Tema düzenleyici

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anı ölümsüzleştirelim
IMG_1413.jpeg

500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Bu hattan biraz daha araç alınıp 130Ş kaydırılabilir 130Ş daha kalabalık oluyor.

500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Dünde aynıydı aslında. Köprünün orda C-367-368-369 birbirimizi solluyorduk sürekli

Bu hattan biraz daha araç alınıp 130Ş kaydırılabilir 130Ş daha kalabalık oluyor.
Aslında bu peş peşe gelen araçlarda dolu-boş sorunu yolculardan da kaynaklı. Sorun her zaman veya sadece İETT’den kaynaklı olmuyor. Ne uygulamaları (Otobüsüm Nerede? ve harita uygulamaları.) kullanan var doğru dürüst ne de duraktaki sürelere dikkatli bakan, ne de sabredebilen. 2 dk bekleyemiyorlar, halbuki bekleseler çok daha rahat gidecekler. Ama yok, illa o ilk gelene binilecek, huy edinilmiş resmen. Kaç kere Avcılar Çarşı durağında şahit oldum mesela dolu otobüse 15-20 kişinin bindiğine ve hemen ardından boş otobüs geldiğine. Konu başlığıyla biraz alakasız ama madem böyle bir konuya girilmiş içimdekileri dökeyim dedim.

Okullar açıldığı zaman onbinlerce ek yolcu gelecek , dolar o araçlar :) bana kalsa 500L yi tamamen İETT ye verir 500T seferlerini daha da arttırırım.

Geri
Üst Alt