışmış ama Şirintepe karsan için uygun bir yer değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.